Missofie

Det är nära nu..

Publicerad 2012-05-30 18:01:29 i Skola,

På fredag tar jag examen! Ihh, det är snart! :D Tre år har gått så sjukt fort! Idag har jag hunnit handla lite nya kläder som jag ska ha på mig på fredag och håller i skrivande stund på att planera inför en champangebrunch jag och mina kära vänner ska ha innan examensfirandet i skolan. Det ska bli så kul! Dessutom kommer både min och B's familj ner till Halmstad för att fira! ♥ L y c k a !

Lättnad

Publicerad 2012-05-24 22:19:25 i Skola,

Uppsats färdig och inlämnad och sista tentan skriven. En liten lättnad har infunnit sig men än vågar man inte slappna av. Nästa vecka är det dags för slutseminarie med opponering vilket betyder att resten av denna vecka kommer bestå av förberedelser. Men tyngden på axlarna har allt lättat lite, skönt!

Ikväll hejar ni väl fram Loreen i ESC? Det gör jag, oo vad spännande! :D

Källa

Busy Woman

Publicerad 2012-05-17 18:04:07 i Skola,

Oh my, jag är heeeelt slut! De senaste veckorna månaderna har varit så sjukt jobbiga! Uppsats sova uppsats sova, ja ni förstår. Jag har verkligen inte haft någon fritid! Nu ser jag dock slutet på denna påfrestande termin vilket gör att det pirrar i magen. Nu är slutspurten här, under de två kommande veckorna händer mycket!

Mina hålltider:
22 maj: Inlämning av c-uppsats + jag fyller 25! ;)
23 maj: Tenta Fastighetsrätt
28 maj: Slutseminarie c-uppsats
29 maj: Slutseminarie c-uppsats
30 maj: Slutseminarie c-uppsats
1 juni: Examen!

Pust! Ja, in i kaklet med mig nu! Tur att jag har en fin kille som är världens bästa på att uppmuntra en stressad och slutkörd tjej. ♥


Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela