Missofie

Big day

Publicerad 2012-11-28 21:45:44 i Skola,

I veckan damp det ner i brevlådan.. Mitt examensbevis! Som jag väntat och längtat! Jag har ju iofs varit färdig ett par månader nu, men på något sätt känns det mer på riktigt när man stolt kan hålla pappret i handen. Glaad!

Finhelg

Publicerad 2012-11-25 00:28:00 i Allmänt babbel, Ät- & Drickbart,

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er. Här har helgen börjat väldigt bra, efter jobbet igår fick vi besök av B's syster J och hennes A. Vi åt gott, drack gott och njöt av trevligt sällskap. ♥ Idag har det shoppats, promenerats och ätits indiskt. Gott!
Nästa helg är det redan första advent, gaah vad tiden går men iiih vad mysigt! Det kliar lite i fingrarna på mig, jag vill sätta upp ljusstakarna redan nu, men jag ska försöka lägga band på mig själv. Imorgon blir det iaf lussebulle-bak så att vi har något att fika på nästa helg. Hihi!   

Ursäkta röran, jag bygger om!

Publicerad 2012-11-18 01:48:00 i Allmänt babbel,

Jag tröttnade helt enkelt på den gamla designen och håller nu på att piffa till en ny som ser mer enkel och stilren ut. Hoppas att både ni och jag blir nöjda tillslut, men ni får ha överseende med att slutresultatet kanske dröjer ett tag. Kram på er!
 
(Ser ni ingen skillnad, testa att trycka på F5 för att uppdatera sidan).   

Fireplace

Publicerad 2012-11-15 17:27:00 i Hasse & Nisse, Inredning,

Bild nr två från vardagsrummet, öppna spisen. Mm, warm and cosy! ♥ När vi tände den första gången var Hasse väldigt intresserad, som ni kanske ser. Vi vågade knappt släppa honom med blicken, men såklart hoppade han inte in i elden (det hade ju faktiskt varit ganska så konstigt, haha). 
 

Äntligeeeen!

Publicerad 2012-11-14 21:06:55 i Allmänt babbel,

Sjätte oktober. Ja, jag har inte tränat på någon typ av anläggning sedan dess. Skrev jag att året var 2011? Ush, det är skamligt! Jag som för det mesta har tränat regelbundet har minst sagt kommit av mig lite grann. För ett år sedan gick mitt Friskis & Svettis-kort ut och resten av året samt hela vårterminen var jag djupt nerborrad i skolböckerna. Dessutom var jag fattigare än fattigast och hade inte riktigt råd. Så förutom promenader och någon joggingtur emellanåt blev det inte så mycket mer. Sommartid tränar jag iofs helst ute i naturen och nu i höst har det helt enkelt inte hunnits med. Ja, det kanske inte är så konstigt att tiden sprungit iväg ändå. Men nu är jag riktigt sugen igen och blivit medlem i Friskis på nytt! Det enda jag är lite fundersam över är hur ofta jag kommer orka pallra mig iväg, jag har väl inte riktigt vant mig vid heltidsjobb än och är faktiskt ganska så trött när jag kommer hem på kvällarna. Men ett par gånger i veckan ska jag försöka med, allt är bättre än inget! Hejaheja!
 
 

Living room

Publicerad 2012-11-12 20:55:02 i Inredning, Nyköpingsliv, Pyssel,

Första bilden på lägenheten! *Trumvirvel*. Tadaa! Den ska alltså föreställa en del av vårt vardagsrum. ;) Tavlan ovanför soffan är vi speciellt stolta över eftersom vi har gjort den själva. Vi sågade helt enkelt till en spånskiva, målade, tapetserade, satte upp distanser och en ljusslinga bakom. Klart! Lampan är också ny och jag såg den först i lampaffären här nedanför (bokstavligt talat, vi bor ovanpå den!). Tyckte dock att den var lite pricy och klickade istället hem exakt samma lampa från Ellos med 50 procents rabattkod. Sofia ♥ Nätshopping. 
 
Hasse har hittat sin plats. Vanligtvis är han inte så suddig, här tvättar han sig väldigt ivrigt. ;)
 
Haha, ja än har jag alltså bara lyckats få över denna bilden till datorn. Denna låg på kameran och de andra ligger på iphonen. Så håll till godo. Snart kommer det förhoppningsvis fler bilder. Nu är det däremot snart dags för sängen. Imorgon ska jag på utbildning i Linköping, kul! Hoppas er vecka börjat bra, kram! 

Torsdag

Publicerad 2012-11-08 19:57:04 i Allmänt babbel, Resor,

Hej bloggisar! Är det fortfarande någon som läser här? Mina inlägg blir alltmer sporadiska märker jag, men men, vi får väl se om jag får mer bloggfeeling snart. Kanske skulle behöva en ny design, det skulle nog pigga upp lite grann.
 
Annars rullar livet på som vanligt. Jag har blivit frisk från min förkylning, börjat jobba igen och fått hem min B. ♥ Lägenheten blir mer och mer färdiginredd och jag kan nog snart våga mig på att lägga upp lite bilder här. ;)
 
På tal om något helt annat, snart är det ett år sedan jag och B åkte till Maldiverna. Oh my god vad jag längtar tillbaka! Det är mitt absoluta paradis på jorden och den bästa resan jag varit med om. Ä l s k a ! Får ni någon gång möjligheten att åka dit, åååååååååk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela