Missofie

Ben & Jerry

Publicerad 2010-09-30 18:30:57 i Skola,

I min nya kurslitteratur kan jag läsa om Ben & Jerry. Äntligen får man lära sig något "nyttigt"! ;) Haha.


God morgon

Publicerad 2010-09-28 09:59:34 i Ät- & Drickbart,

Idag börjar jag dagen med en stor kopp äpplepajste. Mm luktar äpplepaj i hela lägenheten! :D Snart ska jag sätta igång med lite städning och plugg och efter lunch drar jag och sju kompisar till Ullared! ;)


Alive

Publicerad 2010-09-20 22:10:19 i Skola,

Jag lever! Sorry att jag inte låtit er veta att jag faktiskt, än om knappt, överlevde ULFen. Det var helt klart en av de västa sakerna jag har gjort i hela mitt liv (iaf natten) men jag överlevde. Jag vet att jag är en fjant som klagar över en natt i skogen, men med tanke på vädret anser jag mig ha rätten att vara lite pissed. Att vara ute i septemberregn en hel kväll och natt är inte okej. Haha, men det var en upplevelse! :D

Nog om ULF. Idag är det måndag igen och skolveckan har börjat. Denna vecka känns ganska kämpig med seminarier, hemtentor och föreläsningar. Dessutom börjar jag känna mig krasslig. Jag vet inte om det är skolstressen som gör mig hypokondrisk eller om jag faktiskt börjar bli sjuk. Hur som helst så hinner jag inte bli sjuk, inte nu, jag har alldeles för mycket att göra!

Nu vet ni iaf att jag lever. Dock kanske uppdateringar (och levnadstecken överhuvudtaget) komma att utebli under några dagar. Men ni behöver inte oroa er, jag kommer ändå inte ha något spännande att berätta om. Från och med nu är jag på dejt med mina skolböcker 24/7! :(

Stor kram till alla och speciellt mina nya läsare på Storgatan i Halmstad! ;)


ULF

Publicerad 2010-09-15 17:29:11 i Skola,

Den ena kursen som jag läser nu heter Ledning av Människor och ett moment i den kursen kallas för Utmanande Ledarskap i Fält, ULF. ULFen är en slags minilumpen(!). Man ska vara ute i skogen i ca 24 timmar. Man ska gå, gå och gå. Man ska dessutom göra massa olika övningar och inte äta något på hela dagen så att konflikter uppstår (jag ska dock försöka smussla ned lite frukt i ryggsäcken annars dör jag min grupp). Eftersom detta pågår i ca 24 timmar innebär det såklart att vi ska sova i skogen, jajjemän! ;) Vi får en presenning och med hjälp av den ska vi bygga vindskydd och under nattens gång ska någon hela tiden sitta eldvakt för den eld vi själva ska tända (note to self: glöm ej tändstickor!). Så här långt tycker jag iofs att det ska bli ganska spännande. Dock är det Halmstad Militärhögskola som ska hålla i det hela (givakt!) och dessutom har jag hört att det ska regna under hela morgondagen, kvällen och natten. Hello förkylning, here I come! ;)

 

Haha, jag bara skrattar, är det ett tecken på nervositet?

 

Kompis det går bra nu!

Publicerad 2010-09-15 17:23:58 i Inredning,

Yippi! Jag känner mig extra glad och lycklig just nu. Mm vad härligt! :D Igår fick jag reda på att jag blev godkänd på tentan i Ekonomistyrning som jag skrev i somras. Den som jag inte han plugga alls mycket på. Jag minns att söta Hannah var orolig för mig och mitt pluggande när jag valde att åka till Gotland helgen innan tentan och knappt hade öppnat böckerna innan dess. Dessutom sa hon att hon skulle bli sur om jag blev godkänd och inte hon, eftersom jag skulle roa mig en hel helg och hon sitta och tentaplugga. Haha. Är det konstigt att jag inte vågat fråga henne hur det gick? ;) Hihi.

Idag har dessutom jag och B beställt en ny soffa! :D En fin svart 3-sits med divan, som var fjantigt billig. Redan i nästa vecka får vi den! Vårt vardagsrum blir som nytt med ny soffa, nytt soffbord och ny matta, KUL! Jag älskar inredning! :D

 

On request

Publicerad 2010-09-14 20:05:13 i Skönhet,

Haha, här får ni se mitt första försök till Graffiti-naglar. Lila lack under och vit graffitilack över. Kanske blir snyggare med en annan färg under? Ja, som sagt så känner jag mig lite som en amatörmålare som har slut på lacknafta, men men jag kanske vänjer mig. Tills dess får ni er ett gott skratt! :D

Graffiti

Publicerad 2010-09-12 23:57:41 i Shopping,

Med risk för att verka extremt tjejig måste jag fråga er om det är någon som provat Isadora Graffiti Nails? Haha. Det har ju varit lite av en snackis det där lacket och varit slut överallt, men idag fick jag tag på ett. Fast njaa, jag vet inte riktigt vad jag tycker. Det ser mest ut som om jag har varit ute och målat och glömt att tvätta mig om händerna. ;) Det svarta lacket hade nog sett bättre ut, men det var så klart heeelt slut! :D

För er som inte har någon aning om vad jag snackar om kan jag berätta att detta är ett magiskt lack. Hehe. Man målar först ett vanligt lack i valfri färg på sina naglar för att sedan måla en gång med detta lack över. Efter några sekunder "spricker" lacket vilket gör att det ser ut som graffiti (eller nåt?). Haha. Hightech!

Grattis!

Publicerad 2010-09-09 22:58:58 i Allmänt babbel,

Idag är ingen vanlig dag, nej för idag är det lilla pappas födelsedag! ♥ Grattis, grattis, grattis älskade pappa! :D


Liseberg, sommaren -10

September

Publicerad 2010-09-07 22:35:15 i Ät- & Drickbart,

Hösten har smugit sig på. Skolan har börjat. Det blir kallare och mörkare. Man dricker flera koppar te om dagen. Man går runt i sköna mysiga kläder. Man bakar hemmagjord äpplepaj. Hösten är inte så pjåkig ändå! ;) Idag bakade jag den första äpplepajen. Mys! ♥ Då är det höst på riktigt.


Äpplepaj med knäckigt täcke, mm!

 

PS. Idag har jag och B köpt ett nytt fint soffbord till vardagsrummet på Svenska Hem här i Halmstad. Kul! :D Jag lovar att visa bild någon dag.

Ommöblering..

Publicerad 2010-09-07 00:07:59 i Inredning,

.. i vardagsrummet. Hua, vad det tar tid. Fast vi passade ju på att rensa lite samtidigt så det kanske inte är så konstigt att det drar ut på tiden. Resultatet blev iaf väldigt mycket bättre än innan!

När jag var liten och bodde i mitt flickrum i Åsaka möblerade jag om hela tiden. Jag tyckte nog om hur man kunde förändra ett rum med hjälp av inredning. Redan då fanns intresset. :D Denna gång drar det nog med sig lite mer. Vi har redan beställt en ny matta och ska antagligen köpa ett nytt soffbord i dagarna. Sedan får vi se om det stannar där. ;) Idag köpte vi iaf med oss en stor växt ett träd hem. Växter kan göra så mycket för ett rum tycker jag.


Dracena

Chai

Publicerad 2010-09-04 19:42:45 i Ät- & Drickbart,

Godaste chailatten finns på Espresso House. Tur att man kan köpa med sig deras pulver hem så man kan dricka chailattes precis när man är vill. ;) Gottgottgott!

HELG

Publicerad 2010-09-04 19:00:17 i Hasse & Nisse,

Nu är skola och jobb för denna vecka avklarat och jag går på helg. Skönt! Det ska firas med en riktig myskväll hemma. Hoppas att allt är bra med er, trevlig helg! :D


Hasse för en stund sedan. Nyfiken på kameran.

Kantareller

Publicerad 2010-09-04 18:51:54 i Ät- & Drickbart,

Skogets guld och en Sofiafavorit. Plockad i Åsaka men uppäten i Halmstad. Tack pappa! ♥ Det bästa av allt är att jag får hela korgen för mig själv! :D

Rom

Publicerad 2010-09-02 23:33:44 i Resor,

Här kommer äntligen några av alla de bilder vi tog i Rom. En av de mest romantiska och vackra städerna jag någonsin varit i. ♥ Nedan ser ni bland annat Fontani di Trevi, Spanska trappan, Sankt Peterskyrkan i Vatikanstaten och Colosseum.


Home alone

Publicerad 2010-09-02 22:22:53 i Allmänt babbel,

Idag hade jag helst befunnit mig i en helt annan del av Sverige och umgåtts med familjen Blomberg, men jobb, skola och två små söta kattungar har hindrat mig en aning. Fast i tanken har jag inte varit någon annanstans än med er. ♥ Tur att affären är full med Ben&Jerry's som kan pigga upp tillvaron iaf för en liten stund! :)

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela