Missofie

Premiärglass

Publicerad 2011-03-30 17:34:48 i Ät- & Drickbart,

Vilket fint väder! Jag och B smakade därför vårens första glass tidigare idag. B valde en ny Cornetto och jag en ny Twister. Mycket goda båda två, 5/5 toasters! ;)


Haha, vilken bra bildkvalité! Bilder

Order

Publicerad 2011-03-30 13:18:03 i Skönhet,

Häromveckan gjorde jag en ny beställning från FeelUnique. Nu väntar jag ivrigt på mitt Tigi Bed Head-set och i.d. solpuder. FeelUnique skickar fraktfritt till hela världen och har grymma priser. Billigaste Tigi-setet jag har hittat hemma kostar 400:-, på FeelUnique betalar jag 280:-. Som hittat! ;)

 

CATS

Publicerad 2011-03-29 16:26:41 i Hasse & Nisse,

Titta vad stora dem har blivit! ♥ Mina goa killar som gärna vill vara med och mysa när jag ska powernapa. :D

God Morgon? Middag? Kväll?

Publicerad 2011-03-29 15:05:11 i Skola,

Tisdag eftermiddag och jag har precis vaknat upp efter en powernap. Under 1,5 år har klassen varit bortskämd med eftermiddagsföreläsningar men nu är det tidiga mornar som gäller. Jag som är kvällsmänniska och van med de gamla rutinerna har haft ganska kämpigt med att komma upp på morgonen och vara pigg på lektionerna. Fast det skall nog snart rättas till. Nu läser jag iaf kurserna Finansiering och Verksamhetsplanering. Än så länge har jag inte hunnit få så stor uppfattning om dem, förutom att mååånga arbeten ska skrivas. Fast jag har blivit ganska härdad tror jag, jösses vilket år!

Men vet ni? Om drygt ett år tar jag min första examen. :D Tiden går så fort!


Jag med två av mina fina klasskomisar, Esma och Linda.



Miami

Publicerad 2011-03-25 21:47:51 i Resor,

Här får ni se resans sista bilder, tagna i Miami, en av de härligaste städerna jag någonsin besökt. Jag åker mer än gärna tillbaka dit inom en snar framtid. I ♥ Miami! Hela resan var fantastisk och jag kommer aldrig att glömma den. Nackdelen är att jag inte kan sluta tänka på hur underbart allt var! Jag längtar tillbaks hela tiden. Men men, om 95 dagar är vi i USA igen. Då vankas bröllop i New York! :D

 


























































Motvind

Publicerad 2011-03-25 18:31:26 i Allmänt babbel,

Grr... Skruttbil! Fast ändå inte. Den går ju hur fint som helst att köra, men besiktningsmännen är lite svårflörtade. Nja, idag slapp jag ju iofs att betala (hehe) men bromsarna är tydligen inte vad de borde vara. Jag har spenderat hela dagen med att ringa och besöka VW-verkstaden för att få en prisuppgift på vad det lilla kalaset kan kosta. Ush! Tänk alla gamla rosthögar man ser ute på vägarna, har verkligen dem gått igenom besiktningen när min lilla pärla inte gör det? Fuskigt.

Nu ska jag ägna fredagkvällen åt att drömma om den nya, fina, felfria och bekväma bilen jag en gång ska köpa! :D Hoppas ni får en fin kväll!

Kryssning del 2

Publicerad 2011-03-23 20:51:27 i Resor,

Här kommer de sista bilderna från kryssningen. De första bilderna är tagna på Grand Cayman där vi gjorde vårt första kryssningsstopp. De sista bilderna är tagna i Mexico där vi gjorde vårt andra stopp. Ni får dessutom se några fler båtbilder som togs de sista dagarna på kryssningen. Ååh, vad jag längtar tillbaka! ♥






































VS

Publicerad 2011-03-23 19:58:42 i Shopping,

Denna bikini köpte jag med mig från Victoria Secret i Miami. Överdelen är annorlunda (snyggare!) på min modell annars är den likadan. Yumyum, I love it! ♥


Victoria Secret

Provocative

Publicerad 2011-03-23 17:17:00 i Allmänt babbel,

Hej vänner! Hoppas allt är fint med er. Jag har återgått till livet som människa efter magsjukan (läs: nära-döden-upplevelsen) och har t.o.m. börjat äta! Fast jag har fortfarande småont i magen, den är väl chockad stackarn. Igårkväll var det dags för B, men magsjukan verkar inte bita lika hårt på honom som på mig (tur!). Fast ska jag vara ärlig blir jag nästan provocerad. Förut gick liksom B och hämtade en chokladbit. Under mitt första dygn som magsjuk kräktes jag i 12 timmar, krälade jag på köksgolvet, försökte jag gråta (utan framgång = patetiskt), petade jag i mig millimeter för millimeter av ett korvbröd. Jag åt för faan ingen chokladbit, det fanns liksom inte på kartan att ens tänka på en chokladbit! B såg nog vad jag tänkte (kanske yttrade jag mig även i stundens hetta) för chokladbiten är fortfarande inte uppäten.

Haha, ush vilken hemsk flickvän jag är.

/Sofia - påväg till B med en chokladbit ♥

Sjukstuga

Publicerad 2011-03-21 21:45:05 i Allmänt babbel,

Inatt började det, och fortsatte och fortsatte. Vid 01 kräktes jag första gången och så höll det på fram till klockan 13. Fy f*n, tolv timmar är inte okej! Ont i hela kroppen och uttorkad till max, jag hatar magsjuka! Tydligen vandrade ett virus runt bland oss charterdeltagare så jag är tyvärr inte ensam om plågan. Nu hoppas jag att febern förvinner så snabbt som möjligt och att B klarar sig undan viruset (känns dock inte så troligt).

Krya på er ni andra. ♥

Charter

Publicerad 2011-03-20 22:11:31 i Fest,

Här kommer några bilder från gårdagens mycket lyckade charter-fest. Jag försökte mig på en flygvärdinne-outfit och B var utklädd till pilot. Tack Sandra, Jenny och alla andra för en himla rolig kväll! :D

 

 


Kryssning del 1

Publicerad 2011-03-20 21:45:28 i Resor,

Här kommer fler bilder från resan. :D Dessa är tagna första dagarna på kryssningen då vi var ute till havs.












































Lördag

Publicerad 2011-03-19 15:44:23 i Shopping,

Efter minishopping på stan med mamma följde en Iittala Maribowl med hem. Eller nja, en kopia var det ju faktiskt. Identisk med orginalet men många kronor billigare. I'm happy! :D

 

Ikväll ska jag och B på charter-party med matchande outfits, kan ni gissa vad vi ska föreställa? ;)

 

 

Fort Lauderdale

Publicerad 2011-03-17 22:23:16 i Resor,

Här kommer de första bilderna från resan, tagna i Fort Lauderdale där vi befann oss innan vi gick på kryssningsfartyget. I Fort Lauderdale kickstartade vi resan med 12-timmars shopping på det gigantiska köpcentret Sawgrass Mills. :D

 

 























Freedom

Publicerad 2011-03-17 13:41:43 i Skola,

Färdigtentad för denna gång *lättnadssuck*. Jag började tentaplugga i lördags och skrev en tenta i tisdags och en idag. Haha, nästa gång kan det nog vara smart att börja lite tidigare för att slippa nattplugga. ;) Första tentan finns det en chans att jag klarar, men den jag skrev idag var ett skämt. Undra om någon kommer bli godkänd? Hur det än går är det ändå skönt att tentorna är skrivna och att man har gett det ett försök.

Resten av dagen ska jag slappa, sova och göra en del ärenden. Imorgon åker jag hem till Trollhättan! ♥

Converse

Publicerad 2011-03-16 16:05:41 i Shopping,

Igår sken solen så fint så jag blev tvungen att inviga mina nya Converse. Jag hade mer än gärna köpt med mig ett par helvita också men det fanns ingenstans. Typiskt. Dessa betalade jag iaf $40 för vilket motsvarar typ 260:-. I Sverige kostar de billigaste paren 699:-. Inte OK. Därför måste man åka till USA oftare! ;)

 

 


Inspiratör

Publicerad 2011-03-15 16:14:16 i Inredning,

Bilder från min favorit-inredningsbloggare som även arbetar som Feng Shui konsult. Hon är såå duktig och inreder helt i min smak. Lugn och harmoni. ♥ Nyligen flyttade hon till ett nytt hus och är fullt uppe i renoveringen, gud vad spännande! :D




Simplicity

 

Boost me

Publicerad 2011-03-14 12:46:43 i Skola,

En c-vitamin bomb i form av en kiwi-smoothie är en bra start på dagar som denna. Imorgon skriver jag nämligen veckans första tenta vilket innebär att dagen kommer spenderas med skolböcker och anteckningar. Underbart! ;)


 

 

Hemma

Publicerad 2011-03-10 17:25:19 i Resor,

Hej vänner! Nu är vi tillbaka i kalla regniga Sverige igen. Tankarna och förhoppningarna om att våren kanske skulle nått Sverige (något naivt) blåste bort i samma sekund som vi klev av planet. Mötet med snö och regn gjorde verkligen hemkomsten lite extra jobbig. Samtidigt är det alltid skönt att komma hem, hur underbart man än har haft det. Att kunna klappa katterna, att kunna slappa i sin egen soffa, att kunna sitta vid sin egen dator och bara kunna öppna kylskåpsdörren om man är hungrig är något man tar för givet när man är hemma men som är otroligt skönt att komma hem till efter en resa.

Resan har iaf varit helt F A N T A S T I S K ! Kryssningen, Miami, utflykterna, allt var såå bra! Vi har verkligen fått många nya fina minnen att bära med oss resten av livet. Tack för allt, huvudsponsor! ;)

Idag hade jag redovisning i skolan och imorgon väntar nästa. Nästa vecka ska jag skriva två härliga tentor. Det är lite körigt nu, haha, men jag lovar att bilder på vårt äventyr kommer.

 

 

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela