Missofie

Top of the list

Publicerad 2010-05-04 14:11:35 i Allmänt babbel,

Högst upp på min inköpslista står det "Mustasch-pin!". Mustaschkampen är ett sätt att uppmärksamma och prata om prostatacancer. Aftonbladet skriver:

"Kvinnor klämmer på sig och pratar och klämmer, pratar och klämmer. På så sätt har informationen och uppmärksamheten på symptom om bröstcancer räddat tiotusentals kvinnors liv. Men vi män pratar inte. Trots att prostatacancer varje år dödar 2600 män i Sverige och trots att sjukdomen hotar sexliv, äktenskap och så viktiga saker som att pinka."

Hasse Aro, Morgan Alling, Alex Shulman och Börje Salming har alla kastat kläderna och ställt sig framför kamerorna i hopp om att folk ska börja prata och bli mer uppmärksammade. (Är ni intresserade av att se detta, klicka här och scrolla ner ;))

Ibland har man inte råd att skänka pengar till cancerforskningen, men ett pin för 25 kronor, det har alla råd med. Har du pengar över denna månaden så skänk gärna en slant till:

901-9514

Cancerfondens bankgiro – märk betalningen MUSTASCHKAMPEN


Om inte, go out and get yourself a pin! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela