Missofie

Viva Las Vegas!!

Publicerad 2006-10-23 21:37:06 i ,

Tjena!! Nu har vi komit till Las Vegas!! Vi kom hit igar kvall vid 8 tiden nangang.. Efter att ha suttit pa en buss i typ 8 timmar :S I San Diego va vi bara i drygt 2 dygn, varav en full dag, sa dar han vi inte me sa mkt.. Men de va mysigt!! Bodde ju typ pa standen.. Alltsa vi behovde ga ungefar 5 meter for att komma till standen, sa ratt bra!! Haha!! Fint med solnedgang o Malin sag tom delfiner i vattnet (lite avis att ja missa de!!) Som sagt bodde vi ju i mixed doorms.. He!! En natt vakna ja av att en tjej gick a vackte en kille a tjata lite pa honom for att han snarka sa mkt!! Alltsa ja e forvanad att ja kunde sova overhuvudtaget med alla dessa snarkande killar!! :) Som ja skrivit forut har vi ju haft en valdans tur.. men vinden vande ju lite dar nar vi skulle aka till san diego, a val dar tappade malin bort sin planbok!! Haha!! Men men, hittade den senare, i en mataffar, dar nan vanlig sjal lamnat in den!!! :D

Nar jag sag varat rum har i Las Vegas blev jag alldeles lycklig!! De kandes som vi bodde pa ett lyxhotell!! Man vanjer sej snart bort med att bo sjalv!! Men nu e de bara ja a malin som delar rum i 4 natter!! Saa skont faktiskt!! Inte som i San Diego dar vi delade rum med 11 andra!!!! Nu har vi en TV!! varsta lyxen!! vi har ett eget badrum, a sa klart en dubbelsang!! Som vi aven hade pa Hawaii!! Undra om folk borjar tro att vi e ett lebbpar?? Haha!!

De har hostelet verakr alldeles galet iaf!! Allt e free, free, free!! Igar nar vi kom va de gratis barbeque a all you can drink, free beer.. Vi va dock lite trotta!! Idag e de gratis tequila vid poolen a nan annan dag gratis champange.. Imorses at ja gratis pannkakor dessutom!! Hahahaha!! Smakade ju inte lika bra som dom hemma men.. Foresten vi e i en ny stat, NEVADA!! Coolt!! Funderar pa om ja ska aka a se Grand Canyon imrogon.. I sanna fall blir ja sjalv, Malin har redan sett den a vill inte se den igen.. Far se hur de blir..

Idag ska vi nog mest ta de lugnt nu pa dan a aka in mot the strip till kvallen.. Nar allt blir morkt a borjar tandas upp!! de har e varkligen neonstaden!! coolt!! Omradet vi bor i e dock inte sa trevligt kanske.. Vi ombeds att inte ga ut har pa kvallarna typ.. Da blir vi ranade!! Sa vi skippar nog de.. Vi behover ju inte va just har iaf!! Men men.. Har i tva hela dagar nu, sen bar de av mot San Jose en snabbis a sen vidare mot New York!!

Miss you all!! Puss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela