Missofie

Nyårsafton på ingång!

Publicerad 2008-12-30 19:56:03 i ,

Hej! Här sitter jag och försöker klura ut hur många fläskfiléer man ska köpa tills imorn.. Under tiden kommer dom säkert hinna ta slut i affären.. Haha, det skulle va lagom kul.. Dessutom måste jag vänta ett tag till, eftersom Björn var tvungen att jobba över.. Hold on fläskfiléer!!! Jäjä, nyår bli mycket roligare om allt är spontant så varför inte köra på en mosbricka på Tre Luckor! Hehe!

Nyårsfirande blir iaf hemma hos mig och Björn i goda vänners lag! :) Temat för nyårssupén är spartanskt.. Okej, inte spartanskt som i att äta blåbär, men spartanskt som i enkelheten med att köpa fläskfilé och potatisgratäng! :) Tre Luckor är seriöst plan 2! ;) Efterrätten blir nog med största sannorlikhet Gino, mm!

Dagen har annars varit ganska jobbig faktiskt.. Blev väckt imorse av jobbet.. Någon hade inte kommit dit och öppnat, så det blev fort på med kläderna för att trampa bort mot stressen. För stressigt har det varit.. Phu, va folk! Ställde upp för företaget men företaget ställde inte upp för mig, då jag inte fick någon rast! :/ En grinig Sofia sa då ifrån att jag inte ville ha någon rast längre, att jag hellre gick hem.. Och så blev det! :)

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och hoppa in i duschen.. Längtar tills imorn då jag ska va jättetjejig och hålla på i flera timmar med att göra mig nyårsfin och bli sen i slutändan ändå.. Haha, Björn kommer nog bli lite småtokig på mig.. The same procedure as every year (and day).. Hihi!

Gott Nytt År!!!


Ännu en resa bokad!

Publicerad 2008-12-27 16:55:20 i ,

Detta blir en weekend med familjen i Högfjället, Sälen! :) Ska bli underbart, och det bästa av allt: bara 26 dagar kvar! :)

God Fortsättning!

Publicerad 2008-12-27 11:59:45 i ,

Haha, tycker alltid det låter så muppigt att säga så men nu sa jag det själv! :) Hoppas att ni har haft en underbar jul med massa god mat, godis, klappar, kalle, dans runt gran, tomtar osv. Det har iaf jag. Tomten kom med många fina paket till mig i år så jag har tydligen varit extra snäll 2008, tack så jättemycket! Nu är det mellandagar och snart är det nyår! My God vad tiden går fort! Men det ska bli väldigt kul att  påbörja det nya händelsefulla och spännande året! Jobb, resa och förhoppningsvis plugg! Och massa annat kuligt förstås! Här kommer några bilder från min jul! ♥




JobbaÄtaSovaJobba

Publicerad 2008-12-22 17:49:43 i ,

Imorgon är sista dagen på mitt 9-dagars-jobbpass! Uh, det har varit riktigt jobbigt och jag har känt mig hur asocial som helst, men men, man orkar ju inte med så mycket mer än att gå upp ur sängen för att sedan lägga sig i den igen efter ett långt arbetspass.. Lite lessen i ögat för att jag inte orkade med Karins och Lenas födelsedagsfest i lördags! Buhu! :( Hade ni kul?

Men imorn eftermiddag, närmare bestämt efter 15.30 imorgon, börjar min jul! Som det ser ut nu är jag ledig 1 hel vecka! :D Hur skönt skulle inte det va? Så då tar jag med mig Tjockis ut till Åsaka och stannar där några dagar.. Björn åker upp till Norrtälje och firar jul, så jag blir Björnlös några dagar.. :'(

Nu tänkte jag faktiskt va duktig och julstäda lite fint här.. Vi får väl se hur det går! ;) Pussar och kramar!

Små julklappar bara till mig

Publicerad 2008-12-18 20:28:17 i ,

Efter en hård höst och vinter med mycket jobb, slit, stress och snålande ska jag belöna mig med några julklappar bara till mig! Som en belöning för min duktighet! :) Det är jag värd!



Hihi, hade inte tänkt att ha just dom bokstäverna men.. :)

My weekend

Publicerad 2008-12-15 12:18:26 i ,

Nu är det riktigt julmysigt i Blomberg/Lindberg lyan.. I helgen har vi verkligen julpysslat! :) Nu väntar vi på julafton! 9 dagar kvar bara! Tokigt! 

I fredags åkte vi ut till mamma och pappa i Åsaka.. Där började vi baka massor med pepparkakor! Sen tog vi med oss en såg och gick ut i skogen (observera pappas skog, vi är hederliga människor!).. Och efter kanske ca 1 timma och lite gny från Björn hittade jag den perfekta granen.. Så den fick Björn såga ner och släpa med sig till bilen! :D Haha, min stora skogshuggare! ♥ Innan vi begav oss hem igen fick vi risgrynsgröt och skinksmörgås av mamma.. Mmm! När vi kom hem pyntade vi granen, kristyrade några pepparkakor och skrev julkort! Herregud, vilken överdos av julighet!! :D

I lördags han jag dock inte med att pyssla så värst mycket.. Jobbade nämligen 6.30-21.30!!!! Jävla lång dag! Men men, mycket pengar blir det!

Igår, söndag, var jag ledig igen! :) Då slappade vi mest på dan.. Sen gick vi iväg och handlade och käkade värsta goda maten! Typ kycklingtaco! Kyckling stekt med tacokrydda som serverades med nachochips, rödlök, tomat, avocado, salsa och ost! Mmm, säger jag bara! Efter det blev det bio.. The Day The Earth Stood Still såg vi! Jättebra va den! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen, börjar jobba 14.30..

Föresten så kan jag ju tipsa om Björns dagbok på backpacking.se som vi kommer att skriva i under resan.. http://www.backpacking.se/MemberProfile.asp?username=exz&Submit=S%F6k. Sen får ni klicka in på den översta av resorna för att komma till vår resa! :) Kommer kanske även att skriva här i bloggen under resan.. Vi får se!

Knäck!

Publicerad 2008-12-10 22:27:52 i ,

Idag har jag fortsatt med julstöket.. Nu har jag kokat knäck själv för första gången.. Och jag förstår inte riktigt varför alla tycker att det är så svårt med knäck, det va ju lätt som en plätt ju! :) Och supergott blev det! ;)

Mmm!!

Effektiv..

Publicerad 2008-12-09 23:23:15 i ,

som bara den har jag varit idag! :) Började dagen med att cykla bort till Friskis & Svettis och få reda på att passet jag skulle gå på va inställt.. Happ! Men men, inget ont som inte för något gott med sig, för istället fick jag gå in på gymmet.. Haha! Tur att det inte va alltför många spännisar där just då, för jag klampade in där och hoppade upp på första bästa maskin.. En sån där spring/cykel maskin.. Riktigt rolig och jobbig! Efter det blev det lite träning med hantlar och situps innan jag tappade intresset för att gymma och begav mig hemmåt.. :)

Efter frukost och dusch åkte jag och Björn och tankade, handlade mat, blommor, julkort mm. Sen drog vi ner till stan för att köpa lite julklappar och vaccinera oss på vaccinationscentralen.. Ajaj! :) Jag va ju inte den som va räddast av oss iaf! ;) Efter vaccinering åkte jag hem en sväng till min kära bror och hans Jenny.. Julpysslade lite och lämnade några filmer..

Hem igen, laga mat, tvätta, diska, städa, blogga! :) Ja det är väl i stort sett min dag det.. Skönt när man får gjort mycket på lediga dagar! 

76 dagar kvar!!!!

IDOL

Publicerad 2008-12-05 21:49:44 i ,

Åå jag vet inte vem jag ska hejja på.. Jobbigt! Visst Kevin är ju hur duktig som helst och klarar av varje utmaning han ställs inför, men jag är inte direkt tagen av honom.. Alla verkar ju vara smått förälskade i honom men jag skulle aldrig köpa en skiva med honom tex.. Jag tycker faktiskt han är ganska ointressant, men jävligt duktig så klart.. Aah jobbigt.. Alice, min favorit från början tycker jag har grävt sin egen grav under några veckor.. Ingen glöd, ingen karisma som har varit hennes kännetecken.. När hon sjöng andra låten idag blev jag iaf glad.. Lite mer utstrålning men.... Sen Robin då, unik röst och unik som artist i Sverige.. Även om jag vet att Kevin borde gå till final så kan jag inte låta bli att tycka att båda Alice och Robin är intressantare.. Sorry Kevin!

Oj oj, i-landsproblem big time!

Duktig som faen..

Publicerad 2008-12-04 17:42:39 i ,


  • Jobbat
  • Ute och sprungit med Björn, mitt initiativ (!!!!!!)
  • Ätit sallad
  • Slappat i soffan ;)
Hell yeah, vilken dag! Känner mig duktig som faen! ;)

Makeover

Publicerad 2008-12-02 12:40:39 i ,

Weeii! Ska iväg och klippa/färga/slinga mig snart!! Ska bli skitkul! Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det och jag vet inte riktigt hur jag får det.. Ska nämligen klippa mig hos en elev på Hår & Skönhetshuset i Trollhättan! Hihi..

1a december!

Publicerad 2008-12-01 22:21:31 i ,

Julmånaden har börjat!! Underbart! :) Och veckan kunde nog inte börjat bättre.. Åt god frukost med Björn och hans mamma Annika som kom ner hit igår och hälsade på.. Hon hade förövrigt med sig julklappar till mig som mamma och pappa fick ta med sig hem efter en visit, så att inte jag skulle klämma sönder alla klappar (gud va folk känner mig väl..) Efter frukost åkte jag iväg och jobbade 4 timmar.. Alldeles lagom lång dag! ;) Sen hem igen för att fika på lite lussekatter (som blev såå goda om jag får säga det själv), saffransskorpor och julmust, mmm!! Sen tog jag och Björn ett varv runt staden och jag köpte den första julklappen! ;) Köpte även med massa julklappspapper, alla möjliga sorters kulor och glitter till granen och glöggmuggar, så nu är jag riktigt redo för julen! Så klart har jag ju också öppnat första luckan i chokladkalendern och tittat på första avsnittet av julkalendern.. Mys! Frågan är om jag nångång kommer bli för stor för sånt där? Hihi, jag tror faktiskt inte det..

Nu ska jag och ♥ dricka glögg och mysa ner oss i soffan! Nedräkningen har börjat!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela