Missofie

Homecoming!

Publicerad 2007-04-19 20:28:35 i ,

Tjena!!

Nu e ja hemma!!!!!! Å gud va ja har saknat mammas mat!! Helt sjukt faktiskt!! Efter 4 månader e de inte gott med korv och bröd eller nudlar längre.. Skönt också att få träffa alla vänner å familj igen!!!!!!!!

Sista tiden i Branäs var väldigt trevlig.. Kanske framförallt för att vi va lediga.. Sista veckan gled vi bara omkring.. Vi va i Karlstad 2 dagar, då Sofia lyckades göra slut på 4600:- Jävligt bra jobbat om ja får säga de själv!! =) Den resan slutade även med att Erika köpte med sej en kanin hem!! HAHA!! Kanin!! Tråkigt när man va 10!! Erika e så jävla skön hon!! Äkta punk-rock-ja ger väl fan i allt-tjej!! En riktigt härlig brud från Sysslebäck helt enkelt!! Vi åkte även till Trysil en dag sista veckan!! Jättefint väder å kanon backar!! Lite större fjäll än Branäs de där!! Men dyrt va de!! Kostade 365 NKR för ett dagskort!!! :O

Inte så konstigt att kassörskan sa "Medges Ej" när ja skulle handla mat i Grums på vägen hem från Branäs.. De gick ju rätt mkt pengar den där veckan i kombination med att ja inte har den minsta kollen på va ja eg har på kontot!! Men lätt fixat när man har en snäll mamma som sitter hemma å för över pengar!! =)

Va ju lite svårt de där att ta farväl från Branäs.. Så mkt som har hänt där.. Har haft en skitrolig säsong iaf!! Men nu e ja hemma, back to reality!!

Men än har inte min shoppingabstinens gett sej av vad de verkar.. De här få dagarna som ja har varit hemma har ja lyckats klippa mej å slingat håret, beställt en ny plattång, köpt en ny mobil, köpt massa annat onödigt och lite till onödiga saker!! Tjohoo!! JAG BEHÖVER ETT JOBB!!! ;) Men äh, nu ska vi ta de lite lugnt, fundera över va jag eg vill göra!!

Imorgon blir de färd till Karlstad.. Ja kan verkligen inte komma från Värmland verkar de som!! Hälsa på Björne!! ;) Mys!!!

Hoppas på att ja ser er alla snart!!

Puss å Kram!!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela