Missofie

Byebye Sweden

Publicerad 2011-02-22 23:24:15 i Resor,

Nja, riktigt än är det väl inte dags, men imorgon vid lunchtid lämnar vi Halmstad och beger oss mot Stockholm. På torsdag morgon tar vi flyget över Atlanten. :D Jag kommer antagligen inte blogga något mer innan dess så jag tänkte att det var lika bra att säga hejdå redan nu. Kanske blir det någon uppdatering under tiden, kanske inte, vi får se! Hur som helst ska jag njuta så mycket jag bara orkar och suga åt mig så mycket energi jag bara kan. ;)




Ha det gott tills vi hörs igen!
Kramar! ♥

Sunny sunday

Publicerad 2011-02-20 22:44:53 i Allmänt babbel,

Redan söndag?! Vart tog helgen vägen? Jag har iaf varit supereffektiv och fått så himla mycket gjort så nu skulle jag behöva helg. ;) Av det lilla som är kvar av söndagen ska vi bara slappa. Imorgon, tisdag och onsdag förmiddag är det skola som gäller sedan bär det av till Stockholm! Gaah, det är galet vad jag längtar! :D



Kan man inte vara på 25-års fest i Trollhättan får man göra det bästa av situationen.
Gårdagens middag var goood!

Lattebit!

Publicerad 2011-02-19 09:51:27 i Ät- & Drickbart,

Hallå! Är det någon som har testat Delicatos nya Lattebit?! Det har jag! ;) Alltså, spring och köp! Satan vad god! De ser ut som damsugare till formen men smakar som chokladbollar. Dessutom är de fyllda med en god god kräm. Delicato har verkligen gått all in and I like it! SMAKA!


Fredagsmys

Publicerad 2011-02-18 22:40:45 i Allmänt babbel,

Äntligen fredagkväll och helg! Veckan har varit fullspäckad med plugg och helgen kommer tyvärr att se ut på samma sätt. Det är mycket som ska hinnas med innan semstern startar, men det är helt okej när man har en kryssning i Västindien inom räckhåll. Om 5 dagar åker jag och B till Stockholm och om 6 dagar går planet till USA! Wiiiieee, det känns helt overkligt att man äntligen ska börja packa! :D

Jag måste bara visa er de fina rosorna jag fick av B i måndags. Han jobbade hela dagen (och hade konjaksprovning på kvällen) men hade ändå inte glömt bort vilken dag det var. När klockan var 23 och B kom hem från jobbet hade han en fin bukett rosor med sig till mig. Hihi, så söt! ♥   


Tavlor

Publicerad 2011-02-13 16:10:00 i Inredning,

Här kommer några bilder på tavlorna jag gjorde i fredags. Fina va? :D Canvastavlan med budskapet är en klockren kopia av en designtavla som kostar flera hundra (!).




Godmorgon lördag!

Publicerad 2011-02-12 10:25:12 i Allmänt babbel,

Åå underbara helg! Igår startade jag den med ett frisörbesök (klippte några cm) och taco- och filmmys med B. ♥ Dessutom fick jag massa nya pysselidéer, så vid midnatt (!) satte jag igång några tavelprojekt. Kanske hinner visa resultatet senare.

Nu på förmiddagen står plugg på schemat. Senare ska jag leka frisör till både B och Sara. Ikväll blir det inflyttnings-/födelsedagsfest hos Fanny! :D


Morgontrötta katter?


Happy lördag!

Nyhet

Publicerad 2011-02-08 16:10:51 i Ät- & Drickbart,

Oo, en ny spännande Marabou! Jag brukar tycka om kombon choklad, salt och nötter så detta borde inte vara något undantag. ;) Hoppas den finns i butik snart så man kan provsmaka!


Bild

Handduksstege

Publicerad 2011-02-07 23:53:14 i Inredning,

Ett bra tag har jag funderat på att köpa en handduksstege att ha i vardagsrummet (!). Fast inte att hänga handdukar på då förstås utan någon filt, någon tidning och lite vad man känner för. Åhléns säljer en variant men jag tycker den har känts lite för liten, ranglig och plastig. I söndags flödade kreativiteten och jag åkte till byggvaruhuset och köpte virke! :D Hem kom jag med lite allt möjligt och satte igång direkt.

Såga. Slipa. Mäta. Borra. Måla. Limma. Plugga.

Arbetet tog cirka en dag så det var ett snabbt och enkelt projekt. Och nöjd blev jag! Min handduksstege är mycket finare än Åhléns. ;)

Före



Efter

HalmstadHEM

Publicerad 2011-02-07 19:27:10 i Skola,

Watch out, för här kommer ett helt inlägg fullproppat med SKRYT. Jag är så jäkla stolt över arbetet jag och Emelie gjorde i Entreprenörsskap i höstas/julas. Idag fick vi reda på att vi fick VG (högsta betyg)! Hihi! :D

På grund av intresse och utbildning valde vi att starta ett fastighetsbolag. Vi bestämde oss för att köpa upp tre nyproducerade hyresfastigheter, omfattande 150 lägenheter, för uthyrning till privatpersoner. Projektet blev en 120-miljoners affär där vi köpte en tomt av Halmstad kommun och anlitade Peab för en totalentreprenad. Ja, 120-miljoners transaktionen blev ju såklart aldrig av, men allt förberedande arbete gjordes. Registreringen hos Bolagsverket var t.o.m. en av bilagorna till arbetet. Under projektets gång hade vi förstås kontakt med både Peab och kommunen men även med försäkringsbolag, skatteverket, flera fastighetsbolag i Halmstad och många många fler. Vi var tvugna att undersöka alla intäkter och kostnader så att vi kunde skapa budgetar för verksamhetens två första år.

Jag hoppas ni förstår vilket gigantiskt arbete detta var! Vi offrade oändligt många timmar, men jag blev otroligt nöjd med resultatet! Vi lämnade in ett fantastisk arbete och lärde oss precis vad som krävs för att starta ett aktiebolag. En av många drömmar är att starta mitt egna fastighetsbolag i framtiden och nu har jag fått känna på vad startprocessen innebär. Skitbra!


Loggan



PS. F-n vad vi var värda VG! ;)

Fira!

Publicerad 2011-02-05 18:17:18 i Kärlek,

Idag ska jag och älskling ut och käka middag. ♥ Förutom godkänd tenta ska vi även fira vår 4-årsdag som inträffade tidigare i veckan. Herregud, 4 år! Tiden springer verkligen iväg när jag är med B. Vi gör så mycket roligt tillsammans och han får mig att må så bra! :D

G

Publicerad 2011-02-04 18:18:55 i Skola,

Åå, underbara dag! Imorse tränade jag med Sara innan skolan. Föreläsningen i skolan var iofs väldigt seg, men när jag kom hem såg jag att jag hade blivit godkänd i Juridiken! Gladgladglad! :D

Nu toppar jag allt med lite hemmagjord pizza med älskling! ♥ Weeiiiii!

Swedish Grace

Publicerad 2011-02-02 23:35:50 i Inredning,

När jag hälsade på Lena förra helgen blev jag alldeles kär i hennes underbara Rörstrand-muggar. Så fina! Man kanske ska ta sig en sväng förbi Iittala-outleten i Höganäs någon gång. Någon som vet om den är bra?

 

Februari

Publicerad 2011-02-01 18:00:33 i Resor,

Jösses vad tiden rinner iväg! Nyss var det jul och nu är det februari. Snart kanske våren är på g? Dagens väder får mig att längta, vilket jäkla skitväder! Nåja, om 23 dagar får jag nog lite sol på näsan. ;)

 



Jag samlar på fina minnen. Whitsundays i Austalien kommer jag aldrig glömma!


Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela