Missofie

Helg

Publicerad 2010-05-31 22:54:04 i Inredning,

Vilken underbar helg vi har haft i Ljungskile och Trollhättan. ♥ Träffat massa underbaringar, ätit gott och t.o.m. öppnat presenter! Fast satan vad stressigt det är att åka hem. Man vill hinna göra så mycket och träffa alla man bara kan. Nästa gång jag åker hem ska jag faktiskt försöka isolera mig lite och ta det lugnt och spendera så mycket tid jag bara kan i Åsaka. Jag känner ett lugn där som jag inte gör någon annanstans och ibland är det nog bra att bara kunna ta det lite lugnt och vila upp sig, vilket borde vara tanken med att 'åka hem'.

När vi for tillbaka till Halmstad stannade vi iaf på IKEA och jag köpte en finfin kontorsstol som är aningen mer ergonomisk än pinnstolen jag brukar sitta på en hel pluggdag. En riktig snygging dessutom!


bild


Imorgon blir det Forex-utbildning i Malmö och sedan rullar tiderna på. Onsdag till fredag jobbar jag som vanligt i butiken här i stan. Slut på sommarlovet. :S

 

Anna

Publicerad 2010-05-28 00:06:34 i Allmänt babbel,

Jag tyckte hon var skitbra! Vilken inlevelse. Jag rös under hela uppträdandet! Synd bara att hon inte gick vidare, det blir ju faktiskt lite tråkigare att titta på lördag, patriot som man är. ;)

 

Update: Ibland vill man flytta långt från Sverige och detta folket! Vad tjänar det till att vara elak? Var snäll och lycklig istället.

Sista rycket

Publicerad 2010-05-27 22:57:24 i Skola,

Så här har köksbordet sett ut idag, och alla andra dagar den senaste veckan också för den delen. Jag borde verkligen förflytta mina studier till mitt fina skrivbord som jag köpte för att ha någonstans att plugga. Nåja, imorgon eftermiddag gäller det, sedan har jag sommarlov! :D

Lön

Publicerad 2010-05-25 11:22:36 i Allmänt babbel,

Idag har jag fått lön! Det var ett tag sedan sist. ;) Utan den hade det blivit en knaper månad eftersom jag bara fick 4070:- från CSN. Bra Sofia! Jag kom föresten nyss hem från ett slutseminarie i skolan där vi diskuterade våra hemtentor. Det var faktiskt väldigt intressant att höra vad alla hade skrivit om. Nu ska jag sätta mig och räkna Ekonomistyrning. Tenta på fredagkväll (!). Jajks!

PS. My man is a handyman. Nu har jag trådlöst internet på riktigt, utan varken nätverkskabel eller dångel. Så trådlöst det bara kan bli med andra ord! :D

Picture Message

Publicerad 2010-05-24 23:09:51 i Inredning,

Idag fick jag en avi på posten! Utan att ha beställt något dessutom. :D Paketet jag hämtade var stort och inslaget, hihi, en födelsedagspresent! I låg denna fina tavla från min söta svägerska och hennes Alex. Tack, vad fin! Den kommer nog hamna någonstans i köket. Fint budskap som tåls att titta på var dag.


Jätteglad!

Cult

Publicerad 2010-05-24 22:58:14 i Inredning,

Häromdagen köpte B en ny O'boy, limited edition Daim. Väldigt nyttig och god! ;) Jag blev iaf väldigt nöjd som fick en anledning att använda min nya Cult-burk. Jag har länge tyckt att dem är lite charmiga och förra veckan när jag såg att Schöön Miljö hade 50% på sitt Cult-sortiment kunde jag inte hålla fingrarna borta. Etiketterna går lika snabbt att byta som innehållet. Smidigt!


Tack..

Publicerad 2010-05-23 12:13:42 i Allmänt babbel,

.. för alla gratulationer jag fått. Ni är så söta! Gårdagen var jättemysig. Lite plugg, fika på Skånskan, sol, paket, sushi på Shison, hemmagjord daimglasstårta, skratt och lycka! ♥

Nu längtar jag till slutet av Augusti och en vecka i Italien! Björn du är tokig och jag älskar dig så!


Även denna underbaring fick jag av B. Mmm!

Tips

Publicerad 2010-05-21 23:42:41 i Allmänt babbel,

Har du inte åldersnoja sedan tidigare, tänk så här: Om tjugo minuter är dina dagar, minuter och sekunder som 22-åring över. Du får aldrig mer uppleva livet som 22-åring. Aldrig! 23 låter betydligt mer vuxet än 22. Revolt! Vilket djävulstyg hinner jag göra på tjugo minuter?!

Tavlor

Publicerad 2010-05-20 10:43:23 i Inredning,

Mitt lilla pysselprojekt är färdigt (typ). Två tavlor har det blivit! Ramar, lim, hjärtstans och fint papper var nästan det enda som behövdes. Igår hittade jag en scrapbook-affär här i Halmstad och jag höll på att nästan inte komma ut. Mys! Visst blev tavlorna bra? Rosa och fina! :D

You call me?

Publicerad 2010-05-19 22:31:22 i Allmänt babbel,

Har någon försökt ringa mig idag? Jag vet inte varför men jag har inte haft någon täckning på min mobil de senaste två dagarna, men B som också har 3 har täckning precis som vanligt. För någon månad sedan var det likadant fast då försvann det av sig själv efter en dag. Hmm, jag får nog traska ner till 3 imorgon och fråga vad det beror på. Konstigt konstigt.

Projekt

Publicerad 2010-05-17 18:19:05 i Inredning,

Idag har jag påbörjat ett nytt projekt, ett riktigt pysselprojekt. Jag älskar pyssel! :D Hoppas att det blir bra, det känns som att det kommer bli väldigt fint. När jag är klar får ni se! Idag har jag även gjort två nätbeställningar, vilket betyder att jag snart kommer få avier på posten! Det känns alltid som en extra födelsedag när det händer. På lördag fyller jag iofs år på riktigt, fast jag vet inte om det enbart är något positivt (noja?!).

Nu ska jag gnugga geniknölarna lite extra och skriva klart hemtentan. Imorgon ska jag  och några tjejkompisar intervjua ekonomichefen på bostadsbolaget HFAB här i Halmstad. Vi ska snacka internredovisning, budgetering, kalkylering osv, spännande. (?)

Lördag

Publicerad 2010-05-15 19:14:10 i Fest,

Hej lördag! Vad snabbt dagen har gått. Igår hade vi en riktigt rolig utekväll, en av de bästa på länge. Glad 30-åring, goda snittar, härliga vänner, spontanbesök av värmlänning, bowling, korv, skratt, smaklek. Allt var jättekul! Nu börjar vi bli människor igen och ska spendera kvällen i soffan med film och godis. Mys! ♥ Hoppas ni får en fin lördagkväll!  

Fredagsfest!

Publicerad 2010-05-14 18:52:07 i Fest,

Förra helgen var det 20-årsfest. Ikväll ska vi fira en 30-åring! :D Härligt med vänner med så varierande åldrar! Jag och B säger skål!

Sunday

Publicerad 2010-05-09 21:44:23 i Allmänt babbel,

Jäsp! Igårkväll var det födelsedagsfest för Esma så hela dagen idag har varit lite halvseg. Jag har iaf hunnit med en promenad med B, telefon med honey i London, skrivit på hemtentan och ätit god spaghetti och köttfärssås. Nu börjar det verkligen att dra ihop sig inför tentaveckor och jag börjar bli superstressad. Imorgon ska jag jobba igen men ska jag vara ärlig hade jag helst varit hemma och pluggat. Men men, hoppas jag får gjort mycket de andra dagarna istället. Min vecka ser ut såhär:

Måndag: Jobba
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola
Torsdag: Ledig = Tokplugga
Fredag: Jobba + Födelsedagsfest för Martin på kvällen (fyller alla år i maj?)
Lördag: Ledig = Tokplugga
Söndag: Ledig = Tokplugga

Myskväll

Publicerad 2010-05-07 21:26:09 i Allmänt babbel,

Ikväll blir det mys i soffan efter två långa arbetsdagar. Trots att det är lördag imorgon ska jag upp och hoppa ganska tidigt, fast då ska jag till frisören så det kommer nog inte vara några problem att stiga upp. ;) På kvällen blir det födelsedagsfest för en tjejkompis i klassen som fyller 20 (!). Suck, jag är gammal.

Marabou is killing me!

Publicerad 2010-05-05 20:42:14 i Ät- & Drickbart,

Tre nya limited edition till på g! Vad händer? Man måste ju smaka liksom. Nu har jag hört det ryktas om Marabou Kokos, Marabou Söderhavet och Daim Summer Dream. Dessutom har Cloetta gjort en Polly Summer Berries. Jag måste gå på chokladavvänjning!


Bild lånad från denna blogg

Balkongprojekt

Publicerad 2010-05-05 20:33:30 i Inredning,

Idag köpte jag lite blommor till balkonglådan så nu anser jag mig vara färdig med mitt balkongpiff. Jag ville inte lägga ut en förmögehet på det här balkongprojektet utan göra den mysig med några få enkla medel. Förändringen:
  • Svart konstgräsmatta (mysig att gå på! :D)
  • Trädgårdsmöbler
  • Svart balkonglåda
  • Krukor, ljuslyktor och filtar för mysimys-känsla
  • Blommor (B gissar på att jag får köpa nya imorgon)

Balkong före:

Balkong efter:Hamsterhimlen ♥

Publicerad 2010-05-04 23:22:20 i Allmänt babbel,

Så liten men så älskad, vårt lilla lilla husdjur. ♥ Tredje hjärtat i vår lilla familj blev inte ens 2 år. Rest in peace lilla Tjockis! Snyft. :(
4/9 2008 - 4/5 2010

Top of the list

Publicerad 2010-05-04 14:11:35 i Allmänt babbel,

Högst upp på min inköpslista står det "Mustasch-pin!". Mustaschkampen är ett sätt att uppmärksamma och prata om prostatacancer. Aftonbladet skriver:

"Kvinnor klämmer på sig och pratar och klämmer, pratar och klämmer. På så sätt har informationen och uppmärksamheten på symptom om bröstcancer räddat tiotusentals kvinnors liv. Men vi män pratar inte. Trots att prostatacancer varje år dödar 2600 män i Sverige och trots att sjukdomen hotar sexliv, äktenskap och så viktiga saker som att pinka."

Hasse Aro, Morgan Alling, Alex Shulman och Börje Salming har alla kastat kläderna och ställt sig framför kamerorna i hopp om att folk ska börja prata och bli mer uppmärksammade. (Är ni intresserade av att se detta, klicka här och scrolla ner ;))

Ibland har man inte råd att skänka pengar till cancerforskningen, men ett pin för 25 kronor, det har alla råd med. Har du pengar över denna månaden så skänk gärna en slant till:

901-9514

Cancerfondens bankgiro – märk betalningen MUSTASCHKAMPEN


Om inte, go out and get yourself a pin! :D

Ny vecka

Publicerad 2010-05-03 11:44:00 i Allmänt babbel,

Igår han jag skriva ganska mycket på hemtentan i Fastighetsförvaltning, skönt! Då kan man vara lite mindre stressad över den och koncentrera sig på Ekonomistyrningen i veckan. Min vecka 18 ser ut såhär:

Måndag:
Ledig = Plugga Ekonomistyrning
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb
Lördag: Ledig. Klippning och slingning på dagen och födelsedagsfest på kvällen :D
Söndag: Ledig = Plugga Ekonomistyrning och skriva på hemtentan

Nu är det dags för en god frukost som en bra start på veckan. Glad måndag på er!

Koziol Babel

Publicerad 2010-05-02 22:49:43 i Inredning,

Jag blir alldeles tokig på mina smycken som ligger överallt. Samtidigt vill jag ha mina favoriter framme eftersom jag använder dem var och varannan dag. Häromdagen kom jag på en genial idé, jag köper ett kakfat och lägger mina smycken på! Sagt och gjort, ett Koziol Babel blev det (det måste ju vara snyggt också ;)). Se så bra det blev.

 


God natt lördag

Publicerad 2010-05-02 02:13:46 i Allmänt babbel,

Kommer ni förresten ihåg Beppes godnattstund? Å barndomsminnen! Älskade det programmet som liten och älskade den lite melankoliska signaturmelodin. Det jag älskade var J. S. Bach, tänk vilket musiköra man hade! :D Underbart.

Romantic

Publicerad 2010-05-01 19:16:50 i Inredning,

Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Helt plötsligt tycker jag att allt romantiskt tjaffs är jättevackert. Hormonförändring?! Haha. När jag såg dessa vackra assietter blev jag alldeles kär. ♥ Sofia måste ha! Gullipluttigullisnutt då.

 

Maj

Publicerad 2010-05-01 18:39:48 i Allmänt babbel,

Idag är det första maj! Jippi! Tiden har verkligen sprungit iväg och nu är sommarmånaderna snart här. :D Vädret här i Halmstad är inte vidare vackert idag så jag längtar verkligen efter värmande solstrålar. Maj brukar bli en bra månad med mycket grill, rosé, temperatur för fina våriga kläder, ljumma kvällar, färg i ansiktet och födelsedagsfirande. ♥ I år skriver jag dessutom sista tentan i maj och går på "sommarlov".

Planerna för helgen var egentligen att bara vara hemma och plugga men idag har jag och B faktiskt firat första maj någon helt annanstans. Kan ni gissa?

 

 


Ullared! Wihoo! Svärmors favvoställe no.1! ;)

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela