Missofie

Philadelphiabullar

Publicerad 2013-04-29 21:53:30 i Ät- & Drickbart,

OMG, kom precis att tänka på Matplatsens goooda philadelphiabullar som jag bakade någongång i Halmstad. De var verkligen fantastiska! Oj, vad det suger i baktarmen nu. Har ni aldrig bakat dem måste ni nästan testa. Det får bli mitt lilla måndagstips!
 
Bild lånad från ovanstående.

I motionsspåret..

Publicerad 2013-04-28 21:03:31 i Allmänt babbel, Nyköpingsliv,

På jobbet är hälsoutmaningen i full gång och jag har faktiskt kommit igång med lite löpträning. Brukar alltid få ett infall på våren/sommaren och så även detta år. I veckan köpte jag lite nya träningskläder och då känns det alltid lite roligare. Om några veckor är planen att ställa upp i ett litet lokalt lopp här i stan så nu gäller det att träna så att jag slipper krypa i mål. :)
 
Hoppas allt är bra med er mina vänner!
 
 
 
 
 
 
 

Sedan sist..

Publicerad 2013-04-08 22:37:52 i Allmänt babbel, Nyköpingsliv, Ät- & Drickbart,

Hej och hå, nu var det ett tag sedan.. igen.. Om ni inte redan följer mig på Instagram (littlemissofie) kan jag tipsa om att jag uppdaterar där oftare än här.
 
Påsken hemma var underbar. Jag han träffa vännerna över en fantastisk tapas-kväll på Majo Bar och umgås med familjen i stugan. ♥ Jättemysigt! Väl hemma i Nyköping har jag myst med min kärlek och gått många promenader i solen. Gillar skarpt att dagarna blir ljusare och längre, även om värmen inte riktigt hunnit komma. Helgen som gick spenderade jag delvis i Linköping hos fina Anna. Såå roligt att ses igen efter flera år på olika håll. Nu ska det förhoppningsvis inte dröja lika länge tills vi ses igen. :)
 
Idag har förövrigt en hälsoutmaning dragit igång på jobbet, där jag (!) är lagledare för fastighetsgruppen. Haha, hur nu det gick till?! De kommande sju veckorna kommer alltså vara extra hälsosamma och aktiva. Hoppas att jag kommer hålla mig motiverad, men det tror jag nog. En lagledare måste väl dessutom föregå med gott exempel? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela