Missofie

Happy Friday!

Publicerad 2012-09-28 20:21:10 i Nyköpingsliv,

Tänk att det äntligen är fredag! Gaaah, vad jag har längtat efter denna kväll. Nu ska jag packa ihop min lilla lägenhet och städa undan för imorgon blir det FLYTT! Jag har faktiskt redan varit iväg till nya lägenheten med lite grejer så det känns skönt. Åå, det känns så bra att snart få leva ihop med mina tre grabbar igen. ♥
 
Så här såg vi ut 2008 när vi flyttade från Karlstad :D
 
Ha en fin helg alla underbaringar, inte minst ni som tillbringar den i Linköping. Miss u!

Delicious on a wednesday

Publicerad 2012-09-26 21:01:22 i Ät- & Drickbart,

Redan onsdagkväll, skönt! Om resten av veckan rullar på lika snabbt så är lördagen snart här. :D Måste bara visa vad jag fick med mig hem efter helgen på Loka brunn. På vägen hem åkte vi förbi Ländias fabriksförsäljning.. Behöver jag skriva mer? Mm, goooott!

 

Sunday sunday

Publicerad 2012-09-23 21:04:30 i Fest, Nyköpingsliv,

Tillbaka i Nyköping efter en fin helg på Loka brunn. Bröllopet mellan B's kusin Erik och hans Frida var hur vackert som helst och ögonen tårades upp gång på gång. Har blivit himla blödig och känslosam senaste tiden, skör på något sätt. Beror troligtvis på min "tillfälliga tillvaro" men om 6 dagar stabiliseras läget, för då flyttar vi! GAAH, jag tror aldrig jag har längtat efter något så mycket.
 

Måndag

Publicerad 2012-09-17 19:25:14 i Allmänt babbel, Nyköpingsliv,

Ja, då var det ny vecka igen då, min fjärde i Nyköping. Helgen som passerade tillbringade jag liksom förra i Stockholm med svärmor och svägerska. ♥ En hel del hans med, bland annat shopping, god mat och dryck, bröllopsbesök (kände inte paret men smög med svägerskan som var solist ;)) samt bio. En mycket mysig helg med andra ord.
 
 
Veckan som kommer bjuder på både det ena och det andra. Imorgonkväll kommer jag faktiskt åka ner till Halmstad igen, denna gång för business. Såklart är jag jätteglad för den knasiga tillfällighet att just det kontoret behöver hjälp så att jag kan kombinera business och pleasure. Ska bli underbart att få krama om B och katterna! ♥ Efter en snabbvisit i Halmstad avslutar jag arbetsveckan i Nyköping och åker på fredagkväll vidare till Värmland och Loka Brunn. Till helgen ska vi nämligen gå på bröllop där (denna gång med inbjudan :D). Ska bli supermysigt! När helgen väl är överstökad är det bara en vecka kvar tills vi får VÅR lägenhet! Gaah, längtar ihjäl mig! 
 

Tillfälligt boende

Publicerad 2012-09-10 18:35:19 i Nyköpingsliv,

Bilder från en nystädad övernattningslägenhet. Riktigt såhär välstädat brukar det väl i ärlighetens namn inte vara. Lägenheten är nog cirka 25 kvm men mysig och fräsch, jag trivs bra men längtar förstås tokmycket till 1 oktober! Innan jag blev inbokad i övernattningslägenheten hade någon annan på företaget hunnit boka den över helgen som var, så därför har jag varit bosatt hos svärmor i Sthlm från i fredags. Mysigt! ♥
 
Lite suddiga bilder, men det får ni tåla! ;)
 
 
 
 
 
Tooodelo!

Nyköping so far!

Publicerad 2012-09-05 19:27:53 i Nyköpingsliv,

Jag inser att jag inte varit jätteduktig på att fota de senaste veckorna, men här kommer några första bilder på Nyköping. Ni får bland annat se gågatan, Nyköpings slott vid Nyköpingsån samt min nya arbetsplats. Fint va? Jag ska försöka bättra mig på fotofronten så ni får se mer av den här fina staden. :D
 


 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka till rutinerna

Publicerad 2012-09-03 10:01:00 i Nyköpingsliv, Ät- & Drickbart,

Efter en veckas "unnande" var det gott (och välbehövligt!) att igårkväll äta fräscha tonfiskbiffar med keso och grönsallad efter en timmes pw längs Hälsans Stig. Nyköping är så himla vackert, så det borde inte vara något problem att ge sig ut på massa härliga promenader i höst. Nästa gång får jag nog knäppa några kort längs vägen så ni får se hur mysigt det ser ut bland Nyköping alla gamla gator och byggnader. Jag kanske ska knäppa några bilder på min tillfälliga lilla lya också, så ni får se hur jag bor. Ska bara städa lite först. ;)
   

Sentimental söndag

Publicerad 2012-09-02 19:55:11 i Nyköpingsliv,

Söndagkväll och endast några timmar av en supermysig helg kvarstår. Sent i fredagskväll kom B upp till Nyköping och förgyllde min tillvaro. ♥ Trots allt flyt och all lycka kan man ändå känna sig liten och ensam ibland, speciellt när man går igenom något livsförändrande, i en ny stad, helt själv. Då är det extra skönt att träffa sin trygghet! Vi har i helgen hunnit med att titta på vår fina nya lägenhet tillsammans, promenerat, ätit och druckit gott samt myst i massor. Det var såklart mindre kul när det blev dags för honom att åka tillbaka till Halmstad igen, men men om 17 dagar ses vi igen!    
 
Imorgon är det måndag igen och en ny arbetsvecka drar igång. Undra hur lång tid det kommer ta innan man vant sig vid en heltidstjänst? Den kommande veckan kommer bjuda på fyra vanliga arbetsdagar och en utbildningsdag i Jönköping där bland annat hyresjuridik ska behandlas. Förhoppningsvis kommer vårterminens 15-poängare i Fastighetsrätt innebära att jag känner igen en hel del. Spännande ska det bli iaf! När arbetsveckan sedan är slut åker jag upp till svärmor i Stockholm. ♥
 
 

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela