Missofie

Våffelkalas!

Publicerad 2008-02-27 23:01:54 i ,

Idag är det fredag för mig och helgen börjar.. Jag är nämligen ledig torsdag och fredag! Mycket härligt! Jag och Björn har precis firat med våffelkalas!! :) Yum! Imorn blir det färd mot Trollhättan, då jag ska försöka hinna med att både vila upp mig och börja plugga inför mattetentan.. Ska även hälsa på hjärtevänner! ♥

Men nu ska jag faktiskt måla naglarna! Hihi, puss!

"Du är strösslet på en glass.."

Publicerad 2008-02-23 22:23:24 i ,

Har precis bokat biljett för hemfärd nästa helg, men först har jag en tenta att klara av, fysik, på måndag.. :( Usch och fy! På fredag ska jag iaf åka till Borran och hälsa på Lenin! :D Se hennes "nya" lägenhet, weeii, spännande!! Och på lördag ska jag ut med familjen och käka mat och fira Mattias! Ska bli mys att komma hem lite..

Såg precis melodifestivalen.. Jag tyckte faktiskt att BWOs låt va ganska bra! Men den som va bäst var nog Björn Gustavssons sång om Carina Berg, "Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch!" Haha! Vilken skön prick han är..

Har fått lite skomania tror ja.. Vill typ ha varenda par jag ser.. Det är inte så ekonomiskt! :) Men än så länge har det bara blivit ett par.. Ett par svarta Vagabond, bara vanliga vårskor.. Mina gamla har blivit så jäkla slitna och ett par svarta skor är faktiskt ett måste.. Intalar jag mig själv! ;D

Skulle fått besök av Therese och Linus idag var det meningen men den lilla busungen har blivit sjuk.. Stackarn :( Hoppas han blir frisk  snart och kan komma och hälsa på sin gamla fadder.. :) Så idag har jag istället skrivit ut några cv, köpt kuvert och frikmärken så att jag kan posta några jobbanökningar! Hoppas att det går bra! :P Och så har jag ju självklart sprungit runt i stan bland skoaffärer och på Claes Ohlsson (min favvoaffär, haha) och fått ett extra stort leende på läpparna! Hehe!

Puss & Kram

yes!

Publicerad 2008-02-16 17:08:54 i ,

Då va det bestämt! :D Flytt till Trollhättan till sommarn och sommarjobbssök.. Någon som har några tips om vart man kan sommarjobba eller vilka hyresrättsföreningar som är bra?? :)

pigg å gla', kexchokla'

Publicerad 2008-02-13 12:41:36 i ,

Hej!

Visst har bloggen blivit fin? :) Hihi, jag tyckte det var dags att fräscha upp den lite!

Idag känner jag mig alldeles pigg och glad! Fast det har jag gjort hela veckan faktiskt.. Jag tror det är vädret! När man vaknar på morgonen är det inte längre kolsvart ute och på dagen blir det jättefint vårväder! Det känns som om dagen bara inte kan gå fel..

Nu sitter jag hemma hos Björn, som jobbar.. Idag är jag ledig men måste nog börja plugga en del på fysiken.. Har tenta om 1,5 vecka! :( Ska även försöka förbereda mig på en muntlig redovisning som ska hållas imorn.. Hjälp, jag har inte haft någon muntlig redovisning inför klassen på 3 år! Det var allt ett tag sen man gick i gymnasiet nu! Haha! Men det går säkert bra :)

Får kanske besök av min kära kusin Therese och hennes Linus nästa helg! Mys de! :) Sen blir det nog färd mot Trollhättan helgen efter det! :)

Snart är det vååår!!! Åå vad skönt!
Pussar & Kramar från en alldeles tossig och glad Sofia!

Helgen hemma :)

Publicerad 2008-02-06 18:08:58 i ,

Bara imorgon kvar.. Ja alltså, bara imorgon kvar som jag behöver gå upp tidigt denna veckan! :) När helgen har tagit slut och det är måndag igen verkligen räknar jag mornarna kvar tills det är helg igen.. Jag tycker INTE om att gå upp tidigt, samtidigt som jag inte är en direkt kvällsmänniska.. Hmm, jag förstår inte hur det där hänger ihop riktigt, men jag tycker tydligen om att sova! :) Hihi! Mitt schema är så skönt nu för tiden, jag har inte många 5-dagars veckor kvar i skolan, oftast är det 3 eller 4-dagars veckor! Yum! ;) Nu har jag precis lagt undan fysikboken för dagen och ska bara slappa...

Helgen hemma i Trollhättan var alldeles underbar! Det är så fruktansvärt skönt att få komma hem ibland, om man inte har massa tider att passa, då blir jag bara stressad.. Men det har varit skönt och välbehövligt att få komma från södra kyrkogatan lite! ;P

På fredagen när jag och Björn kom till Trollhättan gick vi ut och åt på Phasa Thai.. En jättemysig thairestaurang i Trollhättan med mycket god mat och jättetrevlig personal.. VI firade vår ettårsdag då, eftersom vi skulle på födelsedagsfest på lördan (då vår årsdag eg var).. Det var iaf jättemysigt och jättegott!! :) Sen råkade det bli så att vi åkte till Maxi och råkade köpa en ganska stor godispåse med oss hem :S :D Hihihi!! Mmmm!!

På lördagen var det tapetletning (nya tapeter till sommarstugan) och födelsedagsfirande som gällde.. Det är alltid lika roligt att få komma hem å träffa alla vännerna! :D Jag hoppas att födelesedagsbarnen tar sig tid och pysslar nu!! :P Efter god mat och dryck gick vi till Lipz en sväng och skakade lite rumpa och tjötade (vi hade ju faktiskt druckit tjötvin, eller hur va det nu mor?! :P)

I söndags va jag och Björn på Överby en sväng innan vi åkte tillbaka till Karlstad på kvällen.. Men det dröjer nog inte så länge tills jag och Björn tar tåget ner till Trollhättan igen! :D

Visst längtar man hem när man ser sånna här bilder!!! :)

Måste passa på att gratulera min käre broder till både examen och jobb!! Heja vad du är bra! :D

Nä nu får det nog bli att se på nåt lättsmält som "I huvudet på Gynning" så slipper jag tänka.. Det orkar jag inte göra på fritiden!! ;) :D Haha....

Pussar på er!!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela