Missofie

Sjukstuga

Publicerad 2012-10-29 22:10:28 i Allmänt babbel,

Nja, den där förkylningen som jag skrev om i förra veckan var inte alls speciellt medgörlig. Den höll sig iofs i schack veckan ut men blossade upp på riktigt idag. Jobbigt när huvudet känns tjockt och näsan bara rinner! :( Så nu blir det ett par dagar hemma för att kurera mig, hmm. Glassen nedan skulle nog fungera som en bra medicin tror jag.
 
 
 
Helgen som passerade var förresten supermysig. I fredagskväll kom mamma upp och förgyllde min tillvaro. Shopping, god mat, gott vin, film och promenerande är en passande summering. Tack för en mysig helg älskade mamsi! ♥
 
 
På torsdagkväll kommer B hem. LÄNGTAR!
 
 

Mitt i veckan

Publicerad 2012-10-24 20:49:04 i Allmänt babbel,

Onsdag kväll och jag har placerat mig i soffan iförd OnePiece med Nisse och en god kopp te. Har känt mig lite krasslig under dagen så många koppar har det blivit. Hoppas känslan är som bortblåst imorgonbitti för jag vill inte missa en dag på jobbet (eller AW:n heller för den delen ;)). Hoppas ni haft en bra vecka såhär långt. Kram!

Sweet Saturday

Publicerad 2012-10-20 10:12:48 i Allmänt babbel,

Gooood morgon lördag, du är efterlängtad och välkommen. Veckan som gått har varit bra, det har gått bra på jobbet, bilen är lagad och hämtad och jag har roliga planer för dagen. Hur har er vecka varit?

Tänkte bara kika in här och säga hej, ladda upp veckans instagram-bilder och önska er en trevlig helg. Nu ska jag göra mig iordning för att sedan bege mig till Stockholm och tjejhelg med svägerskan och E! :D

Tisdag

Publicerad 2012-10-16 20:25:28 i Allmänt babbel, Nyköpingsliv, Resor, Ät- & Drickbart,

Efter helgen i Göteborg är jag hemma i Nyköping igen och har påbörjat en ny arbetsvecka. Den åttonde i räkningen. Jösses vad tiden går. Göteborgsbesöket höll vi förresten på att gå miste om. Efter bara några mil på motorvägen vägrade bilen att samarbeta och det slutade med att vi blev bärgade av Assistancekåren, en upplevelse kan jag lova. Efter en snabb överläggning beslutade vi oss för att ta hyrbil ner till Götet för att inte förlora alltför mycket tid. Sagt och gjort, en liten Skoda fick bli vårt fortsatta färdmedel. Väl i Göteborg njöt vi av hotellets relaxavdelning för att sedan fortsätta kvällen på Draken med Johan Glans. Haha, gud vilken rolig föreställning det var! Varför går man på sånt där så sällan (läs: aldrig)?! Nej, det får bli bättring på den fronten. Kanske nya nyårslöftet?! Efter föreställningen fortsatte vi kvällen på Ölrepubliken, en restaurang/pub/hak som B hade spanat in. Jag åt goda moules marinières och B en saftig burgare. Nice!
 
 
 
 
Men nu är det som sagt vardag och arbete igen. Dessutom har jag idag blivit gräsänka igen. B tog klokt tillfället i akt att dra iväg på semester nu när han ändå är mellan jobb ett tag. Dem flesta av er känner nog till att resor är ett av hans största intressen och att åka iväg själv är inget som bekymrar honom. Självklart hade det varit roligast om jag kunde följa med, men med tanke på mitt nya jobb var det inget alternativ för mig. Men även om jag tycker att B gör helt rätt som utnyttjar ett så passande tillfälle för honom, måste jag ju ändå erkänna att det är lite jobbigt att bli själv här i Nyköping igen. Men som bekant går det inte att vara på två ställen samtidigt och ibland krockar planer, tider, tankar och känslor. Som tur är kommer han snart hem igen, alldeles brun och utvilad (nejdå, jag är inte bitter! ;)). Ha en underbar resa älskling, och var försiktig! ♥

Friiiiiiday!

Publicerad 2012-10-12 20:17:17 i Allmänt babbel, Nyköpingsliv, Ät- & Drickbart,

Haha, snacka om att jag har kommit in i tänket. Ja, heltid-dagtid-tänket alltså. Fredagar är heliga och jag är extra lycklig när klockan slår fem och jag liksom de flesta andra Svenssons beger mig hemåt för fredagsmys. ;) Kanske ska skriva lite mer om jobbet i något inlägg förresten?
 
Veckan som gått har verkligen sprungit iväg. Kommer veckorna alltid gå såhär fort när man jobbar? Herregud, då är jag snart 30! I onsdags fyllde dessutom B år så då fick vi anledning att fira lite mitt i veckan. Idag har han varit på intervju på bolaget här i Nyköping, så nu fredagsmysar vi big time. :D Vi började kvällen med att laga till en superdupergod laxplanka. Mm! Kan avslöja att vi även kommer smaka lakrits-delicato-bollar (!) innan kvällen är över. Har ni sett dem i butik?! Låter snarare läskigt än gott men vi får se.
 
Imorgon bär det faktiskt av till Göteborg för mig och Björne. Jag fick nämligen biljetter till Johan Glans föreställning på Draken i födelsedagspresent av B och i maj visste vi ju inte vart vi skulle hamna till hösten så därför föll valet på Göteborg. Blir en liten biltur men det ska bli såå kul och mysigt att bo på hotell!
 
För att detta blogginlägg inte ska se så tråkigt ut laddar jag upp veckans instagram-bilder. Inser då att jag bara tagit kort på mat, haha! Jaja, då får ni se Lindbergska/Blombergska matsedeln för (typ) hela veckan. 
 
Tisdagsmiddag: sushi.
 
Onsdagsmiddag: B's födelsedag och B's fantastiska avocadoburgare. Oh my! Ljuset i bakgrunden har jag fått från mina fd arbetskamrater på Forex. ♥ Älskar och saknar!
 
Fredagsmiddag: Laxplanka med goooott vitt vin, yummie! 

Produktiv måndag

Publicerad 2012-10-08 22:27:11 i Allmänt babbel, Nyköpingsliv, Shopping, Skola, Skönhet,

Hej vänner! Idag har jag varit riktigt produktiv. Jag har jobbat, jag har skickat in det magiska pappret (läs: ansökan om examensbevis), jag har lagt en härlig beställning hos feelunique och jag har bakat världens godaste kladdkakemuffins. Måste ju ha något i frysen inför alla framtida besök. ;) Så komsikomsi och invig vår stora sköna gästsäng! :D
 
Bild: Matplatsen

Långt om länge..

Publicerad 2012-10-06 21:15:27 i Nyköpingsliv,

Hej på er! Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade här. Som ni säkert förstår går all tid till jobb och flyttfix nu för tiden. Idag är det redan en vecka sedan vi flyttade in, herregud! Tack för hjälpen alla inblandade, ni är underbara. ♥ Sedan dess har det hänt en del, vi har hunnit packa upp nästintill alla flyttlådor samt varit på Ikea två (!) gånger. Nu är det dags att bo in sig och göra det mysigt med textilier, kuddar, tavlor och belysning. Sånt där som är kul men som kan ta tid innan det känns riktigt rätt. Jag lovar att fylla på med bilder här så småningom, men än så länge får ni nöja er med ett foto på mig och B från bröllopet på Loka brunn.   
 

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela