Missofie

STHLM

Publicerad 2011-10-30 14:11:47 i Resor,

På torsdag åker jag och B på en weekend till Stockholm. Åå vad kul det ska bli! :D Vi ska hälsa på B's mamma Annica, hans syster Jossan och hennes Alex. ♥ Det blir troligtvis även några timmar på stan, och jag som inte är så jättebra på Stockholm tänkte därför fråga er om ni har några tips på vart man hittar bra shopping? Så, any thoughts?


Jag och B i NY, juni 2011.

 

Lyxfrulle

Publicerad 2011-10-29 22:35:46 i Ät- & Drickbart,

Idag tog vi en rejäl (!) sovmorgon och startade sedan dagen med amerikanska pannkakor, yummie! Är det helgfrukost så är det! :D

Hej Katt!

Publicerad 2011-10-26 18:56:11 i Ät- & Drickbart,

Imorgon står jobb på schemat så ikväll slår jag på stort och firar med en söt (i dubbel bemärkelse ;)) och god läsk! Undra om det finns någon övre åldersgräns på att handla sådana här saker? Hihi.



Äntligen

Publicerad 2011-10-26 17:10:15 i Skola,

Åå vad underbart, nu är denna tentaperiod över! Klockan 14:00 idag lämnade jag in tentan i Makroekonomisk teori och är nu fri som en fågel. De senaste dagarna har jag i princip bott i böckerna så nu känns det så där otroligt skönt som det alltid gör efter en tentaperiod.

Resten av dagen har jag tänkt att spendera i soffan. Jag ska inte göra något vettigt utan bara kolla på film och slappa! Because I'm worth it. :D

Lördag

Publicerad 2011-10-22 11:00:47 i Resor,

Igår när jag jobbade passade jag på att köpa lite dollars inför Maldiverna. Idag är det bara 43 dagar kvar tills vi åker! :D Jag får försöka ha det i åtanke idag, imorgon, på måndag och tisdag. Nu är det nämligen tentaplugg som gäller och på onsdag smäller det. Så nu vet ni vad jag kommer göra i helgen. Vad gör ni?

Monday Morning

Publicerad 2011-10-17 13:59:56 i Fest,

Tillbaka i Halmstad och redo att sätta igång med tentaplugget. Imorse hade jag seminarie i skolan och nu ska jag plugga Nationalekonomi. Ikväll är det dags för möte med jobbet.

Helgen hemma har varit mysig, rolig och bra! I lördags hann jag bl.a. med en drinkkväll med tjejerna och drack goda daiquiris, fizz m.m. Härligt! :D


Malin, jag och god sangria!



27

Publicerad 2011-10-12 18:10:06 i Kärlek,

I all stress går min snygga man och fyller år! Hur tänkte han då? ;) Ikväll ska han iaf få tårta. Hembakt. I Frödinge. Pusspusspuss! ♥

Alive

Publicerad 2011-10-12 17:46:44 i Allmänt babbel,

Men knappt. Jösses, vilken helg och vecka! I söndags skrev jag hemtenta hela dagen. I måndags hade jag redovisning i Projektledning på förmiddagen, halsade RedBull till lunch och skrev hemtenta till 17.45 (inlämning 18!) för att sedan avrunda kvällen med att läsa en vetenskaplig artikel på engelska. I tisdags satt jag med grupparbete på förmiddagen, halsade RedBull till lunch och satt på Makro-föreläsning till 17 för att sedan avrunda kvällen med förberedelser inför onsdagens redovisning. Nu är jag hemkommen från redovisningen och är så tröööööött! Riktigt så här späckade dagar är jag inte van vid. Imorgon ska jag iväg till skolan ett par timmar för förberedelser inför måndagens seminarie i Kommunikation, men annars är veckans största ansträngningar avklarade. Skönt!

På fredag packar jag ihop mig och drar hem till Trollhättan över helgen = bra belöning för veckans slit! :D

PS. Jag behöver en ny höstjacka, typ en blå (?) parkas. Har ni sett någon snygg någonstans? Det är kallt ute nu ju.. Brr!

Kreolsk gryta

Publicerad 2011-10-08 15:39:20 i Ät- & Drickbart,

Igår lagade jag kreolsk gryta! Husmor or what? Blev inspirerad av Anna som bloggade om den för någon vecka sedan. Jag har aldrig lagat denna (läs: gryta överhuvudtaget?!) förut men den blev supergod! :D


Recept och bild: Starwoman



Lördag

Publicerad 2011-10-08 15:20:07 i Allmänt babbel,

Hej vänner! Hoppas helgen börjat bra. Det har min. Igårkväll var jag på födelsedagsfest hos söta Emelie och kvällen avslutade jag och Esma på en rockbar. Idag har jag strosat runt på stan i några timmar och ikväll ska jag och B bara slappa. Resten av helgen kommer bestå av plugg, plugg, plugg. En hemtenta ska bli färdig, en redovisning ska förberedas och ett grupparbete skrivas.

Nu uppladdning med fika. ;)

oktoberfyra

Publicerad 2011-10-04 10:30:53 i Allmänt babbel,

Godmorgon tisdag! Ville bara kika in och önska alla en härlig dag. Idag är det ju faktiskt kanelbullens dag så därför får det nog bli en kanelbullemuffins (!) i eftermiddag. Nu blir det iaf frukost och sen sticker jag iväg till skolan för hemtentaskrivning. Btw, igår bokade jag och B flygbiljetter till Stockholm 3-6 november, lääängtar!! :D

Söndagsfrulle

Publicerad 2011-10-02 21:23:32 i Allmänt babbel,

Mm, vilken söndag! Startade dagen med lyxig söndagsfrulle för att sedan ta mig an lite plugg. I eftermiddag begav jag mig till Galgberget och sprang några kilometer (ny söndagstradition). Nu ikväll har det blivit tvätt, film, wordfued och Morbergs hamburgare. Imorgon är det måndag igen!

 

PS. Ni som ville ha receptet på tacokryddan. Se "Svensson"-inläggets kommentarsfält! :D

Höstvin

Publicerad 2011-10-01 21:24:40 i Ät- & Drickbart,

Smakade ni nångång Kiviks populära Sommarvin? Det var supersvalkande och gott och tog slut på Systembolaget på nolltid. Nu har iaf Kivik kommit med en höstvariant som smakar tranbär och blåbär. Jättegott, skynda smaka innan det tar slut! :D

 

Svensson

Publicerad 2011-10-01 19:55:27 i Ät- & Drickbart,

Idag har vi (liksom alla andra Svenssons) smaskat i oss god tacos här hemma! :D I veckan blandade jag nämligen ihop en burk med hemmagjord tacokrydda som vi såklart blev tvungna att prova. Och den smakade faktiskt jättebra, precis som påsarna man köper, fast utan transfetter! Hurra! Vill ni ha receptet?

 

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela