Missofie

Sofia Hjärta Ledighet

Publicerad 2008-07-29 22:48:15 i ,

Har haft två underbara lediga dagar, men nu börjar min "helg" dra sig mot sitt slut.. :( Igår var jag, Karin, Lena och Victor ute i familjens stuga i Ljungskile.. Och trots getingstick, regn och åska var dagen hur mysig som helst.. Middag blev det på Butlers i Uddevalla innan hemfärd mot Trollhättan.. Idag fortsatte jag och Karin pressandet på Nordkroken, jätteskönt! Så efter denna lilla ledighet känner jag mig inte lika blek och transparent längre, jag har tillochmed linjer! Den ni! ;) Men jag har även hunnit med att vara lite duktig.. Idag var jag faktiskt inne på både Jätten och Willys och pratade med butikscheferna.. Presenterade mig och sa att jag var intresserad av jobb.. Backstabbar Max som fan gör jag! :P Haha! Får väl se om det leder nån vart, hoppas kan man ju alltid göra!

Nä nu ska jag mysa med Björnen och kanske baka bullar.. Baka mitt i natten har ju nästan börjat bli min grej.. :P Hihi! Välkomna på fika!

Mys och snusk i sommarhettan..

Publicerad 2008-07-26 23:49:51 i ,

Uppdatering 1; 11:00
Åå vilket fint väder det är ute!! Man blir så glad av det.. Om man inte ska jobba, som jag ska :( Men men, jag var ju ledig igår och fick min dos av solen.. Sofia har förvandlats till en röd kräfta! Haha! Jag var ute i stugan med mamma och pappa då.. Görskönt! Jag berättade för mamma att jag aldrig får nån färg på bröstet, men mamma sa att "Jodå Sofia det får du visst.." Men det trodde inte jag på.. Nu ser det ut som om jag har en bikinitop på mig även om jag tar av den.. Haha, äldst och klokast, stämmer det? :P

Har även haft en jättemysig picknick med Björn i veckan.. Jag slutade jobba 20.00 och när jag kom hem stack jag och Björn ner till Hemköp och köpte med oss massa fika och cyklade ner till kanalen och satte oss och myste tills det började bli kallt och blött i gräset :) Det är sommarmys på hög nivå det!

Har även blivit erbjuden jobb nu i veckan.. Haha! Det var faktiskt när jag jobbade på Max som den lille snuskgubben kom fram.. Han handlade av mig 3 gånger tror jag innan han vågade ge mig tidningen där han hade skrivit upp sitt mobilnummer.. Han sa att han tyckte att jag hade utstålning, utseende och att folk lyssnade på mig när jag prata.. Han ville att jag skulle komma och jobba hos honom på hans byggfirma (!).. Dessutom hade jag ju inte för stora bröst så dom skulle ju inte folk bara stå å glo på som han sa.. Men gud så bra! Kan jag börja imorn?? Hahaha! Jag sa att jag skulle tänka på det (yeah right!) och han sa att "Ja, men ring mig imorn!".. Herregud! Chefen stod bakom och skrattade åt det och frågade mig "Men Sofia, ska du inte ta det där jobbet?!".. Hahahahaha!!!

Uppdatering 2; 23:40
Nu är jag och Björn precis hemkomna från ett sent kvällsdopp på Nordkroken.. Mysigt och jätteskönt efter hettan man fått utstå idag.. Imorn blir det jobb igen, som vanligt.. :S

Hoppas ni haft det skönt i solen! Pussar!♥

Kritik..

Publicerad 2008-07-21 22:54:30 i ,

..har jag fått och jag ska försöka bättra mig.. :) Hihi! Jag ska försöka att lugna ner mig när jag bloggar och inte verka svinförbannad jämnt.. Svordommarna ska jag också försöka råda bot på! :P Men det som händer runt omkring en påverkar ju självklart humöret och den senaste tiden har jag väl inte kännt mig jätteglad och lycklig, därför en lite arg blogg.. Och som ni säkert har förstått så beror ju humöret på min arbetsplats.. Känner mig inte riktigt hemma på det stället så att säga, men nog om det..

Har varit ledig idag vilket har varit väldigt skönt.. Jag har städat och lagat mat och faktiskt varit på bio med mamma! Mycket mysigt så här en måndagskväll! :) Vi såg iaf Mamma Mia! som var jättebra! Vi har ju även sett musikalen en gång och filmen och musikalen var ju väldigt lika.. Mycket skratt blev det, bland annat åt Stellan Skarsgårds rumpa!! :D

I helgen var det ju Fallens Dagar och det lilla jag han se av festivalen var mycket trevligt.. Även om jag jobbade hela helgen han jag se och hejja på Linus i Knatteprovet, festa med Anna, Johannes och Emil och såklart mitt vanliga underbara crew..


Tokar!!! ;)

Anställningsform: Extra

Publicerad 2008-07-14 12:23:41 i ,

Japp, så står det på mitt anställningsbevis.. Men jag vet inte riktigt om jag tror på det.. Denna veckan jobbar jag 43,5 timmar schemalagd tid, dvs det kommer ju lätt bli över 45 iaf i slutändan.. Idag, tisdag och onsdag jobbar jag stängning, fy fan säger jag bara!! Jag kommer va hemma 02:30 inatt ungefär! Och Fallens Dagar får jag typ klara mig utan i år.. Jobbar till 21 både fredagen och lördagen, enligt schemat, men jag får väl va glad om jag är därifrån innan 22.. Jävla skitjobb! ;) Men lönen den ser jag fram emot.. Den är det enda som gör mig någorlunda motiverad att kliva upp ur sängen..

Vänner och Ledighet <3

Publicerad 2008-07-10 13:37:12 i ,

Åå vad skönt det är att ha jobb men ändå va ledig!! När man är arbetslös har man typ panik och klättrar på väggarna för att man inte har något att göra, men så fort man får jobb och får lediga dagar är det det bästa som finns! Hihi! Den här veckan kommer jag jobba 2 dagar! Herregud! Jag har typ sommarlov fortfarande.. Men för mig gör det faktiskt inte så mycket.. Ju mindre jag jobbar ju mindre otrevlig kan en viss arbetskamrat vara.. Fast det är klart, pengar är ju nödvändigt ont.. Och den som är mest orolig för att jag inte har pengar är Björn.. Eller han är orolig för att jag inte kommer ha tjänat ihop tilräckligt mycket pengar tills i vår när vi tänkte resa, så vi kommer att får skjuta upp våran dröm.. Men äsh, jag är inte direkt orolig än, vill jag nåt väldigt mycket så kan tilloch med jag snåla och spara! :) Och dessutom kommer jag få mer tider framöver, det är jag säker på.. (Frågan är ju fortfarande hur länge jag kommer vara på MAX?!)

I måndags köpte jag det där fina vinstället på Indiska! :) Jag köpte även lite nytt roligt smink från Kicks.. Hade fortfarande kvar pengar på ett presentkort jag fick av Björn där så jag handlade med mig ett nytt solpuder, rouge och ögonskuggor hem.. Kul!

I tisdags så hade vi finbesök av Anna och Johannes som jag och Björn jobbade med i Branäs.. Först kom dom till Trollhättan på dan och vi fikade och åt mat och sånt.. Sen på eftermiddagen åkte vi till Lödöse via systemet för att sedan fortsätta mot Göteborg.. Där blev det grillning hos en av Johannes kompisar i Haga.. Väldigt mysigt, trevligt och gott och framförallt jag och Anna skrattade jättemycket! ;) Efter vin och cider blev det snabbhäng på Chez Amis för att sedan springa till bussen.. :) Haha! Mycket trevlig dag hade vi!


Grillning, Jag och Anna på g, Björn och jag kära!

Igår var det mest för att återhämta sig efter tisdagen! :) Sen på kvällen kom Lena hit och hämtade upp mig för att hänga med några pals på Gässholmen (som jag så fint döpte den till).. Mycket trevligt men jag var ganska trött så vid 10- tiden drog jag mig hemåt för att se nya Irene Huss med Björn.. Tycker faktiskt om dom där filmerna!! :) Lena var vår trofasta nattgäst! :)

Idag ska jag ta en promenad ner till stan för att kolla om jag kan hitta några nya byxor.. Ett par jag brukar använda blev helt upfuckade i tvätten sist.. Hmm.. Jag funderar även på att hälsa på Björn på jobbet och handla med mig några flaskor vin så jag kan fylla upp det fina vinstället! :P Hihi!! Låter det som om mitt sparande kommer gå bra?? Haha! Närå.. Kanske även blir brödbak idag om jag orkar.. Jobb på MAX blir det iaf imorn och på söndag.. På lördag har jag lovat att hjälpa mamma att jobba som funktionär på en golftävling i Grästorp..

Ha en bra dag! Kramar!

Burr...

Publicerad 2008-07-05 21:34:43 i ,

Precis hemkommen efter kvällsdopp med älskling på Gardis! Myyys! ♥

Otrevlig Otrevligare OTREVLIGAST!!!

Publicerad 2008-07-02 21:11:28 i ,

Helgen i Norrtälje var trevlig men nu är det en ny vecka med nya utmaningar!! Och utmaningar har det verkligen varit gott om! Jobbade min första dag på MAX i tisdags och det var väldigt mycket nytt att lära sig + att allt gick i ett väldigt högt tempo.. Men jag kom in i det rätt fort ändå och visste redan efter första dan vilka ingredienser flera av MAXs burgare har och kunde göra dom.. Men detta dög inte för en av mina nya kära arbetskamrater.. Nej, tydligen ska man kunna allt om allt redan innan man börjat ett nytt jobb.. För det första sket hon i mig när hon kom in på jobbet.. Hon gick bara förbi utan att presentera sig.. Sedan låg hon på mig som en hök och typ skällde ut mig och dumförklarade mig för att jag inte visste vad just den hamburagren skulle innehålla, i vilket värmefack jag skulle lägga de nygrillade hamburgarna osv, och jag kan ju tillägga att jag hade stått i köket en halvtimma när detta hände.. Alltså helt sjuk i huvet, hur fan kan man bete sig så mot en nyanställd.. Ursäkta mig för att inte jag ser en framtid på MAX och pluggar in menyerna utantill innnan jag börjar.. Ursäkta mig för att jag är smart nog att inte behöva jobba på en jävla hamburgerestaurang hela livet som den jävla sur****** antagligen kommer göra.. Alla andra är jättenöjda med mig och tycker att jag är duktig.. Och grejen är att jag är trevlig, jag är snäll, jag är mig själv, jag är väldigt harmlös så vad finns det att störa sig på?? Vad är det som gör att hon är så elak mot mig?? Redan första dan gick det så långt att jag funderade på att säga upp mig med en gång.. Jag frågade tillochmed en av de andra anställda om den tjejen hade något emot mig.. Men svaret blev att jag inte ska ta det så, att hon inte menar något illa, att det bara är sån hon är.. Men vem fan VILL va sån?? Hon har gjort att jag känner mig jävligt ovälkommen iaf, även om alla andra är trevliga.. Det tar liksom över.. Och idag var det likadant, hon låg på mig som en hök och var otrevlig mot mig tillochmed framför gästerna.. Vem fan kan va så bitter?? Hon är ju för fan typ lika gammal som mig?? Har hon världens sämsta liv eller?? Hoppas!! Jag har iaf varit jävligt nere när jag kommit hem från jobbet dom här två dagarna.. Och liksom jag känner att det inte är värt det för ett sånt jävla pissjobb.. Hur hon är mot mig tar över helhetskänslan.. Jag blir jätteledsen.. Så jag kommer söka en massa annat nu och förhoppningsvis få nåt så jag kan sluta där innan hösten.. Men nästa gång det händer nåt ska jag ta tag i henne och fråga vad fan hennes problem är, dessutom ska jag gå till chefen och säga upp mig om det så krävs..

Nä ush färdigpratat om den där bitchen.. Jobba ska jag iaf göra imorn och på lördag och söndag, sen är jag ledig ett tag.. Hoppas ni har det bättre! :)


Jag, Björn och Norrtälje! :)

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela