Missofie

Njuter..

Publicerad 2008-01-22 00:02:53 i ,

Oj vilken skön helg jag har haft! Min helg började klockan 12 i torsdags och håller fortfarande på.. :) Hihi, men snart är den slut.. Borde nog gå och lägga mig nu om jag ska orka upp till biologin imorgon! Men det har iaf varit väldigt skönt med långhelg! Det behövdes faktiskt, även om jag inte hunnit så långt in på terminen.. Jag har bland annat hunnit med att baka bröd (!) gå på bio med björn och nicklas, och haft en riktig myskväll (med sofiamatlagning!) ;) Visst låter jag väldigt huslig?? Jag vet inte vad som  flugit i mig.. Brödbak hör verkligen inte till vanligheterna.. :) Och denna veckan är nog nästan lika bra.. Jag går bara tis, ons, tors, sen är jag ledig igen! Det är så häärligt! Schemat för våren består av många lediga fredagar!! Jag har nästan inte vetat vad jag ska göra denna helgen då jag inte har varit tvungen att plugga en massa.. Jag är i shocktillstånd tror ja (därav brödbaket.. ;)) Men sen, sen när det väl kommer bli jobbigt, då kommer det bli jobbigt!!! För alla tentor kommer samtidigt, phu, jag längtar inte!! Men ja lever i nuet.. Och nu njuter jag bara!!! :)

Kärlek


Inte nästa helg, men nästa helg igen, då åker jag och björnen till Trollhättan! Skönt å komma hem lite, men vi firar ju faktiskt också.. Jajjemänsan, 1 år då!!! :) Älska!

Puss & Kram!

Glad!!!!!

Publicerad 2008-01-15 20:54:09 i ,

Åå jag är så glaaad!!! Fick reda på att jag blev godkänd på matte tentan idag! :) AHH, va sköönt!!!! Så nu är jag helt klar och godkänd på Matte D! Matte E börjar nästa vecka.. Och detta var verkligen ett steg i rätt riktning, nu börjar kurser avslutas och jag börjar så smått närma mig slutet på det här året.. Om jag inte har några resttentor är jag klar i slutet av maj.. Efter året lutar det mest åt att jag jobbar ett tag å sedan ut och reser med Björn! :) Känner att jag vill hinna med å göra mer sånt innan jag blir seriös.. :) Haha! Men plugga vill jag börja göra igen hösten 09 (tror ja).. Hittade en utbildning här i Karlstad faktiskt, fastighetsekonomi, där man blir fastigmäklare, men även har en ekonomutbildning.. Den tyckte jag lät väldigt intressant, men vi får se.. Lite konstigt att den låg här i Karlstad, jag hade väl eg tänkt att flytta på mig, och det vill jag nog helst (jag vill se och bo lite överallt! :)).. Men vem vet, den kanske finns nån annanstans med! :) Fast jag är ju verkligen inte säker på detta än kanske ja ska tillägga.. Men det lät som ett intressant förslag iaf! :)

Nu ska jag åka hem till Björn å fira.. Vi firar dubbelt tom! Jag klara tentan och Björn har fått jobb idag! Sötnosen!
Puss & Hej på alla!

Nytt år, nya möjligheter..

Publicerad 2008-01-08 18:03:10 i ,

Nu är det 2008! Och nu ska jag tänka positivt! Jag har ett helt nytt orört år framför mig då massa roliga och spännande saker kommer ske! Det är vad jag vill iaf :) Just nu vet jag inte riktigt vad jag kommer göra när basåret är klart och det skrämmer mig lite.. Eller ganska mycket faktiskt.. För jag vill veta, jag vill planera, men det blir liksom omöjligt när man inte vet vad man vill.. Jag är inte säker på om jag vill fortsätta läsa till hösten, för vad ska jag läsa? Jag har inte ens kommit på det, även om jag har haft 20 år på mig att fundera, snacka om seg!! Och eg behöver jag inte veta det i år heller, för det är ingen panik, men när 2008 är över vill jag iaf titta tillbaka på året och vara alldeles nöjd med vad jag gjort, även om jag inte löst sofias "vadskajaggöranärjagblirstorproblem"... Förr eller senare kommer jag på vad jag vill läsa om jag så ska prova på varenda utbildning i Sverige.. Eller så lever jag helt enkelt på bidrag! ;D Äh, jag vet eg att 2008 kommer bli ett toppenår, jag har ju kärleken, familjen och vännerna, vad mer kan man begära??

Nyår i år var alldeles tokigt roligt! Var först hemma hos Erika i Sysslebäck där det dracks och åts gått i goda vänners sällskap! :) Sen for vi till Brants i Branäs där vi shakade el bootey, hejade på Teliakillen och drack mintuu.. Mycket mycket trevligt.. Detta nyår slutade kanske bättre än förra! ;) Haha! Tom puss på tolvslaget! Det ni! ;)

Det Älskade Branäsgänget!! :)

Men nu är allt det roliga över, för nu är det januari, julen är över och skolan har börjat.. Och som grädde på moset har jag tenta i matte d nu på fredag! Hejja!! :( Men men.. En dag där i somras beslöt jag mig för att gå det här j*vla basåret, så jag har ju bara mig själv att skylla!! Fuck!

Och det påminde mig, här kan jag ju inte sitta.....
Puss&Hej!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela