Missofie

Sommarlovsledig!!

Publicerad 2008-05-29 16:39:23 i ,

Eller arbetslös, det beror på hur man ser på saken ;) Hade min sista tenta idag och om jag klara den behöver jag aldrig mer plugga biologi om jag inte hemskt gärna vill.. Hihi!! Ah, så himla skönt iaf!! Det känns alldeles konstigt.. När jag sitter här framför datorn får jag typ ångest för att jag inte pluggar, sitter vid datorn och bara slösar bort en massa tid, men jag behöver ju faktiskt inte plugga.. Jag har ju inget att plugga till!!! Gött!! Detta firade iaf jag, Rebecka och Caroline med att ta en fika på stan med Klara (en tjej från Boden som hoppade av basåret i vintras..) Henne va det jättelängesen man såg, så det va mys! Besökte också systemet och köpte med mig några Corona för ikväll blir det grillning och utgång med några klasskompisar (jag och Caroline tvingar typ med Rebecka som gnyr att hon är sjuk, äh..)!! Det här året har varit jäkligt krävande iaf.. Plugg hela tiden verkligen.. Och till vilken nytta? Jag vet inte ens om jag kommer ha användning för det.. :S Men en sak har jag iaf lärt mig, och det är att jag faktiskt är väldigt bra!! Känns så bra att kunna säga det, känns så bra att kunna tro på sig själv.. :)

Annars är det städning av lägenhet på g.. Hoppas kunna lämna ifrån mig nycklarna till den imorn.. Bye bye Karlstad! Känns lite vemodigt måste jag säga.. Tycker faktiskt skitmycket om denna stan, men familj och vänner står mig kärare! :) Nope nu blir det till att måla naglarna och hoppa in i dushen!

Puss & Kram!

Nu är slutet nära..

Publicerad 2008-05-27 16:39:58 i ,

Nu har jag haft min sista lektion på basåret!! Fy fan va gött!! Har tentan i biologi kvar på torsdag bara.. Fick tillbaka min fysiktenta idag som jag blev godkänd på! :) Fysikläraren (som jag förövrigt inte är jätteförtjust i, okej hatar) sa att "Sofia du kan läsa till vad som helst, precis vad du vill, du kommer aldrig ha några problem med studier".. I nästa mening kallade han mig för "pundhuvud" för att jag hade gjort några slarvfel på tentan, så jag antar att vi är tillbaka på ruta ett.. Och denna lärare vann precis pris för Bästa LärareKarlstad Universitet som ni ser här, weird!!!!!!!!

Helgen hemma bjöd på mycket.. Bland annat bilkrock, eurovision, presenter, kalas, besök av både vänner och polis (inte samtidigt dock..) och mycket mer.. Haha, en händelserik helg! :D Födelsedagen var iaf jättemysig och bra! :D



Tårtan hos Annica kunde jag inte låta bli!! Och maten ute i stugan med familjen var görgod!! :)


Nu har jag precis varit ute på stan med Björns mamma Annica och fått min födelsedagspresent! :) Söt! Köpte även en ny mascara på H&M, får passa på när dom är billiga! ;) Så nu ska jag sätta mig och plugga biologi, all night long! :)

Puss!

Glada överraskningar

Publicerad 2008-05-21 19:19:55 i ,

Presentkort!! Gud vilket bra påfund.. Speciellt när man lite halvt glömt bort att man har dom och blir överlycklig när man hittar dom! Idag har jag utnyttjat två presentkort.. Först när jag klippte mig och sedan när jag hitta detta söta linne på MQ! Haha, ta inte mina poser så seriöst!!




Puss & Kram!

Going Blonde

Publicerad 2008-05-21 14:11:07 i ,

Redo för sommaren med ny frisyr och nya fina slingor..

puss

1 dag kvar tills jag blir 21!! =)
1,5 vecka kvar tills totalflytt till thn!
2 tentor kvar, sen är skolfan slut!

Helgplaner!

Publicerad 2008-05-14 20:48:40 i ,

Sitter på golvet och fösöker mäta min gardinstång med en 20cm-linjal, går jättebra.. Haha, typ alla mina grejer är nere i Trollhättan och när jag nu tog ner gardinstången också ser det verkligen öde ut här! :P Ska försöka smussla med mig gardinstången på tåget imorn.. Lite pinsamt (okej ganska mycket) men vi behöver en till gardinstång där nere nu eftersom jag och Björns mamma Annica gick på stan idag och hittade finfina gardiner till vårt nya vardagsrum.. Jag hoppas iaf att dom blir finfina!! :) För imorn bär det av mot Trollhättan igen för en myshelg hemma..

I helgen ska vi:
Fredag: På dagen inget speciellt, kanske gå lite på stan.. På kvällen utgång på Sand med Björn och Emil.. Skumdum spelar bl.a (jag är tillsammans med en punkare! :P) Den som vill får gärna hänga på!! Förfest hos oss?
Lördag: Möjligtvis resa till Göteborg för att hejja på pappa till mål; Göteborgsvarvet.. Om det blir fint väder kanske vi picknickar i Slottsparken?!
Söndag: Mys, plugg och färd mot Karlstad igen..




ÄLSKAR MIN BJÖRN!!

image172



Bara en massa mys..

Publicerad 2008-05-13 00:45:02 i ,

Nu är jag tillbaka i Karlstad efter en mysig helg hemma i Trollhättan.. Från det att jag kom i fredags har jag och Björn hunnit med att mysa, shoppat en massa lägenhetsgrejer både i Göteborg och i Trollhättan, fixat med lägenheten (med viss hjälp av päronen, tack! :D), grillat med vännerna i sommarsolen och hemma i Åsaka med mamma och pappa och ätit en ny Ben & Jerry's glass; Bohemian Raspberry.. Mm, gooood!!!! Nu är jag häruppe tills torsdag eftermiddag, då åker jag tillbaka till Trollhättan igen.. Jag läängtar!! Jag har bara varit i Karlstad i 2,5 timma och saknar Björn som en tok redan!!


Vi är Ben & Jerry's addicted... Här smakerna vi hunnit prova, yummie!!

Denna veckan går jag bara i skolan tre dagar, skönt! Men en massa fysikplugg ska jag försöka hinna med.. Nästa tenta är nämligen fysiktentan nästa fredag, uuhhh!!
Puss på er!!

Tentaplugg

Publicerad 2008-05-06 17:06:06 i ,

En liten paus i kemipluggandet.. Jag måste få vila hjärnan lite och äta nåt.. Popcorn kanske?? Moahaha, ingen kan säga till mig att popcorn inte är en bra middag, för jag är alldeles själv.. Jag kan äta popcorn till middag!! :D

Björn är hemma i Trollhättan, han går inte i skolan och har ingen dum kemitenta att plugga till så han kan va hemma.. Fuskigt! Flytten i fredags gick jättebra även om vi va förkylda båda två.. Och lägenheten var perfekt för oss, vi blev glatt överraskade! Så det är därför jag längtar hem!! :D Jag vet att jag försöker lura mig själv, jag tycker inte att det är så värst roligt att vara själv och att ingen säger åt mig att popcorn faktiskt inte är en bra middag.. Jag vill ju va nere i Trollhättan och höra en Björn som säger att popcorn inte är nån bra mat!! Jaja, jag åker ner på fredag efter tentan, det är snart det! :)


Björn och snälla pappa var starka och duktiga men jag stod mest och tittade på.. Flytta tunga lådor och organisera dom var inte riktigt min grej.. :)

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela