Missofie

Jag är jättejättejättesjuk....

Publicerad 2008-04-30 15:24:10 i ,

Två dagar kvar till flytt och jag har blivit jättesjuk! :( Ush, jag tycker jättesynd om mig själv!! Jag är jättevarm, snorig, har ont i halsen och känner mig allmänt luddig i huvudet.. Det var det jäkla skogsbesökets fel!!! Vi hade exkursion i biologin i måndags och fick alldeles för mycket frisk luft i oss.. Och till vilken nytta gick vi där i skogen?? Hallå!!! Jag är uppväxt i skogen praktiskt taget, jag vet hur mossa ser ut.. Skogarna hemma är bättre än här, hemma blir man inte sjuk.. Skogen i Karlstad = Inte nyttig alls! :P Haha!! Har iaf försökt trösta mig med en ny Ben & Jerry's glass!! :D Och jag känner mig mycket friskare när jag äter den, glass = jättenyttigt!!! Denna hette Chocolate Fudge Brownie och var supergod!! Yum! Nope, nu ska jag återgå till självömkandet! See ya!!


Vårpirr

Publicerad 2008-04-26 17:50:42 i ,

Ut med det gamla, in med det nya.. När jag tittade in i min garderob häromdagen insåg jag att alla mina kläder går i gråskalan ungefär.. Ush och fy, jag vill ha färg nu till våren.. Med en inte allt för god ekonomi gick jag ut på stan och kom hem med några riktigt bra budgetfynd! Har precis blivit klar med garderobrensningen som får hamna i en UFF- container.. Nu kan jag lägga in mina nya fina vårfräscha kläder!! :D


Haha, oj, vad tältig klänningen såg ut där! Men den sitter väldigt bra och är väldigt fin på, lovar! ;)

Köpte föresten lite nytt vårsmink häromdagen också! Ett nytt bronzing mineral powder från Lumene och en nyhet från Isadora, läppglans med solskyddsfaktor i!! Nice!! Så nu väntar jag bara på att sommarn ska komma! ;)

Det är vååår nu!!

Publicerad 2008-04-22 19:26:51 i ,

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.. Björn lagar Kerala Curry idag (kycklingrätt som smakar kokosnöt, citron och gul curry).. Mmm!! Vaknade bara för en liten stund sen.. Idag var nämligen första dagen i skolan igen efter min ledighet och det var allt jobbigt att gå upp imorse, så en liten powernap behövdes nu! :) Dessutom har jag hunnit med att göra klart hemtentan i kemi (typ iaf), köpt en bikini och promenerat runt i hela Karlstad (kändes så iaf! :P) sedan jag slutade skolan.. Oj oj vad duktig!


Svart bikini med guldprickar från H&M.. Väldigt Sofia tyckte jag! :)

Under ledigheten han jag inte göra så mycket. Men så är det väl alltid! När man är ledig bara tiden rusar i väg! Förutom att slappa skrev jag lite på hemtentan, myste med Björn, bakade bröd, gjorde alldeles egna köttbullar (mest stolt över! :D) och tog promenader i vårvädret.. Alldeles lagom ansträngande! :) Men jag och Björn hade faktiskt ost- och vinkväll en kväll också!! Sjukt mysigt och sjukt gott!! Där satt vi och lekte sofistikerade människor och smuttade på vårat Black Tower, haha!! Kommer bli fler sådana kvällar nere i Trollhättan kan jag lova! :)


Massa kex och ostar, vindruvor, chokladdoppade jordgubbar (första i år!!), naturgodis och vin!! Hihi!!

Idag är det prick 1 månad kvar tills jag blir 21!! :D Weeii!! Jag tycker om att fylla år!! Eller aa, inte att bli äldre kanske men.. Jaja, då blir jag iaf myndig i USA, vilken tur va Malin??!! Hahahah!!

Nu är maten klar! Puss å hej!




Tjejkväll och minispa

Publicerad 2008-04-16 01:08:23 i ,

Jäsp.. Jag har en känsla av att jag kommer att vända på dygnet under den här ledigheten.. Jag har ju redan börjat! Gick och la mig för att sova "middag" när klockan var 21:30 för att vakna vid 00:00 och vara pigg.. Hmm, smart?! Jag är iaf ledig nu i en vecka.. Inte av någon speciell anledning, vi har bara haft tur med schemat denna gången.. Men det är såå skönt!! Behöver verkligen denna lilla ledigheten känner jag! Fast helt ledig blir man ju aldrig, måste sätta mig och börja med hemtentan i kemi imorn : /

Har faktiskt tänt ett litet ljus bredvid mig.. Det brinner för Engla.. Jag vet att man eg skulle tänt ett ljus vid 21 igårkväll men det glömde jag ju såklart bort så jag tänder ett eget ljus för henne nu.. Man vill ju göra nånting.. Även om man inte känner den drabbade familjen så tycker jag det är jättejobbigt.. Precis sånt där som gör att man börjar fundera på om man överhuvudtaget vill skaffa barn någon gång..

Nä nu till något mer upplyftande.. I helgen han jag med en tjejkväll hos Rebecka med flera glas vin och White Russian, mycket trevligt.. Jag och Björn hade även ett litet minispa för att återhämta oss efter veckan som varit! Hahah!! Jättemysigt och skönt!!



«« Haha, himla kul bild! :D




Har blivit jätteressugen!!! Åå, jag vill!! Tänk om man ändå hade haft lite pengar och tid.. Oj, vad jag kan tycka synd om mig själv!! ;) Haha! Nu till veckan händer inte så mycket.. Plugg, tvätt, mys med Björn.. Gött de!

Status 16/4

[x] Skrivit på kontrakt för nya lägenheten
[x] Fixat el (nya lägenheten)
[ ] Fixat bredband (nya lägenheten)
[x] Sagt upp gamla lägenheten
[x] Adressändrat
[x] Sagt upp bredbandet (gamla lägenheten)
[x] Fixat med hemförsäkringen

Puss på er!

Fröken Duktig!

Publicerad 2008-04-10 16:30:52 i ,

Oj vilken produktiv dag jag har haft idag! :) Checka!!

Status 10/4

[x] Skrivit på kontrakt för nya lägenheten
[ ] Fixat el (nya lägenheten)
[ ] Fixat bredband (nya lägenheten)
[x] Sagt upp gamla lägenheten
[x] Adressändrat
[x] Sagt upp bredbandet (gamla lägenheten)
[x] Fixat med hemförsäkringen

Dessutom har jag deklarerat och hunnit åka upp till skolan för att hämta ut biologitentan (som jag blev godkänd på, yey!!) Och nu tänkte jag vara duktig och sätta mig med lite fysik! När andra är duktiga och effektiva tycker man bara att dom är jobbiga, men när man får gjort mycket själv känner man sig oförskämt duktig!! ;) Hihi!!

Vi har föresten tittat ut ett finfint matbord som vi hoppas (!) ska passa vårt nya kök.. Vad tycker ni??


Puss så länge!

Inför flytten

Publicerad 2008-04-09 17:27:59 i ,

Status 9/4

[x] Skrivit på kontrakt för nya lägenheten
[ ] Fixat el (nya lägenheten)
[ ] Fixat bredband (nya lägenheten)
[ ] Sagt upp gamla lägenheten
[x] Adressändrat
[x] Sagt upp bredbandet (gamla lägenheten)
[ ] Fixat med hemförsäkringen

Skratt, vin & mojitos!! ;)

Publicerad 2008-04-06 23:22:50 i ,

Söndagkväll har det hunnit bli.. Oj, vad snabbt helgen har gått! :) Det har iaf varit en jättemysig helg med Sandra och Lena som bjudit på många skratt, mycket vin och en del mojitos! ;)

I fredags gick jag och Lena på stan i flera timmar, fikade, käkade och drack vin.. Kvällen slutade på The Leprechaun där vi hängde med 70+are.. Yum!! Hahaha!! Vilken åldersklass lockar vi till oss eg?? Nej men det var ganska kul och intressant att prata med folk från andra generationer och bara känna att det är trevligt, inga äckelgubbar inte, bara trevligt.. Men när vi tog kort på dom och Lena råka säga att "det här lägger vi ut på Facebook imorgon" så flippade en av gubbarna ur.. "Nej det får ni inte göra, gör ni det så kommer jag jaga er!!" Haha, livrädda blev vi och dom där korten kommer jag aldrig lägga ut nånstans säger jag bara! ;P Hehe, en liten annorlunda afton blev det som jag skrattar gott åt nu!


Här en väska jag köpte under shoppingrundan i fredags.. Fast jag köpte den i vitt.. Gullig va??

Under lördagen slappade jag och Lena mest.. Tog en promenad, gick lite mer på stan och lagade mat.. Till kvällen kom Sandra och Fredrik.. Då började det att förfestas med mer vin och mer mojitos.. Efter en stund lämnade Fredrik oss (kanske förstod han att det snart skulle börja snackas en hel del tjejsnack!! haha!!).. Blev en helt galet rolig kväll som avslutades på Nöjesfabriken..


Lite bilder från lördagen ;)

Idag, söndag, har vi varit lite halvsega.. Inget speciellt har uträttats med all rätt (eller jag och Lena gjorde ju faktiskt mumsiga våfflor :P) My gals åkte hemåt under kvällskvisten och jag sitter nu i min ensamhet och kollar på Flightplan och saknar min Björn.. Imorn kommer han hem iaf! Inte van med att vara ifrån honom nu.. :)

Näpp, imorn blir det skola som vanligt.. :S Sen kanske det blir resa för oss båda till Norrtälje nästa helg! :) Får se på det..

Ha det bra så länge! Pussar!!

En höjdarhelg har börjat!!

Publicerad 2008-04-03 22:26:54 i ,

Nu har jag helg!! Skönt som fan! :)

Idag kom Therese och Linus hit! Mys! Men han inte ses så länge.. Jag var tvungen att åka till skolan och labba.. Men ett besök i en leksaksaffär han vi såklart med även om tidsschemat var pressat! ;) Hihi!! Dom och Ida roade sig när jag var i skolan, stod i mörkret och skulle se linjer i olika färger i en kikare.. Mycket spännande och riktigt kul, NOT! Efter skolan tog jag och Björn en promenad till Bergvik för att köpa Skogaholmslimpa för 5:-!!!! Woho, Maxi is the shit!! :D Köpte även en sjal på H&M och ett par örhängen på Glitter.. Nu har vi precis käkat görgod spaghetti och köttfärssås á la Sofia och ska bara ta det lugnt.. (Nu får det fan va nog med nudlar för denna veckan säger jag bara..!!)

Jag och Björn har fått visning på en lägenhet i Trollhättan!! :D Mamma fick det ädla jobbet att gå på denna visning åt oss.. Och vi kommer nog ta den! Det är iaf en ganska stor tvåa (<60 m²) som ligger vid Fridaskolan.. Flyttar in gör vi nog redan till första maj eftersom Björn ska börja jobba på Systemet i mitten av maj... Eller aa, jag flyttar ner när skolan är klar i juni, Björn flyttar ner redan i maj.. Det där med distansförhållande under sommarn verkar va våran grej.. ;P Nu känner jag mig iaf lite pirrig i magen.. Ska bli så roligt att komma hem igen!

Imorgon kommer Lena och Sandra upp hit!! Yeeaa!! Ska bli riktigt kul! Blir säkert tjejhelgen allan med massa tjejsnack och massa vin (!) Haha!! LÄNGTAR!! Björn åker upp till syster och pappa i Norrtälje på lördag..

Nä nu blir det duschen, köss!!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela