Missofie

Inte min dag..

Publicerad 2008-09-29 23:09:02 i ,

Oj, vilken mysig helg man fick i Linköping! Förutom att träffa Karin och se vilken fin lägenhet hon hade, han vi även med att hälsa på Anna och Johannes i deras nya lya.. Asnajs! Blev förutom festande promenader, fika, kikande på universitetet och nötcreme.. Underbart!

Men idag kom jag snabbt tillbaka till verkligheten.. Jag vaknade upp och fick ett samtal från jobbet, där jag fick reda på att jag skulle jobba idag.. Detta var jag ju inte riktigt inställd på.. Så jag kan ju låta detta vara punkt nummer 1 över varför detta har varit en pissig dag.. Punkt nummer 2 skulle väl då vara att jag inte kunde följa med på det där födelsedagsfirandet av Jenny (min brors flickvän) som var planerat, eftersom jag nu var tvungen att jobba.. Punkt 3 måste ju vara parkeringsboten som sitter på bilen när jag ska åka till jobbet.. När vi kom hem från Linköping igår kväll så fanns det inga parkeringar utanför oss så jag fick ställa bilen på en 3-timmarsparkering och tänkte att jag skulle flytta den när jag vaknade idag.. Men någon tur verkar man inte ha en dag som denna.. Punkt 4: jag kommer till jobbet och inser att jag ska stänga själv för första gången.. Alltså jag ska vara helt själv med Securitas!! Stressigt som fan och Sofia har huvudvärk!! Punkt nummer 5: kommer hem och det finns ingen parkering igen!!!!!!!!!!!!

Kanske inte min bästa dag?

Oh so good!

Publicerad 2008-09-22 01:06:51 i ,

Fan, nu har jag varit så där jäkla duktig igen.. Ibland bara händer det.. Vissa dagar får jag fnatt och är bara hur duktig som helst och dessutom är jag världens bästa flickvän(hoppas jag att fler än jag själv tycker).. Det är ju nästan så jag blir trött på mig själv.. Haha! Okej, nu är det inte så att jag har löst alla världens miljöproblem, att jag har mäklat fred, sänk bensinpriserna eller gjort något annat nobelprisaktigt.. Men jag har varit duktig för att vara mig, och för att vara mig en söndag! Denna söndag (vilodagen) har jag:
  • Städat
  • Diskat
  • Bakat bröd
  • Gått långpromenad (till Överby och tillbaka!!!)
  • Skrev jag diskat?
Ja okej, listan blev väl inte sådär vidare lång, men jag är faktiskt riktigt stolt! :) Idag har jag insett att söndagar inte behöver va sådär ångestladdade, dom kan ju faktiskt vara riktigt mysiga!

Thank God It's Friday!

Publicerad 2008-09-20 00:32:23 i ,

Heeelg!! Gud va skönt! Hjälp vad veckorna bara flyger iväg! Det var ju nyss helg.. Tyvärr blev ju Björns pappa sjuk då, så vi fick inget finbesök, men men, det blir nog någon annan helg snart.. :) Denna helgen verkar det som om jag är ledig.. Men ni vet ju hur snabbt det kan vända.. Idag har iaf jag och Björn fredagsmysat oss riktigt rejält med godis och Irene Huss!

Planerna för imorgon är att jag ska orka mig upp ganska tidigt för att träna.. Ja, vi får väl se hur det blir med den saken, men än så länge är det tanken iaf.. Sen blir det nog att kanske handla lite och sen slappa.. På kvällen ska vi åka ut till Åsaka för kräftskiva med toda la familia! ♥

Lön = Shopping!

Publicerad 2008-09-15 17:43:00 i ,

Men jag ska allt spara lite också! :) Fick min sista Maxlön idag och om 10 dagar kommer min första Willyslön! Denna månaden visade sig ju bli riktigt trevlig, hihi! :)

Köpte iaf en skitsnygg lampa idag som jag suktat efter ett bra tag.. Passar skitbra i vårt vardagsrum!


Köpte även med mig ett nytt partylinne från Gina Tricot!


Annars har jag börjat leta efter lite vinterkläder.. Skulle behöva både ny vinterjacka och nya vinterskor..

Puh, jag sitter här och svettas som en gris.. Enligt mitt schema skulle jag jobba 17-21.25 idag.. Så jag och Björn tog en promenad till jobbet och sen sprang jag upp till omklädnigsrummet och bytte om.. När jag sedan kom ner i butiken såg jag inte mitt namn på kassaschemat.. Jag frågade en arbetskompis om det var så att jag inte skulle jobba idag, och så var det.. Tydligen har någon annan fått min tid idag.. Så nu sitter jag här hemma helt förvånad och snopen.. Inte gör det mig särskilt mycket, men visst är det lite jobbigt att vara inställd på att jobba en dag när man eg är helt ledig.. Hmm.. Jaja, så är det.. När jag iaf insåg hur det stod till tänkte jag att om jag är snabb kan jag säkert springa ikapp Björn som var påväg hem.. Men jag sprang helt i onödan (ja för det är onödigt att springa..) för jag han inte alls ikapp honom..

Well well, nu ska jag försöka hitta på något bra att göra av det som är kvar av min lediga dag.. :S

Bakning & Jobb!

Publicerad 2008-09-12 16:28:04 i ,

Väntar på att maten ska göras av sig själv, men det funkar inte så bra, så jag antar att jag får ta tag i det snart.. Det får nog bli en lättsam liten nudelsallad nu efter min stora kraftansträngning.. Vi hade inte så mycket bröd hemma, så idag har jag bakat ett valnötsbröd! :) Gott gott! Ska snart cykla iväg till jobbet för att jobba stängning.. Att jobba eftermiddag är skönt med tanke på att man får sovmorgon och har en massa tid mitt på dagen, men ändå tycker jag att det är lite jobbigt.. När man kommer dit möter man arbetskompisar som har gjort hela sitt arbetspass, som är klara för dagen och bara ska hem och slappa.. Då kommer jag dit! Ush, att tänka sådär gör att man får ångest! Jaja, där är iaf bara 4 timmar, easy peacy! Ikväll blir det iaf lugnt, upp och jobba tidigt imorn..

Till helgen kommer Björns pappa och hans tjej (eller vad säger man, dam? hihi!) hit.. Ska bli kul! :) Hoppas ni får en trevlig helg! :) 

Presenten från B!

Publicerad 2008-09-09 21:14:03 i ,


Igår kom den till Posten och förut blev den min! ♥ Denna jättesöta tunika som min älskling tyckte jag skulle ha.. :) Gör sig kanske inte riktigt rätt på bild men den är jättefin irl.. Puss!

Häromdagen klippte jag av lite till på mitt långa hår, eller iaf på min långa lugg.. Blev inte riktigt nöjd med den efter att jag kom hem från frisören så jag klippte lite för egen hand! :) Nu har jag inte snelugg längre utan hellugg (?!).. Haha! Min utväxt har jag även försökt mig på att få bort, men det gick väl sådär.. Jaja.. Kanske kan lägga upp en bild på min skatbo en annan dag! ;)

Nu blir det film med Björn!

Tillökning i familjen!

Publicerad 2008-09-04 22:15:19 i ,

Hihi, jag och Björn har blivit föräldrar! Lilla Tjockis bor hos oss nu.. :) Visst är han söt våran lilla dvärghamster! Haha!






Söten.. Både jag och Björn saknar djur och en hamster är lagom mycket ansvar och lagom tidskrävande just nu.. Hihi, han är ju urgullig! ;)

Idag har jag även varit hos tandläkaren.. :S Fast det var ganska smärtfritt faktiskt.. Bortsett från att tandläkaren som vanligt tjata på mig om att jag ska börja använda tandtråd (det går in i ena örat och ut genom andra) och sluta dricka läsk och äta godis, så tyckte han att mina tänder såg fina ut.. Han tyckte tom att dom va så vita så han frågade om jag hade blekt dom.. Haha, det var ett gott betyg tyckte jag! :) Undersökningen gick på 650:-, men eftersom jag utnyttjade tandvårdsbidraget (som inte så många vet om än) så kostade besöket mig bara 350:-.. Helt okej tycker jag för att få höra att allt står rätt till och att man sköter sig bra.. Dessutom så går jag ju inte till tandläkaren mer än typ vartannat år..

Jobbat har jag också hunnit med att göra idag.. Men bara en kort tid, sisådär 4 timmar.. :) Alldeles lagom! :D Imorn har jag en härlig dag.. Utbildning 8-12, sen  ledig till 17, då jag ska sitta i kassan till 20.. Underbart! :S

Nu ska jag gosa med mina pojkar!! :)

Nyttig..

Publicerad 2008-09-02 14:54:14 i ,

Idag är jag ledig! Eller än så länge iaf.. Man vet aldrig om dom kanske ringer för att det är många som är hungriga och behöver handla mat.. :)

Klockan har redan hunnit bli snart 15 och jag har inte hunnit göra så speciellt mycket.. Det beror på att jag är en sjusovare.. Jösses vad jag kan sova! En dold talang.. Kanske borde skriva med det på cv:t? Eller?! Nä nu ska jag faktiskt inte underskatta mig själv.. Jag har faktiskt bakat idag iaf.. Morotsbröd blev det.. Yum!


Nu tänkte jag städa lägenheten lite, och sedan gå och handla lite käk.. Klockan 17 ska jag träna Friskis & Svettis!!!! Yey! Det var så längesen och jag har längtat så mycket efter att göra det igen!!

/Sofia - no longer a latmask!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela