Missofie

Björne

Publicerad 2008-03-29 15:22:28 i ,

Hej Hej!!

Idag är det lördag och jag och min kära Björn ska bara mysa!! Nu är alla tentor för denna perioden avklarade (hade biologitenta igår som jag hoppas jag klara!) Så skönt att kunna bara ta det lugnt en helg och bara mysa utan att behöva ha dåligt samvete för att man inte pluggar.. Snart ska va ta oss en promenad ut till Bergvik! :)

Och denna helgen ska vi fira också!! Vi ska fira med en ny Ben & Jerry's glass!! Haha, vi kommer alltid på ursäkter för att köpa den där glassen.. Denna gången blir det en smak som heter Phish Food!! Vi föll för beskrivningen "Chocolate Ice Cream with Marshmallow, Caramel & Chocolatey Shaped Fish".. Mmm!! Nu blev jag så sugen att jag höll på att glömma bort vad det var vi skulle fira.. Men det är ju faktiskt så att Björn har fått jobb på Systembolaget i Trollhättan!! :D Bra va?? Han är så duktig!! Det känns bra att nån av oss har fått jobb iaf, med tanke på att vi kommer ha en hyra att betala! ;) Hoppas nån hör av sig till mig med snaaart!!!

Tycker ni ska kolla på denna musikvideon som Björn har filmat och redigerat! Haha, kanske inte världens mest seriösa film (!) men jag tycker fan den är bra! Han är duktig på sånt där han!! Nicklas rumpa är med också så det kan va värt att kolla! ;)

Från fiskbullar till fest..

Publicerad 2008-03-25 20:50:44 i ,

Tog mig ett litet avbrott i pluggandet.. Avbrottet har pågått i snart 3 timmar och jag börjar få dåligt samvete och ångest! Först tog jag mig en promenad till Nicklas för att titta på när han och Björn hade grabbkväll!! Mycket intressant!! Efter en kvart hade jag sett allt som fanns att se och jag fortsatte till affären för att handla lite käk.. Sitter nu och väntar på att potatisen ska bli färdigkokt så jag kan käka lite barnmat (potatis, fiskbullar och majs :P) Sen blir det att återgå till biologin.. Fy fan säger jag bara!! Det verkar som om man ska kunna allt om kroppens alla celler och lite till.. Jag tror jag spyr!! Får väl se hur det går..Tentan är på fredag!

Kom tillbaks hit till Karlstad i förrgår efter en mysig helg hemma i Trollhättan.. Jag och Björn hann med att både slappa, festa, umgås med familjen, besöka stugan, äta påskmat, träffa vänner, äta massa påskgodis och lite till.. Härligt!! Här lite bilder från påskafton!! :)





Det är tur att man är lättroad.. Att vara äcklig var tydligen partytricket denna kvällen.. Slängde upp två hyffsat normala kort också så att utomstående inte ska tro att vi är konstiga (!) Haha!!

Home sweet home!

Publicerad 2008-03-20 14:05:11 i ,

18:58 går tåget till Trollhättan!! Ska bli überskönt att få komma hem å vila upp sig lite... och äta påskgodis! ;)

Gud så duktiga!!

Publicerad 2008-03-17 13:24:54 i ,

GODKÄND i MATTE E!!! Hämtade ut tentan i studenten i fokus för en timma sen :) Och den tentan omfattade hela kursen så nu kan lägga matten bakom mig för i år.. Men, jag tror jag börjar bli konstig.. Jag kommer sakna matten! Sen jag började här på universitetet har jag börjat älska matte lite smått! :) Men vem vet, kanske blir mer av den varan längre fram?! ;)

Jag har inte en enda hel skolvecka kvar nu!! :) Det känns jätteskönt! Oftast kommer jag gå 3 eller 4 dagars veckor! Och bara en tenta kvar nu, för denna tentaperioden iaf ;) Biologi nästa fredag.. Hade en mindre fysiktenta idag och fick se facit direkt när jag lämna in, oops, jag hade visst alla rätt!! Jag har verkligen blivit en naturnörd!! ;)

Igår bakade jag och Björn bullar!! MMM!!! Dom blev jättegoda!! :D Kanel- och kardemummasmak blev det! Hade ett litet bullkalas sen!! Hihi!! Och idag är Björn faktiskt i Trollhättan.. Är duktig och går runt till olika bostadsföretag och ska försöka hitta en lägenhet till oss.. Sen ska han nog lämna in jobbansökan på lite olika ställen.. Hjälp vad duktig!! ;) Så om ni ser nån bekant på stan så är det säkert Björn som är ute och pulsar i snön (för visst hade det snöat en massa hemma med??)

På torsdag åker vi båda ner till Trollhättan!! Ska bli så skönt att få komma hem och fira påsk och äta påskägg!! ;) Iofs funderar jag på att åka ut till Maxi här på Bergvik först på torsdan för alla barn som kommer utklädda till påskkärring eller påskgubbe får ett påskägg fullt med godis.. Yey!! :D

Nu ska jag nog städa lite (läs: sitta och titta på alla kläder och all smuts och sen inte gör nånting åt det..) Hihi!
Puss & Kram på er!!



Längtar till sommaren!!

Publicerad 2008-03-14 14:02:05 i ,

Nu vill jag bara ha vår och sommar!! Grönt på träden, en blå himmel, varmt i vattnet, uteserveringar, grillkvällar!!! Myys!! Och jag är förberedd!! Jag har två nya helt underbara kläningar i min garderob!! :D IIhh!! Jag har knappt ett öre i plånkan men underbara söta snälla männskor, det har jag.. ♥



Denna mysiga jeansklänningen fick jag av min snälla söta mamma!!



Och denna söta ljusgula sommarklänning som jag fick av älsklingsBjörn!!


Jag måste ha varit väldigt snäll!! Jag har haft en liten minijulafton ja!! :D Hihi!! Idag är det fredag och helgen har börjat!! Skööönt!! Men en del fysikplugg blir det ändå i helgen.. Jäkla magnetism och induktion, hur svårt som helst ska ni veta!! Heja Linda Bengtzing imorn, hjälp vilken energi jag får av henne!! :) Ha en bra helg! Pussar!!

Mumsfaktor!!

Publicerad 2008-03-09 22:03:57 i ,

Jag och Björn har smakat på ännu en Ben & Jerry glass.. Denna hette "Caramel Chew Chew" och har blivit Sofias favorit! Mmm, säger jag bara! En kolaglass som hade plopp i sig! Kan det bli bättre?? Har även smakat en ny chipssort! Har vi haft en nyttig helg tror ni?? Haha!! :D Denna finns bara tillfälligt i butikerna så spring och köp!! Tra-la-la Chips heter denna Estrellagoding som SofiaBjörnpanelen ger en 4 av 5 möjliga! Okej, slut på töntigheterna för idag! Nu ska jag läsa igenom mattepapprena en sista gång, tenta imorn! Jajks!!

Puss på er!

Sånt där som gör ont i hjärtat..

Publicerad 2008-03-09 22:01:21 i ,

Åå jag blev så ledsen i hjärtat igårkväll.. Jag var på väg till bussen för att åka hem till Björn, då jag gick förbi en pappa och hans kanske 9åriga son.. Pappan var väldig full och vinglade runt där och pratade högljutt med sin son.. Pappan och sonen höll varandra i handen.. Sonen tittade ner i marken.. Samtidigt som det var helt fruktansvärt att en liten kille nästan får hålla reda på sin pappa, så var det så fint att dom höll varandra i handen.. Men det gjorde det ännu mer sorgligt på nåt sätt.. Ush, jag kände mig alldeles gråtfärdig när jag hade gått förbi dom, och ville inte riktigt släppa pojken med blicken.. Men det är som det är.. Det värsta är väl att det inte är så speciellt ovanligt att småpojkar och -flickor har det så där! Man vill bara springa fram och krama om dom! :(

"Det snurrar i min skalle!"

Publicerad 2008-03-08 16:23:56 i ,

Suttit och pluggat matte hela dan och måste fortsätta jämt nu (för mina värmländska läsare) /nu (för alla övriga läsare).. Hahaha, oj vad kaxig jag va idag då! ;) Där fick jag in en tackling på alla värmlänningar! :) Jämt - ordet alla värmlänningar missbrukar.. Hihi, men om jag ska vara ärlig tycker jag det är väldigt mysigt med dialekt, tom värmländskan! ;) Har iaf suttit med huvudet i boken hela dan och känner mig alldeles snurrig i skallen.. Vilket är titel på en låt med Familjen som jag blev sugen att lyssna på nu.. :)

Äsh, back to math!
Puss! <3

Vårtecken

Publicerad 2008-03-04 15:50:46 i ,


Vårtecken! Dessa övertygade mig om att den där klänningen faktiskt är väldigt viktig för min garderob! Så jag gav vika för klimattecknen (som faktiskt beror på vår jord och vår galax - den där klänningen var så ment to be mine!) Köpte den och lite annat smått och gott när jag var hemma i helgen! :) Men jag börjar från början..

I torsdags eftermiddag åkte jag med tåget ner från Karlstad till Trollhättan. När jag väl var framme så stod mor min där och vänta.. Vi åkte först för att kika in Mattias nya hem och sedan till Fairlane Tattoo, där jag bytte en plupp (bra ord!) till örhänget jag har i den där fladderbråskgrejen (ännu ett ord jag antar finns med i NE!).. Nu är den iaf rosa och jag är jättenöjd! ;D Haha! Jag har nämligen haft lite problem, det skulle vara jättelätt att byta den där pluppen själv.. Efter att jag hade försökt i ett halvår, bestämde jag mig för att få hjälp av någon profisonell på området (!), som fixade det hela på ungefär 2 sek.. Gissa om jag kände mig klen som precis innan hade förklarat vad hårt den satt! :D Gick även runt i lite affärer denna dag och åkte sedan hem till mitt Åsaka! :)

I fredags stod tur till Borås på schemat.. Efter en stunds bilande var jag framme och kramade om min Lena! :) Dagen bjöd på massa tjöt, promenad, mat och bak, brillprovande, skratt och mycket mer! Det var jättemysigt och gav försmak på hur det kommer bli när jag och Björn flyttar ner till Trollhättan! Det kommer vara så mycket lättare och träffas och hitta på saker med folk!! I love it! :)

I Lördags började dagen med en fet diss! Hahaha! Hur jag ska tolka detta vet jag inte, jag kanske helt enkelt är en krävande person att umgås med! Mer krävande än att gå i affärer iaf! ;) Men inget ont som inte för något gott med sig.. Jag har ju skrattat åt detta flera dagar! Dessutom fick jag umgås med några riktigt goda vänner.. Sprang runt i affärer och letade frenetiskt efter en sjal! :D Klänningen som det bara var meningen att jag skulle ha inhandlades också då! Efter många skratt och mycket prat blev det till att åka hem för att hämta upp Mattias och sedan in till stan igen för att äta tillsammans toda la familia på New Place! Mycket gott och trevligt!

I söndags hann jag inte med att göra så mycket.. Tåget gick strax innan 15 så jag var i Karlstad vid 17.. Där fick jag träffa en efterlängtad pojke och sen levde vi lyckliga i alla våra dar! ;) Puss!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela