Missofie

Yeaah!!!

Publicerad 2007-10-26 14:35:46 i ,

Fick reda på att jag blev godkänd på mattetentan idag!!! :D Gött kött!! Nu dröjer det faktiskt ett tag innan nästa tenta är (fysiktentan) så det ska bli skönt med lite slapplugg.. Firandet blir hemma i Trollhättan ikväll! :P

Just det, har ju lite fina kort från Björns födelsedag som ja kan lägga ut! Hihi!! Sötnöten!
         

Väldigt fin och väldigt god godistårta som Björn gjorde alldeles själv! :D

Björn och jag är helt fascinerade över hur mycket mat och annat (;P) han kan äta.. Björn citat: "Jag är en tjockis instängd i en smal kropp!!" Hihi, det tyckte jag var roligt! Så med det avslutar jag bloggandet för dagen! Puss!


(psst, visst har Björn ett väldigt fint förkläde på sig!!!! Det står faktiskt älskling på magen på det... <3 Fantastisk present -med baktanke- från Sofia.. Hihi!)

Finally (I know what true love means to me..) Förlåt var bara tvungen att göra en Fredrik Kempe ;)

Publicerad 2007-10-24 22:09:28 i ,

Hej!

Ääääntligen!! Nu har jag äntligen fått mitt internet!! Yea!! Så nu tänkte jag uppdatera er om vad jag har gjort :)

Hmm, vart ska jag börja?? Sist gång hade jag fått reda på att jag blev godkänd på kemitentan ja, alla i klassen blev faktiskt godkända och lärarna blev alldeles lyriska :P Hahhaa, det har tydligen inte hänt på flera år.. Men för mig är det ingen nyhet.. Jag hamnar alltid i elitklasser, här finns ingen chans att sticka ut inte! Fast ibland är det ju bra, peppande men nu börjar det mest bli störande.. Vem pluggade mest igårkväll är typ det största diskussionsämnet på dagarna.. :/ Jaja, nu har jag precis skrivit en mattetenta (c+d) som jag förhoppningsvis får godkänt på! Hoppas hoppas!!

Besökte ju Trollhättan förra helgen! Mys!! Var jätteladdad inför partyt med vännerna, i efterhand förstår jag att jag nog var överladdad (hahha) men det var roligt ändå! Klart man ska ta chanserna man får att göra bort sig en smula!! :P Det var iaf väldigt roligt.. Klistrar in lite bildbevis här nere.. :)
                     

Jag är nere idag.. :( Jag vet inte vad jag vill!!!!!!!!!!!!!! Ååå jobbigt..  Blir nog hemfärd till Trollhättan i helgen för att få lite mamma och pappatid så jag mår bra igen! :)

Nu ska jag duscha!!!!!
Puss å hej så länge!

FLYTT!!

Publicerad 2007-10-04 22:20:32 i ,

JAG HAR FLYTTAT!!! Hihi!! Och det känns jättebra.. Jag kommer nog trivas alldeles jättebra där tror jag.. :) Träffade på en tjej där (som jag gick i samma klass som i på gymnasiet), vi bor i samma hus!!! Konstigt va? Haha!! Jag har nog fått ordning på det mesta tror jag.. Idag var jag och Björns mamma och shoppade gardiner!! :) Dom blir jättefina tror ja.. Inte orkat sätta upp dom än.. :P Är hemma hos Björn nu, ska sova här.. Får passa på att använda hans dator lite eftersom det kommer dröja typ 10 dar innan jag får mitt bredband ikopplat.. AHH!! Det är lång tid när man är van att kunna använda det när som helst!! Så förutom internet är väl det enda som saknas i nya lägenheten en Björn då.. :) Fast han är ju inte så långt bort! ;) Iaf är alla som vill välkomna att hälsa på, det finns faktiskt plats för madrasser även om lägenheten är liten! :D Hihi!! Nope, nu ska jag sova och ladda inför kemin imorn.. Sista lektionen innan tentan på måndag.. Shit!! Jag vet faktiskt inte hur jag känner inför det.. Gamla elever säger att vi inte ens behöver fundera över första tentan, vi kommer kugga ändå!! Happ, tack för det! Då känns det inte som om det är så himla stor ide.. Jaja, skulle iaf va skitglad om jag slapp omtenta, fy fan va jobbigt liksom! Funderade över det där med basåret nån dag.. Jag vet ju inte ifall jag kommer behöva det sen.. Då gör jag ju allt i onödan.. Fast tillslut kom jag fram till, att om jag klarar av det här basåret, så kommer jag känna mig så jävla bra och jag kommer va så himla stolt över mig själv! Då har jag inte gjort det i onödan, för det betyder faktiskt ganska mycket!! :) Kanske mer..

Äh slutskrivit för dagen, kanske kommer bilder på lägenheten om jag är ambitiös.. Haha!!
Pussar till alla!!! ;)

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela