Missofie

Thursday update

Publicerad 2012-07-26 23:16:41 i Allmänt babbel,

Torsdag kväll och arbetsveckan börjar sakteliga att gå mot sitt slut. Denna arbetsvecka är sommarens jobbigaste, vilket inte nödvändigtvis betyder att den är jobbig men iaf att det är den vecka under sommaren då jag jobbar flest timmar. ;) Men än är den inte riktigt slut, på både fredag och lördag ska det jobbas. Vilken tur att sommarens jobbigaste vecka tajmas in så bra med det fina vädret, not! Haha, jag lovar att denna vecka är den enda sommar vi får i år, bara för att jäklas med mig. Men men, vad gör det om tusen år? Varma kvällar är ju också underbara. ♥
 
Förövrigt, för er som inte redan vet har jag skaffat instagram. En slags bilddagbok man kan följa med hjälp av sin mobiltelefon. Många bilder som hamnar där kommer nog också dyka upp här, so don't worry!
 
 
Bild
   
 
Nä nu ska jag sova. Imorn ska jag förbi hyresvärden innan jobb för att säga upp lägenheten! Jajks! :D

Myskväll

Publicerad 2012-07-21 22:43:15 i Ät- & Drickbart,

Ibland är det skönt att bara vara hemma, slappa och äta gott, speciellt när man inte haft en sån helg på länge. Ikväll har vi slagit oss ned i soffan med en bra film, kex, ost, grönsaker, dipp, chokladdoppade jordgubbar och rose. Ja jösses vad mycket gott vi har ätit! Det behövde vi! ;)

Hallelujah!

Publicerad 2012-07-21 20:06:44 i Allmänt babbel,

Äntligen helg! I veckan har det blivit en del jobb, en del shopping, en del härliga pw's och en del spänning inför nya kontraktets ankomst. Dessutom har jag ju fått min nya telefon som jag har fullt upp med att lära mig, men jag tror jag gillar den. :D Hoppas ni har en skön helg, oavsett om ni tillbringar den i öltält i Trollis eller ej. ;)

Måndag

Publicerad 2012-07-16 21:39:27 i Ät- & Drickbart,

Ledig måndag, härligt! Idag har jag fortsatt med projekt "rensa lägenheten", beställt en ny telefon och varit ute på en skön promenad. Dessutom har jag lagat smarrigaste tonfiskbiffarna, såå goda, enkla och nyttiga! En perfekt kombo! 
 
Att balansera nyttighet med onyttighet är ett måste, därför kan jag tipsa om Matplatsens underbara philadelphiabullar! Oh my vad goda! :D
 
Bild
 

Lördag

Publicerad 2012-07-14 08:31:00 i Allmänt babbel,

God morgon lördag och god morgon solen, hoppas du har lust att visa dig idag! Regnrusket börjar minst sagt att gå mig på nerverna. Igår var jag ledig och hann med en hel del, bland annat en välbehövlig promenad, shopping på campadre och middag med B, Emma och Tobbe på Lilla Helwetets uteservering vid Nissan. Idag står däremot jobb på schemat och senare ikväll vankas det ölprovning med vänner. Kul! :D Hoppas ni får en fin och solig lördag!
 
we♥it
   

What a day!

Publicerad 2012-07-12 18:42:46 i Allmänt babbel,

Tidigt i eftermiddags fick jag reda på att jag kom in på påbyggnadsutbildningen jag sökt i första hand i höst. Trots att jag inte blev helt förvånad var det ändå en trevlig överraskning. Någon timma senare fick jag dock ett samtal som gjorde mig väldigt glad, jag blev nämligen erbjuden en tjänst som fastighetsekonom på ett fastighetsbolag i Nyköping! Yey! I nästa vecka kommer kontraktet på posten och i slutet av augusti börjar jag! :D
 

Thirsty Thursday

Publicerad 2012-07-05 20:27:47 i Ät- & Drickbart,

Haha, rubriken lät kanske sådär? Men faktum är att jag sitter och sipprar på en sjukt god och läskande sangria. Jag och B hade helt glömt bort en box SomeZin men kom överens om att det var sangria-brukbart. ;) Sagt och gjort! Dessutom har vi hunnit med att äta en riktigt smarrig middag. Avocadosallad med halloumi och rub-stekt kyckling. Naaam! Imorgon blir det en dejt med uppsatsvänner innan helgen börjar vilken bjuder på jobb, inflyttningsfest och pirr i magen! Puss på er!
 
 
 

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela