Missofie

Roadtrip

Publicerad 2009-07-31 18:56:45 i Allmänt babbel,

Nu tar jag och Björn bilen upp till Karlstad och Björns mamma Annica för att sova där en natt och sedan fortsätta mot Norrtälje på lördag morgon. Vi kommer nog komma fram rätt så sent så det blir ett intensivt besök! På lördag fortsätter vi som sagt till Norrtälje för att hälsa på Björns pappa och syster! En riktig familjehelg med andra ord! Mysigt!

Hoppas ni får en fin helg!

Tjuvtitt

Publicerad 2009-07-31 13:15:24 i Inredning,

Här får ni en tjuvtitt på mitt byggprojekt!

Lådor, hyllpan, spackel, sandpapper och annat smått och gott!

Ben?!

Visst bor den en liten Ernst i mig! Haha!

Personligen är jag en tjockis!

Publicerad 2009-07-30 14:32:25 i ,

Haha, oj vad jag skrattade när jag läste detta på Aftonbladet. Speciellt åt underrubriken "Namnet du ger ditt husdjur speglar dig som person".

Vår dvärghamster Tjockis, som verkligen lever upp till sitt namn när han sitter i matskålen och äter! ♥ Sådan hamster sådan matte?! Hihi!

Ursäkta?!

Publicerad 2009-07-29 16:03:51 i ,

Ringde precis till en mindre salong i Trollhättan och hörde vad det kostade att slinga håret hos en elev. Tycker det är kul att gå till elever + att det blir ganska mycket billigare. Jag kan ju påpeka att salongen jag ringde till inte ligger i närheten av centrum så därför tänkte jag att de borde ha ganska överkomliga priser. Jag klippte mig ofta där när jag var yngre så därför skulle det va kul att testa dem igen. Men neeej! En elevslingning utan klippning kostade 900:-! Va? Skojar dem? Så mycket kostar det ju knappt hos en vanlig frisör i centrum!
 
Hur har folk råd att fixa håret var 6e vecka? Stört!

Nytt

Publicerad 2009-07-29 14:02:07 i Shopping,

Efter några timmar på stan (Linköping) med Karin fick detta följa med mig hem.

              Randig klänning från Sunshine, MQ. Jättesöt och billig!
              Svartspetsigt resårskärp från Indiska. Gulligt!
              Krimskrams från Vero Moda.
              Slapp och stor tröja från Gina Tricot som kostade nästan ingenting.

Igår var jag också i shoppartagen. Då blev det grejer till nya lägenheten.

               Köksdesign från Cult. ♥ Diskmedel- och diskborstbehållare.
               Nya vita fräscha bäddset från Kronborg.
               Nya ramar att sätta lite reskort i. (Den i trä ska jag klä med lite tyg!)

Linköping

Publicerad 2009-07-24 10:53:08 i ,

I helgen blir det Linköping med Karin. Mys! Hoppas ni får en trevlig helg!

Underbara västkusten

Publicerad 2009-07-22 20:30:35 i ,

Idag åkte jag och Björn ut till mammas och pappas stuga i Ljungskile. Tanken var att sola och bada och åka båt, men vädret tillät inte riktigt de två förstnämnda, men båt åkte vi. Och även om vädret inte alltid är det bästa är västkusten fantastiskt vacker. Vi åkte runt bland kobbarna och lade till vid en och fikade lite! Mysigt! Efter båtturen värmde vi oss med några grillade hamburgare innan jag, Björn och mamma tog bilen till världens mysigaste inredningsbutik. Några kilometer utanför Ljungskile låg Kärrstegens Gårdsbutik, en vädigt gammal gård där varje rum i det lilla huset var fullproppat med söta inredningsprylar. Fattar ni hur lycklig jag var? Så himla pittoreskt och mysigt! Jag kände mig som ett litet barn som pekade på allt och sa "den och den och den och den vill jag ha!". Dit kommer jag definitivt att åka fler gånger!

På vägen hem stannade jag, Björn och pappa till på Bauhaus och köpte grejer till mina nattduksbord! Hihi! Byggare Bob, släng dig i väggen!


Mamma, pappa och båten! ♥

Alternativ golf!

Publicerad 2009-07-22 20:03:52 i ,

Igårkväll blev det slag i saken! Efter år av "snack och lite verkstad" fick vi plötsligt tummen ur! Vi spexade till en traditionell golfrunda helt enkelt. Reglerna var faktiskt ganska enkla, den som spelar dåligt straffas (med alkohol!). Det fanns två basregler:
1. Treputtar man (alltså om man puttar tre eller fler gånger på en och samma green) får man en straffshot.
2. Den som spelar sämst på hålet måste dricka en straffshot.
Utöver dessa två regler fanns det olika regler för olika hål. Ibland var man tvungen att träffa fairway, ibland var man tvungen att göra par på hålet eller slå den längsta driven för att slippa en straffshot.

För mig började det ganska bra. Jag behövde bara dricka en shot på de två första hålen, till skillnad från t.ex. Jonas som fick dricka fyra! Men efter ett antal hål och ett antal shots blev det svårare att koncentrera sig och betydligt svårare att undvika shots. På hål 5 fick jag dricka 4 shots! Haha!

Riktigt kul hade vi iaf, även om vi bara han spela 10 hål innan det blev mörkt. Men det kanske var tur det?! Hihi! Här kommer lite bilder från gårdagen!


Tankeställare

Publicerad 2009-07-19 23:48:27 i ,

Idag när jag var och handlade mat använde jag mig av en liten annorlunda teknik för att övertyga mig själv att det var okej att köpa det där onödiga. Jag såg en så himla fin och saftig (och dyr) vattenmelon som ville följa med mig hem. I arbetslösa tider kanske man inte ska köpa dyra, lite onödiga saker men jag tänkte ut något riktigt finurligt som gjorde att den där melonen fick följa med mig hem ändå. Jag började tänka på det jag inte spenderar pengar på. Samtidigt som jag sparar pengar så är jag faktiskt riktigt hälsosam. Såklart syftar jag på cigaretter.

När jag jobbade på Willys så kostade de billigaste cigaretterna 38:- paketet. Jag har ingen aning om hur många cigg snittrökaren röker på en dag, men jag räknade på ett paket. Om jag hade rökt ett paket lågpriscigg per dag i ett år hade jag spenderat 13870:-! Det är ett ganska högt pris för lungcancer tycker jag! Och tänk vad mycket vattenmelon man kan få för det! Hihi!

Photos

Publicerad 2009-07-19 20:26:38 i ,

Lite bilder från helgen kanske kan vara kul?

Fredag


Lördag


Haha, sista bilden är nog den fulaste någonsin! Jag är den enda som försöker se normal ut men jag misslyckas pga mina så snyggt ihoptryckta kinder! Vackert säger jag bara!

Jordgubbschock!

Publicerad 2009-07-18 12:47:46 i ,

Vid 9.30 imorse vaknade jag av en arg ringsignal! Jag blev alldeles chockad och fattade inte alls vad det var först. Men när jag hade hunnit vakna till så förstod jag att det måste vara någon som ringer på dörren. Jag kollade mobilen för att se vad klockan var och om jag hade några missade samtal. Folk ringer ju oftast innan man kommer förbi och dessutom var de flesta av mina vänner, inklusive mig själv, ute igår och borde absolut sova vid det här laget. Vem fan kan det va som ringer på dörren? Det arga ringandet fortsatte och personen ifråga släppte typ inte knappen så det var väldigt långa, arga och öronbedövande signaler. Jag tänkte först att det måste vara någon av våra skumma grannar som har blivit helt tokig, att det brinner eller så står det en knarkare utanför dörren som inte bryr sig om vart han ringer på. Jag var skiträdd faktiskt! Så efter kanske 1 minuts ringande smyger jag mig fram till dörren och kikar ut genom titthålet. Men man ser ju knappt ut! Jag ser ju att det är någon som står där men det fattar man ju när man hör ringandet, man vill ju liksom se VEM det är! Någon får ta på sig projektet att förbättra titthålen tycker jag! Jag tyckte iaf att det såg ut som en kvinna och även om jag var skiträdd så öppnarde jag dörren (för jag ville fan veta vad människan ville mig)! Så med täcket virat runt kroppen öppnar jag försiktigt dörren och därute står min mamma! Haha! Mamma står där med en hel kartong med 15 lådor jordgubbar i båda händerna och tyckte att det började bli ganska jobbigt och tungt, så hon tryckte ju på ringklockan så gott hon bara kunde (och skrämde halvt ihjäl sin dotter på köpet)! Dessutom hade hon ju händerna fulla så hon kunde ju knappast ta upp mobiltelefonen och ringa och väcka mig (som hon annars är ganska duktig på!). Jag darrade som ett asplöv iaf och fick knappt fram några ord tror jag! Haha, tänk vad lättskrämd man är ibland!

Häromdagen beklagade jag mig för mamma att jorgubbssäsongen är så kort! Jag älskar jordgubbar och hade gärna åkt och plockat själv någonstans i år. Men nu är det redan slutplock och jordgubbarna är väl sådär. Mamsi tyckte väl iaf synd om mig så nu hade hon köpt så många hon orkade bära! ♥ Nu har jag iaf rensat jordgubbar så det skriker om det och tänkte faktiskt göra lite jordgubbssaft på några (vi får väl se hur planerna utvecklas!).

Tack för jordgubbarna mamma och tack för att du sätter lite spänning i min vardag! Love you! ♥

Välkommen till världen!

Publicerad 2009-07-18 12:03:33 i ,

Igårkväll kom han till världen! Min lilla älskling Sandra har blivit mamma! ♥ Åå jag är en så stolt "moster"!

En av mina äldsta och bästa vänner, Sandra och jag i februari 2009. Älskar dig! ♥

Och så här glada blev vi på förfesten när vi fick reda på vad som hade hänt!

Fallens Dagar

Publicerad 2009-07-17 18:14:28 i ,

Nu är det Fallens Dagar igen! Helgen man bara festar och har kul med sina kompisar! ♥ Känns ju inte som att det var ett år sedan Anna försökte supa ner Emil. Tiden går fort!

Haha! Fallens Dagar 2008. Anna, Johannes och Emil hälsade på!

Glassbilen!

Publicerad 2009-07-16 18:11:02 i ,

Häromdagen köpte jag och Björn glass på glassbilen! Så himla mysigt! Då strålade solen och folk kom från alla håll och kanter när de hörde glassbilens melodi. Jag var nog lika lycklig som de små barnen när vi gick därifrån med varsin kartong med glass. Jag hoppas verkligen att glassbilen finns kvar i många många år till för det är ett så traditionellt och mysigt sätt att sprida lite glädje. Hoppas mina barn får möjligheten att springa ut till glassbilen och köpa sig en glass på sommaren!

                                   
Jag valde en låda med Center och för Björn blev det en låda Pucko!
 

Sofia ♥ Golf

Publicerad 2009-07-16 17:56:09 i ,

Efter några års uppehåll här och var har jag blivit helt golftokig igen! Det är ju så roligt! Förr var jag med i elitlaget i min hemmaklubb men hoppade av eftersom jag tappade intresset och kände att jag inte ville spela på en så seriös nivå. Då tränade jag jätteofta och fick gratis lektioner av pron (klubbens tränare). Då spelade jag seriespel (tävlingar) med människor från hela Sverige som jag aldrig hade träffat förut. Nu spelar jag bara med mamma och pappa och mina kompisar. Det är nu jag tycker att det är som roligast. Vissa saker ska man inte ta för seriöst, vissa saker är bättre om man håller på en mer okomplicerad, lättsam och rolig nivå.

Denna vecka har jag faktiskt varit med i två stycken golftävlingar på hemmaklubben. Inga singeltävlingar, utan tävlingar där man spelar två och två. I tisdags spelade jag med pappa och idag spelade jag med mamma. På båda tävlingarna har jag spelat riktigt bra! Jag är jätteförvånad att jag kan hålla samma nivå som jag faktiskt hade när jag tränade och tävlade som mest, när jag var aktiv i elitlaget!

Jag började spela golf när jag var 7-8 år. Jag köpte mina första riktiga golfklubbor för ett stipendie jag fick när jag gick ur trean på lågstadiet. Nu har jag 7,7 i handicap och tycker golf är roligare än någonsin!

Bild från ett av seriespelen med elitlaget 2005. Jag längst ut till vänster.

Golfvecka

Publicerad 2009-07-13 23:33:08 i ,

Hej vänner! Hoppas er helg har varit bra! Det har min varit. I fredags gick ju jag och Björn som sagt på Brüno. Mina förväntningar på filmen var inte speciellt höga eftersom jag inte alls gillade Borat (jag satt bara och skämdes). Men Brüno tyckte jag faktiskt var riktigt rolig. Kan bero på att jag var på ett barnsligare humör när jag såg denna, jag vet inte. Skrattade gjorde jag iaf från första scenen!

I lördags gjorde jag faktiskt inte sådär jättemycket. Mamma och pappa körde runt mig till lite second hand-butiker i närområdet och tänkte att jag kanske kunde hitta några fina nattduksbord (jag tror inte de litar på mitt byggomdöme helt enkelt!). Men jag hittade inget och flera butiker var faktiskt stängda, så kanske blir det ett bygge ändå! På eftermiddagen satte jag mig med min vän symaskinen och sydde ihop ett par kuddfodral som blev väldigt fina iaf (kreativa Sofia!). På kvällen cyklade jag och Björn ner till stan och hem till Fredrik där det dracks goda drinkar och pratades hela kvällen!

Igår gjorde jag inte så många knop. Inte på dagen iaf. På kvällen däremot spelade jag golf med mamma, pappa, storebror och hans flickvän Jenny. Väldigt trevligt. Sådär bra vet jag inte om det gick men.

Idag har en ny vecka börjat. Shit, det är ju faktiskt inte långt kvar tills skolan börjar (nervös)! Denna vecka kommer iaf bli en riktig golfvecka. Idag tränade jag med Martina, imorgon blir det en partävling med pappa och på torsdag en partävling med mamma. Ska bli riktigt roligt!

Hela sängen är full av kuddar! De grå och de vita med grenar och blad på har jag sytt!

Regn

Publicerad 2009-07-10 19:59:11 i ,

Perfekt bioväder! När regnet har öst ner hela dagen gäller det att tänka positivt. Ikväll blir det Brüno för mig och Björn och en stor påse godis! Yum!

Nattbak

Publicerad 2009-07-10 13:47:37 i ,

Inatt hände det igen! Jag och Björn stod och bakade bullar tills långt efter midnatt. Hihi, ganska mysigt faktiskt och goda blev dom! Har jag kommit in i en nattbakperiod igen? Haha, galet!

Hacker

Publicerad 2009-07-10 00:44:00 i ,

Jag har blivit värsta hackern här på senare dar. Efter inlägget "header" förstod jag att inte alla ser min nya bloggdesign, dvs ni som använder er av Internet Explorer som webläsare. Jag använder mig alltid av Mozilla Firefox och där har min fina design alltid fungerat. Haha, det är iofs ganska komiskt. Min blogg måste ha sett så himla ful ut i era ögon (i flera år ju)! Helt rosa, ingen header och helt vänsterställd. Men efter att ha suttit och hackat med mina koder tror jag att jag har rättat till det mesta så att även ni med Internet Explorer kan se den rätta designen. Bara en fråga till er som använder Explorer, ser ni en grå ruta under min signatur "Sofia"?

Sen skulle jag gärna försöka mig på ett övertalningsförsök. Ni som använder Explorer, byt till Mozilla Firefox. De flesta sidor på internet anpassas till Firefox och inte Explorer nu för tiden, Firefox är säkrare mot virus än vad Explorer är, Firefox är snabbare och stabilare som webläsare och dessutom är Firefox snyggare och modernare än vad Explorer är.

Hihi, pussar från datanörden!

Nytt i garderoben

Publicerad 2009-07-09 21:36:56 i ,

Tänkte visa vad jag handlat på rean:



  • En mysig grå väst/klänning, perfekt till hösten! Köpt på Åhlens City i Göteborg.
  • Gula jeans från H&M. Asballa! Såg dem först på H&M i Göteborg fast där fanns de inte min storlek, men i Trollhättan fanns de!
  • En turkos och fin klänning från Bikbok i Femmanhuset, Göteborg.
Idag har jag även varit hos Specsavers och hämtat ut nya linser. Det var en mindre kul utgift! Men se måste man väl, antar jag.

Antagen!

Publicerad 2009-07-09 20:45:51 i ,

Jag kom in på mitt förstahandsval, Bygg- och Fastighetsekonom, i Halmstad! Skööönt! 

The Body Shop

Publicerad 2009-07-08 22:11:25 i ,

Ibland känner man sig så lyxig när man skämmer bort kroppen med riktigt bra produkter. Idag köpte jag bland annat det här underbara body buttret under vår shoppingtur i Göteborg!

Header

Publicerad 2009-07-08 21:56:27 i ,

Vad tycker ni om min nya header? Bilden är tagen i Tongariro National Park, Nya Zeeland, som finns med på UNESCO:s lista av världsnatur och världskulturarv. Till höger låg "Mount Doom", vulkanen i "Sagan om Ringen", dit Frodo skulle bära ringen för att sedan förstöra den. Häftigt va?

Våldgästad

Publicerad 2009-07-07 22:03:51 i ,

Idag blev jag våldgästad av Lena och Karin! Vi fikade och pratade i flera timmar och bestämde oss för att åka till Göteborg imorgon! Skitkul! Hoppas jag får shoppa lite mer än vad jag fick igår!

Mina fina vänner med vita tänder! ♥ Kortet är taget på tåget från Borås till Göteborg. Partyglada pinglor! (2006)

Depp

Publicerad 2009-07-06 20:54:20 i ,

Idag har jag inte riktigt känt mig i form. Men det är väl inget konstigt med det, man kan faktiskt inte vara sprudlande glad varje dag. Men för att återgå till vanliga glada Sofia åkte jag ut till Överby förut idag. När man shoppar och spenderar alldeles för mycket pengar brukar man alltid må mycket bättre! Haha, låter kanske lite bakvänt men det brukar funka för det mesta. Jag gick iaf runt i massa butiker, bland massa härliga reor, men det enda jag kom hem med var ett par hårspännen! Snacka om att jag var besviken! Jag som alltid brukar hitta en massa hittade ingenting! Jag som var villig att sponsra butikerna med flera hundralappar. När jag stod i kassan och skulle köpa hårspännena funderade jag över om kassörskan tyckte att det var lite fattigt att bara handla för 30:-. Men jag skulle isåfall hålla med henne, i mitt huvud formulerade jag tillochmed en förklaring, "tro mig, jag vill handla för mer, men jag hittar ju fan inget!". Haha, är man desperat då? Jo jag tror det, för i ren desperation köpte jag en slips (!) till Björn. Men för att ni inte ska tycka att jag verkar alltför tokig kan jag försvara mig med att det var en snygg, smal slips som är riktigt het när den hänger slappt på en skjorta tillsammans med ett par snygga jeans.

Men ärligt, man kanske inte blir glad igen av att köpa saker till andra. EGO! Så det sista jag tänkte på (för att trösta mig själv från min uteblivna shopping) innan jag lämnade Överby var datorn hemma. Min vän internet har allt man kan tänkas behöva!

Inspiration

Publicerad 2009-07-05 16:21:41 i ,

Nu måste jag ha tittat på alldeles för många bygg och inredningsprogram. Igår fick jag sådan väldig inspiration att bygga två nattduksbord/avlastningsbord. Hihi, mamma lät lite skeptisk när jag berättade om mina byggdrömmar, men idag visade jag tillochmed mina små ritningar för pappa som inte alls verkade tycka att jag var omöjligt! Så snart kanske jag drar iväg till någon bygghandel och shoppar loss bland virke, skruv och penslar! Toksofia!

Nu blir det däremot golf med Jonas!

Fredagsfräckis och lördagsmys

Publicerad 2009-07-04 20:16:22 i ,

Igårkväll hade jag och Jenny världens trevligaste tjejkväll. Vi började kvällen hemma hos Jenny med att lugnt och fint äta lite kex och ost och kolla på kort från resan. Vi var ganska duktiga på att dricka vin också så mycket tjat och prat blev det! Efter några timmar hemma i Jennys lägenhet/bastu begav vi oss mot Butlers där vi shakade röv. Helt enkelt! Riktigt kul hade vi! Det gör vi om, eller hur Jenny?!

Ikväll blir det att ta det lugnt hemma med tacos och kladdkaka! ♥


Söta värdinnan och jag!

Tjejkväll

Publicerad 2009-07-03 17:38:10 i ,

Nu är det fredag igen! Hjälp vad veckorna springer iväg. Denna fredag har jag spenderat på Nordkroken med Jenny, Emelie, Sandra och Pernilla, där vi låg och solade tills det började åska! Nästan alla tycker det är läskigt med åska, men jag tycker bara det är mysigt!

Ikväll ska jag hem till Jenny där vi ska mysa med lite rosé, kex och ost! En riktigt tjejig tjejkväll är aldrig fel!

Tittade på bilder från resan och hittade denna underbara bild! Visst ser det härligt ut? Fullmoonparty på Koh PhiPhi, Thailand. Jag sitter på sandstranden en sen kväll och dricker en "sex on the beach"!  Åå vad man längtar tillbaka! ♥

Städchock

Publicerad 2009-07-02 22:39:13 i ,

När vi kom hem från kusten idag fick jag nog. Jag tycker bara att det är så fruktansvärt deprimerande att inte kunna se det fina vädret från lägenheten. Visst, vi har fönster, men man ser ju för fasiken inte ut genom dem! Tänk er de smutsigaste, äckligaste fönstrena ni någonsin sett, vi har dem! Grejen är den att under det här året som vi har bott i lägenheten har vi inte gjort rent dem en enda gång, och kvinnan som bodde här innan oss var uppenbarligen inte så noga med flyttstädningen för fönstrena var riktigt skitiga redan när vi flyttade in. Alltså har ingen rört dem på säkert flera år! Och jag skojar inte! Fönstrena såg faktiskt alldeles sandiga ut! Jag funderade på om det kanske hamnade där efter de där stormbyarna som drog in över Sverige som förde med sig sand från Sahara, någon gång på 90-talet ! Haha, kanske inte, men ni fattar grejen, det var riktigt illa! Så nu, när det är cirka 2 månader kvar tills vi ska flytta, tyckte jag att det var på tiden att man ska se hur det ser ut här utanför! Jag har faktiskt redan lovat mig själv att bli bättre på att putsa mina fönster i Halmstad, det ser ju så mycket trevligare ut. Men allvarligt talat, hur lätt är det? Jag fick ju förtusan balansera på fönsterbrädan och hålla tungan rätt i mun för att kunna göra rent på utsidan (vem kom på idén att öppna fönster utåt?!).

Ni som känner mig väl vet att jag inte är världens städfantast. Det är väl därför det har tagit mig ett år att putsa några fönster. Björn blev helt chockad av mitt initiativtagande så han sprang och hämtade kameran och började ta kort på mig och frågade om han skulle ringa någon! Haha! Jaja, tro inte att jag är ett "Rent Hus"-freak nu, men vem tycker egentligen att det är kul att städa?

PS. Jag gjorde tillochmed rent mellan fönstrena! Så, nu har jag skrivit det med. Jag är jäkligt stolt helt enkelt och ville bara passa på att skryta lite! Hihi!

Just det här fönstret gick att öppna inåt men tro inte att det gick på de andra! Grr!

Ljungskile

Publicerad 2009-07-02 22:07:15 i ,

Vilken mysig kväll och dag jag och Björn har haft ute i stugan! Vi har solat, badat, läst böcker och tidningar, kollar film, plockar jordgubbar från trädgårn och ätit dem samt lite andra sötsaker! Bara myst helt enkelt! Underbart!

                                  
Bryggan!                                                              Mmm!


Jamaican Me Crazy

Publicerad 2009-07-01 13:29:22 i ,

Så heter en av Ben & Jerrys nya glassar! Hihi, jag tycker det är jättefyndigt! Jag har inte smakat den men däremot köpte jag och Björn en annan sort igår som var jättegod, Bohemian Raspberry! Haha, min blogg har blivit en reklamsida för Ben & Jerrys!

Igår hade vi värsta mysdagen! Efter frukosten cyklade vi ner mot stan och strosade runt ett tag. Björn köpte en present till mig, en à la francaise burk, som jag har suktat efter sedan jag köpte den förra. Så fina! Älskling tyckte att jag skulle ha den! ♥ Lite jordubbar fick såklart också följa med oss hem!

På eftermiddagen lagade vi hemmagjord pizza som blev skitgod! Sen slappade vi mest i soffan och kollade på film och käkade Bohemian Raspberry. Vaniljglass med hallonsås och bitar av kladdkaka, vem älskar inte Ben & Jerrys?!



Idag åker vi ut till stugan i Ljungskile och sover där någon natt. Ska bli riktigt mysigt! Sola, bada, läsa böcker och bara ta det lugnt! Hoppas ni får en härlig dag!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela