Missofie

Helg!

Publicerad 2007-07-31 00:38:02 i ,

Hej!

Nu är jag tillbaka i Trollhättan igen! Åkte nämligen upp till Karlstad i lördags kväll och var där resten av helgen! Men helgen började ju faktiskt på fredagen. Då träffade jag på Karin på lunchen, när jag skulle ut och strosa bland affärerna på Överby. Vi bestämde oss för utgång på kvällen. Och så blev det.. Först lite mys hemma hos Karin tillsammans med Malin och Skåne-Maria. Sen bar det av mot Nitlotten där jag även träffade på bror och flickvän! =) Senare på kvällen gick vi vidare till Sand!! Där drack jag mig redlös!! Haha, nä inte riktigt, men shit, full var jag!! :D Tjata massa obetydligt, meningslöst, oförståligt, sluddrigt skitsnack med människor.. Sen blev det sömn hos Karin (eftersom nattbussen inte går till Åsaka längre!! HAHAHA!! jag bor i världens ände!!) 


Lördagen började lugnt men slutade lite mer dramatiskt!! Hahah!! För alla som inte känner mig jättebra så kan jag säga att jag är en tidsoptimist, jag är ALLTID sen!! Men grejen var den att jag tyckte att jag hade planerat allt jättebra och tyckte att jag hade massa tid på mig, men det hade jag tydligen inte.. 17:57 gick tåget från Trollhättan, det tåget skulle jag med, och det var sååå himla nära att jag inte kom med det tåget.. Så här var det.. Jag körde rally till stationen, så när jag kom dit hade jag faktiskt ganska god tid på mig.. Jag ställer mig i kön till biljettautomaten för att hämta ut min biljett.. Framför mig står en mongotjej som skulle till Mellerud (jaa, okej, jag tjuvkika!!) och hon stod där och höll på i en evighet kändes det som, valde alternativ som hon inte ens kunde resa på! Jag blir mer och mer stressad!! Då kommer tåget också! Men klockan var 17:50 inne på station så jag tänkte att tåget gör ett kort uppehåll i Trollhättan som det faktiskt gör ibland.. Så när mongotjejen gått så ställer jag mig och trycker in mitt beställningsnummer.. När biljetterna skrivs ut och jag går ut på perrongen ser jag att tåget rullar!!!!!! FAAAAN tänker jag!! Och springer ikapp en dörr och drar i den.. Men jag får inte upp den.. Vid det här laget är jag riktigt stressad och grymt irriterad på Mellerud!! Haha!! Jag rycker och rycker i dörren men inser att den måste vara låst, inte helt ologiskt att dörrarna låser sig när tåget rullar kanske.. Så jag stannar och ger upp och tänker bara Fan, Fan, Fan!! Då börjar tåget sakta in igen.. Lokföraren måste sett att en galen tjej sprang på perrongen!! Hahah!! Snart stannar tåget till och jag springer fram till en dörr och rycker upp den.. Väl på tåget skakade jag rejält och var grymt uppjagad!! Det tog en hel timma för mig att lugna ner mig.. Jag körde dessutom iväg en som jag trodde satt på min plats med (det var alldeles smockat på tåget, så jag ville faktiskt ha min plats!!).. Och han flyttade på sig.. Efter en stund inser jag att det var min plats på hemresan!! Hahaha!! Då skämdes jag!! Men han flytta ju på sig!! :D Hahaha!! Killen jag körde iväg var en riktig afrikan, så han tänkte säkert att jag tyckte att jag var mycket bättre än honom, värsta apartheiden, rika vita flickan ska sitta, han får stå.. Jag är en förtryckare!!! :( :( Jag är ju faktiskt knäpp!! :D Hahaha!!

På lördagen gick jag och Björn till Score! Vi spelade biljard! JAG VANN!! =) Jag är GRYM!!!!!!!!!!!!!!!! Sedan träffa vi några av Björns kompisar där och hann med att gå in på Arena kort innan vi begav oss hem! Första gången jag var på Arena, och jag fick en kompis på toan såklart! Hahah!! Fast jag var nog lite rädd för henne! Hon va lite mysko!! :S Hahaha!!

Idag var jag på Akelius i Karlstad och letade lägenhet.. Men jag fick inte reda på något idag, hon som jobba hade ingen koll!! Typiskt! Jag ville höra att dom hade en lägenhet till mig med en gång, en som är jättefin och stor och som ligger centralt och som är billig!! :D Haha!! Jag håller fortfarande tummarna för att dom ska säga det när jag ringer i veckan och kollar!! :) Hihi! Men fan va kul!! Jag ser fram emot egen lägenhet!! Ååå kul!! :D

Nu ska jag jobba två heldagar, sen ledig tors, fre för att jobba heldagar igen till helgen! =) Så hoppas på bra väder tors och fre!! Eller det kan få va bra väder hela tiden, sol på Augustibuller till min solpojke!! HAHAHAHAHAHAH!! ;)

PUSS Å HEJ!!

Kuddjakt!! :P

Publicerad 2007-07-24 11:47:19 i ,

Målet för dagen:
Jag behöver en ny kudde!!!!!!!! En mjuk!! Jag blir arg på hårda kuddar! Jag ligger bara och tänker på vad hård kudden är att jag glömmer bort att sova!! Oj vilken tönt jag är insåg jag precis!! HAhahaha!! Men jag behöver faktiskt det!!!!!!!!! Hoppas jag har pengar kvar på kortet bara, jag har ju handlat en hel del smycken på Glitter det sista.. :S Oops!!

Helgen var rolig med Fallens Dagar och allt!! Typiskt att jag jobba bara.. Jag är så himla partysugen nu med!! :) Får lösa det någon helg! Träffa mina härliga vänner och som bonus kom ju branäsemil me!! :D Lyssna på musik (?! hahahah)

Glitter ringde precis.. Dom utökar mitt vik med 1 dag!! Hahaha!! Men vi får väl se, det kan hända att det blir fler dagar, dom ringer rätt vad det är! :)

Kolla vilka söta south-park gubbar Björn och jag gjorde igår.. Det ska föreställa oss!! Hahaha!! Vi ska ut och kriga!! :D Jag ser mest väldigt exalterad ut över att kriga (visst ser jag väldigt arg och hemsk ut!! :P Reggiemössan är på med!! Yey!) men Björn är mest mesig!! Hahah!!
Puss så länge!

Liseberg!

Publicerad 2007-07-15 22:01:47 i ,

Heeej!!!

Vi va på Liseberg igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kul ställe som fan! Men va gammal man har blivit.. Förr sprang man runt som en dåre mellan alla karuseller, men igår mådde ja typ bara illa.. Å mest efter slänggungorna!!! Vilken amatör ja e! Ja som trodde att ja fortfarande va bäst på å springa runt som en dåre!!  :( Fan va vek ja e eller!! Ja får nog inse att ja blivit tant!! :D Favoriterna va nog iaf Balder å Höjdskräcken! Himla roliga! :)

Sur va ja me.. Ja spela en himla massa tyckte ja.. Å spela smart också!! :P (haha!!) men ja vann fan inte för de.. Skitsur blev ja när Björn vann massa choklad... :( Skitbjörn!! De sluta me att ja fick KÖPA godis!! Jävla skitliseberg!! ;)

Fan vilken godisgris ja e eller!! :D

Björn efter vinst på Marabouhjulet.. Helt lycklig å söt!!!!! Där tog vi alla nummer.. Mamma 1-5, Björn 6-9, jag 10-15, pappa 16-20.. Haha!! Vi va faktiskt desperata!! :P


De e Fallens Dagar till helgen!! Kul ju!! Ja jobbar ju hela helgen men inte så mkt faktiskt.. Ja jobbar faktiskt ganska mkt denna veckan :) Bra!!! Ska träffa Lena å leka lite me! Sköjjjjjj!!!!!!!

Pussen!

Karlstad!

Publicerad 2007-07-11 17:21:18 i ,

Heeeeej!!

Oj, ja e trött!! Gick upp typ halv 9 idag istället för halv 12!! :) Haha, så jävla lat!! Mamma kom nämligen hit med tåget vid 10 å så shoppa vi!! :D Jättekul va de, min mamma e så jävla kul!! :P Å de va jätteviktigt att shoppa faktiskt! Ja har tjatat på henne att hon behöver nya kläder.. Men hon säger att hon aldrig hittar nåt!! ÖÖ, va?? De kryllar av snygga grejer i affärerna så de gick ja inte me på.. Hehe, när vi hade sprungit runt i Karlstad typ 2 timmar så hade hon inte så mkt pengar kvar på kortet längre.. :S Hahaha, så går de när man shoppar med mej!! :) Hon handla jättejättefina grejer som hon sa att hon aldrig hade hittat om hon hade gått själv!! :) Hihi, bra va?? Ja e snäll!! Ja hittade också lite grejer.. Handla en del på rea, de e alltid bra! :) Käkade gjorde vi en massa också å hade jättemysigt i ett soligt Karlstad!! Sen gick vi hem en sväng till Björn för å lämna av alla påsar å min tunga väska för att sedan ta oss ner till station igen.. Mamma hade blivit lite trött på å gå vid det här laget å tyckte att ja kunde skjutsa henne på cykeln!!! :O Haha!! Min mamma vill att ja ska skjutsa henne!! Hehe, fan va kul!! Så de gjorde ja..

Igår fick ja reda på att ja kom in på mitt förstahandsval till högskolan.. Naturvetenskapligt basår i Karlstad!! :) Bra bra.. Så de blir det nog i höst!!

Åker snart hem till Trollhättan igen.. Funderingar på å åka till Liseberg på lördag!! :) Ihhh!!

Pusss!!Bobjojörornon <3 (han vill kallas så.. hehe!!)

Testing 1, 2, 3....

Publicerad 2007-07-05 22:22:59 i ,

Här kommer ett till roligt test!! Ganska kul sätt om ni vill veta mer om mej tycker ja!! Kopiera å gör gärna själv å skicka till mej så ja får veta mer om er mina kära vänner!! PUSS!!!

Vilken svordom använder du mest?
fan

Äger du en iPod?

nej men en mp3


Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
11:27!! ja måste ställa klockan om ja ska gå upp 12 me tror ja.. :P


Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
nä, burr!!


Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
oftast vill ja nog va me.. förutom när man ser grymt trött å sleten ut! :)


Vilken var den senaste filmen du såg?
hmm, oj en hel film? ja e ganska bra på å se halva filmer.. men de va kanske Temptation Island me Björn då.. >Kass!!!


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

oj, ja skulle nog köpa en massa kläder till å börja me.. sen massa prylar, å en resa å så skulle ja inte tveka på att skriva upp mej på en lägenhet.. då hade ja inte behövt oroa mej för hyran iaf!! :) fan va gött, kan inte de hända då!!

Har någon någonsin kallat dig lat?
ö hahaha!! Jaaa!! väldigt ofta blir ja kallad lat!! å de e helt okej faktiskt, för ja e jävligt lat!! men ja e ju inte ensam om de iaf! :P


Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
nej.. sover väl rätt okej, men har mina sömnlösa perioder, så har faktiskt pratat om sömntabletter men kommer förmodligen aldrig ta de!

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
ingen.. men i bilen sitter en blandcd från Lena! grym!! =)


Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?

vanlig!!


Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?

nä de tror ja inte..

När var senast någon stötte på dig?
don´t know.. händer, men vem bryr sej, ja stirrar blint på en kille!! :D


Vad åt du till middag?

inte käkat nån direkt middag idag.. oops! banan å muffin? riskakor?

Använder du huvtröjor?
mm, ofta.. i like huvtröjor.. varma å sköna! :)


Kan du vissla?
yea!!!


Har du någonsin deltagit i en demonstration?
hmm, nää va? nä de har ja inte..


Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
berg-å-dalbana!!! weii!!


Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
hmm, ja de händer nog.. :( va kanske mest i högstadiet.. hoppas folk lagt den tiden bakom sej!!!


Vilket riktnummer befinner du dig i?

0520

Tittade du på tecknat när du var liten?
klart!


Är du blyg inför det motsatta könet?
inte längre.. va nog förr tror ja..


Vilken film kan du alla replikerna till?
ingen


Äger du några band T-shirts?

nope


När flög du senast?

hmm, måste varit hem från New York tror ja.. flashigt??!! hahaha!!


Läser du för skojs skull?

när ja kommer in i mina läsperioder, men de händer inte ofta.. ja hatar å läsa för de mesta!! riktigt illa faktiskt!


Pratar du några andra språk?

ja kan faktiskt prata engelska!!! tjohoo!! haha!! nä men kan väl spanska å lite franska å bannemej några fraser latin hänger kvar från lektionerna me kerstin!! =)

Har du gråtit offentligt?
ja

Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär (hade köpt en laptop ifall ja vunnit på lotto!! haha!!)


Vilka gör du, önskningar eller planer?
båda.. vissa saker kan man bara önska (som att ha en laptop tex!!) men planerar gör man ju hela tiden å många önskningar fullföljer man ju faktiskt också!!


Försöker du alltid lära dig nya saker?
nja.. de e väldigt kul å lära sej nya saker, men ibland blir man mättad på kunskap för stunden.. tex efter 12 år i skolan!! haha! men de e kul å kunna! kunskap e jävligt bra!


Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
hmm, funderar på de en hel del men har inte kommit fram till något än.. tror nog inet ja kommer göra de heller.. :S


Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
haha, nä eller nån måste ju bjuda för man kan ju inte betala för sej.. å de e ganska gulligt när en kille bjuder.. men killar vill oftast betala också, de e lite manligt på nåt sätt så de blir oftast så ändå!


Kan du kasta macka?

hmm.. ja eller ja kanske kan få stenen att hoppa 2 gånger om ja står å tränar en stund!! haha!! men de gills faktiskt!

Har du någonsin varit på Jamaica?
nej


Vad har du med dig in på bion?
en go mamma, en sann vän eller en snygg björn!! :D


Vem är din favoritlärare?

hmm, vem har varit min favoritlärare?? ja tyckte mycket om min klassföreståndare i lågstadiet.. Ulla-Britt!! hahaha!! men sen tror ja nog inte ja haft nån riktigt favorit..

Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
nej


Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
ja har ju björn!!!!! han har ingen tatuering.. men innan, nää, man måste ju tycka personen e snygg också, å en massa massa tatueringar e inget som imponerar på mej iaf!


Gillar du att flyga flygplan?
jaaa , de e oftast kul.. om man inte flugit hur många timmar som helst redan!!!


Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

snäll


Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?

hahaha!! mina kompisar skulle nog säga ja här!! bara för att ja tyckte fredrik kämpe va en rolig prick en gång i tiden.. men han e ju inte snygg direkt, mer flintskallig!!! haha!! han sjöng fint faktiskt!!!!

När sov du senast på golvet?
hmm, vet inte faktiskt.. senast ja kommer ihåg va när ja å sandra hälsa på lena på sörängen.. sov på luftmadrass som inte hade så mkt luft i sej när vi vakna!! =) haha!! men har säkert hänt senare..


Vilken är din favoritdrink?
hmm, sex on the beach tror ja.. men ja beställer den aldrig typ.. men ja älskar ananas!!


Gillar du din boendesituation?

nä de gör ja inte.. eller inget fel på å bo hemma.. ja tycker om mina päron.. men de e dags å flytta hemifrån nu känner ja! å dessutom vill ja bo lite längre norrut!! ;)

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
hmm, ja vet inte riktigt.. ja sover så konstigt.. ibland 12-13 timmar å ibland 4.. ja har aldrig sovit normalt så ja vet faktiskt inte va som e bra för mej.. :S


Äter du frukost dagligen?
jämän


Är dina dagar fullbokade och stressiga?
nä.. de kan ja inte säga.. men ja brukar göra dom stressiga genom att alltid va sen.. men nu har ja ju jobb!!!! :D


Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
nu har ja ju gått ur skolan.. oj va gammal ja e!! haha!! men ja va ganska tyst å duktig faktiskt!! :)


Vilken är din favoritfrukt?
ja älskar frukt.. e en fruktoman!! :) haha!! men en favorit e sharon!


Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

ibland kan ja vilja va nyttig.. händer inte så ofta.. ja äter de ja tycker e gott å fan va bra ja mår!! =)

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
21!


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
nää, de ser man ju på hur ja skriver.. ja e ganska kass iaf på stavning.. grammatik e ja väl lite mer nogrann me!!


Tror du på liv på andra planeter?
liv tror ja på.. men inte i form av aliens kanske.. haha!! men fåcelliga mikroskopiska djur.. ?! vem vet?!


Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
hmm.. oj, arg va de längesen ja va.. men upprörd blir man ju varje dag bara man läser tidningen eller tittar på nyheterna.. säkert nån pedofil eller nån kvinnomisshandlare..


Tror du att Gud är man eller kvinna?
ja vet inte om ja tror på gud.. ja tror på en himmel.. eller ja vill tror på en himmel..


Vad var det sista du åt?
riskakor! :) mm!


Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
hmm, ja kommer nog bra överens med båda tror ja.. :)


Hur valde dina föräldrar ditt namn?
dom tyckte ja såg ut som en sofia med en gång.. de va inga konstigheter.. :)


Gillar du senap?
ja, på korv!!


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
nu e de dags å prata me mamma!! :)


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
hmm, kanske.. inget som lockar direkt men.. man vet aldrig..


Sover du på sida, mage eller rygg?

sida oftast, rygg ibland..


Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
hmm, ingen ja kan komma på just nu..


Har du någonsin köpt något från eBay?
nä..


Tycker du om att krama folk?
älskar å krama folk.. vissa mer än andra!! :)


Skulle du säga att du är trendig?
nja, sådär.. tycker de e roligt me kläder.. men ja kör min grej, ingen modeslav direkt!! :)


Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
ja skulle skratta personen rakt upp i ansiktet å hånle.. ;) hahaha, nä men ja hade nog skrattat lite åt de faktiskt å så självklart sagt nej.. ja e nöjdare än nöjdast som ja har de!

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
anja persson jämt å ständigt.. vi e lika får ja höra rätt som de e.. blev kallad för anja av en kille i branäs.. å så va de en full gubbe som trodde att anja persson va på brants samma kväll som honom.. de va hon inte, men ja va!! :) haha, lite roligt, men lika e vi ju inte iaf!


Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
r2d2!!! haha!! har aldrig kollat på star wars, inte min grej riktigt men han e väl rätt kul!! :) hihi!


Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
nja sådär.. de beror på vem de e å om de e nåt speciellt man ska prata om eller så.. å massa andra saker.. men ibland orkar man faktiskt inte prata i tfn nångång å så e de för alla, så oftast e de okej.. ja e ju sån!


Vilka böcker har fått dig att gråta?
hmm, ingen tror ja.. gråtit av skratt e möjligt att ja gjort av martina haags böcker.. skitroliga!


Tycker du att du är attraktiv?
klart!! ja tycker om mej! man måste älska sej själv för att kunna älska andra.. den klyshan har ni väl hört??


Vad är du allergisk mot?
inget


Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
ingen.. har väl adrig skadat nån.. :)


Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
haha, nää du, kött e gött!!


Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
vet ej.. mamma å pappa bestämde sej för sofia efter ja va född å hade inga planer på andra namn..

Jobbet & kärleken!!

Publicerad 2007-07-04 01:37:23 i ,

Oj oj, trött e ja.. Men ja e ledig imorn så då får ja förhoppningsvis en skön sovmorgon!! Men man vet ju aldrig, antagligen kommer nån jävla försäljare ringa å väcka mej klockan 8.. Grr!! En hel del jobb blir de.. Har faktiskt hoppat in 2 gånger redan, då jag eg skulle va ledig.. Men ja klagar inte!! Jag behöver alla pengar ja kan få.. Men om ja ska va ärlig så fruktar ja torsdan å fredan.. Då ska ja nämligen jobba 10-timmarsdagar.. Ush!! Både öppning å stängning.. Ja kommer va alldeles slut!!! Men annars funkar de bra.. Trevliga arbetskamrater och bra personalrabatt!! :) Haha, passar mej som älskar smycken!! Jobbet kommer ja väl va trött på om nån dag men så funkar ja ju.. På lördag åker ja till Karlstad igen.. Björn ska ha inflyttningsfest.. Han har ju flyttat till Sommarro (fint namn va?!) sen stannar ja nog däruppe ett tag.. E ju ledig hela den veckan faktiskt så får se när ja beger mej hemåt.. 

Denna veckan får man väl reda på första urvalet va?? Känns som ja tjatar om de i varje blogg men nu tror ja faktiskt de kan va på gång! Spännande!! Får man se vart ja å alla mina kära vänner tar vägen!! Ahh!!

Nä nu ska ja sova!!
Puss!! 
Utsikt över Klarälven
från Björns nya lägenhet!!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela