Missofie

Julen i Trollhättan :)

Publicerad 2007-12-29 16:23:52 i ,

Oj vad snäll jag måste ha varit i år!! Tack tomten för alla paket! ;) Gud va glad jag blev för alla fina julklappar :) Julen i år har varit alldeles underbar!! Jag tror jag sammanfattar den bäst med några bilder :)

mor och far

björn och jag på julafton♥




juldagsfirande med vännerna och älskling



Men nu är jag och Björn uppe i Karlstad igen, men imorn drar vi till Branäs!!!! Weeeiii!! Nyårsfirande med gamla Livscrew :D Haha! Ska bli superkul!!


Gott Nytt År på er!!!



God Jul!! :)

Publicerad 2007-12-22 23:11:38 i ,

Jag klarade kemitentan!! Å fy fan va gött!! :D Och nu har jag lov, nu ska jag bara vila!

Idag har jag och Björn varit hemma hos hans mamma Annica.. Haft lite julklappsbyte, pyntat gran och gjort julgodis! Riktig mysdag med andra ord! :) Så nu är verkligen julstämningen på topp, nu pirrar det i hela kroppen när jag tänker på julafton, så där som det brukar göra för mig redan i början av december! :) Mys! Och imorgon drar vi till Trollhättan.. Å vad härligt det ska bli att komma hem och fira riktig Åsakajul!! Oj vad jag älskar jul!!!!


God Jul och Gott Nytt År önskar jag ALLA!!!

Puss!

Jul igen!!!

Publicerad 2007-12-17 15:05:55 i ,

Hej å hå!

Kom nyss hem från skolan.. Har haft den där fruktade kemitentan idag.. Usch och fy! Och jag vet inte riktigt hur det gick.. Jag visste ju redan innan jag satte mig där inne i tentasalen att maxpoäng blir det ju verkligen inte! Det är så himla mycket att hålla reda på, det går inte att lära sig allt.. Man måste prioritera, men vad ska man prioritera då? Så det var nog 2 frågor jag inte ens fick nått vettigt svar på.. Resten svarade jag ju på, men på vissa var jag ju väldigt osäker.. En gång satt jag tom och skratta åt mitt svar! Haha, men men, läraren kanske ger poäng om hon ser att man försökt så väldigt!! ;D Hahaha! Jag kan ju drömma.. Men på det hela taget kändes det ändå ganska bra, så jag tycker nog att jag ska klara godkänt och hoppas verkligen! Men jag och min lärare kanske inte har samma uppfattning.. :/ Det hade varit som en liten extra julklapp det! Min kemilärare har sagt att det här tentan skulle va det svåraste vi gör i kemin.. Och det låter ju bra, att det inte blir svårare menar jag.. Och då skulle det ju sitta extra fint om jag nu får reda på att jag har fått godkänt.. Får troligtvis resultatet redan på torsdag.. :S Spännande!

Innan jag åkte till skolan imorse fick jag nygräddade hemmagjorda scones.. Av Björn, my love! Han är så söt!! Han tyckte att jag skulle ha den frukosten i magen när jag skulle sitta och skriva tenta idag! :) Jag gick upp 06:30, björn gick upp innnan mig för att hinna med!! Åååå, sööt!!!! Och bra var det för jag satt ändå tills klockan 13 och skrev (började 08:15), så länge har jag aldrig suttit!!! Å föresten, gud va goda dom blev! :)

Men än kan man inte slappna av! På torsdag har vi fysikprov.. Ett litet ska det väl bli men ett prov är det ändå.. Och det har jag ju inte hunnit plugga nåt till än.. Så jag kommer få sitta varje kväll nu.. :( Samtidigt håller vi på med intergraler i matten :/.. Inte alls bra att missa det, speciellt inte med tanke på att vi har tenta veckan efter lovet.. Så man måste verkligen hänga med i allt.. Det är jobbigt det där, att ha massa saker i huvudet, samtidigt!! Haha, blä! Men men, efter torsdag är det iaf lov! :D

Denna hösten har varit ganska jobbig måste jag säga.. Men efter mattetenta efter lovet känns det som det kommer bli lite lugnare (ett tag iaf..) Då börjar biologin också och matte e! Oj, där lät jag mycket mer positiv än vad jag är.. Haha! Oj, vad mycket skolsnack det blev...

Lägger ut en bild på tårtan!! :D Haha, den Björn köpte en dag! Bara för att vi va sugna.. I efterhand bestämde vi att vi firade vår 10 månaders dag (bara några dagar försent..) Samvetet kanske kände att vi va tvugna att ha en ursäkt.. Herregud va tokiga!! ;D Gott var det iaf!


Åkte faktiskt tidigare till skolan i torsdags.. Det var ju Lucia då!! Å va mysigt det är! Man får verkligen julstämning av det där :) Fick även med mig min Björn på detta (eftersom mina kompisar hoppa av en efter en.. Vi hade en mysplan att fira luciamorgon ihop, men när det väl kom till kritan så ville folket hellre sova!! Hmm..) Sötbjörn!! Följde med mig till skolan! Och visst var det mysigare att sitta där med en snygg kille än med några halvsovande tjejer!! Haha!!

Nu är det verkligen snart jul! Bara en vecka kvar till julafton!! :D Myyys!!! När jag slutar skolan på torsdag kommer det bli en massa fikandes fram och tillbaka, sen blir det julfirande med Björns mamma Annica och efter det blir det färd mot Trollhättan den 23e (för oss båda - första julen ihop IHH!) Oj, vad jag längtar!


Nä nu är det nog dags att sätta sig med fysiken.. :( Jaja, that´s life!

Pussar från mig! <3

Trollhättehelg med julmys!!

Publicerad 2007-12-03 21:51:38 i ,

Sitter hemma hos Björn och frysen om bena.. :) Tog oss en kvällspromenad hit efter att jag har suttit hemma och pluggat kemi typ HELA dan! Blä! Kemitentan jag tokpluggar inför infaller den 17 december, sista veckan.. Och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Den är så himla stor och så äckligt svår!! Min kemilärare erkände förra veckan: "Jag ställer ju lite högre krav än vad man vanligtvis brukar göra på denna kursen".. Jaha! Why?? Jaja, det är bara å göra sitt bästa och hoppas att det går vägen.. Motivationen hos mig och eg hela klassen är verkligen i bott! Nåja, fick iaf tillbaka fysiktentan jag gjorde för några veckor sedan och det gick ju väldigt bra.. Så jag lever på det! Så länge det bara går! :) Hihi!

I helgen var jag och Björnen hemma i Trollhättan!! Gud va skönt det var att få komma hem faktiskt! Man kan verkligen slappna av och bara njuta när man är hemma! :) Sen hjälpte ju sällskapet till också.. Mycket roligare att åka ifrån Karlstad när man har sin älskling med sig! :) I fredags så bakade jag och Björn pepparkakor!!! :D Björn var lite mer exalterad än vad jag var (och jag hade ändå laddat inför det där pepparkaksbaket!) Men 1,7 kg pepparkaksdeg tar ett tag att baka ut, så jag förlåter mig själv och ser mig själv besegrad på just dom julmyspoängen.. 1 - 0 till Björn I guess..

I lördags stog vi nästan 3 timmar i skogen!!!! Novemberkåsan (enduro sm) gick i pappas skog så då var vi ju bara tvungna att titta.. Men vi tittade nog lite längre än vad vi hade tänkt från början.. Men när jag fick reda på att en tjej var med i tävlingen så ville jag ju se henne åka! Så vi stod där å vänta och vänta (i regn kan jag ju också tillägga).. Blöta och hungriga blev vi och ingen tjej kom (NÅNGÅNG!!) Äh, jävla tjejer.. ;) Efter att vi panikåkt till systemet och Björn (!) shoppat på Överby så begav vi oss hemåt igen.. Fick ha passerkort för att öht komma hem för den där tävlingen skull.. På kvällen blev det födelsedagsförfest hos Emelie och sedan utgång på Lipz..

Söndagen.. Hmm, ja då hände inte så mkt.. Vi var väldigt slöa.. Var faktiskt ute i skogen (en gång till???!!!!) Jo, denna gången var uppdraget "Julgran!" Å efter 10 min hade vi redan plockat ut en ute och en innegran.. Herregud, så fort har det aldrig gått.. Men det var nog tankarna från skogsbesöket dagen innan som gjorde sig påminda kanske.. :) Jag och pappa brukar gå i flera timmar för att jag ska hitta den perfekta julgranen.. Det är väldigt viktigt för mig.. Jag vill att julgranen ska se ut som dom gör i alla disneyfilmer!! :) Och vem var det som hitta båda julgranarna, jo Björn.. Va fan händer.. Var är min christmas-spirit??!! Jag ligger efter.. 2 - 0!!!

Men nu är vi iaf tillbaka i Karlstad och möter vardagen igen.. Men snart är det jul, snart! Å det ska det konstiga som nu har hänt, ha vänt.. Jag tänker inte förlora julmyset! Det är ju jag som uppfann det (näst intill..) Haha!!

Pussar på alla!!!!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela