Missofie

Tuesday

Publicerad 2011-08-30 21:06:18 i Allmänt babbel,

Ny vecka och skolan har börjat. De första föreläsningarna har hållits och den första uppgiften är utdelad. Phu, ibland känns det som att lovet aldrig varit. Snart är det dock helg igen och den ska spenderas i Trollhättan. Mysigt! Helgen som gick tillbringade jag och finaste Lena i Halmstad med god mat, låååångpromenad, filmmys och lite shopping. ♥ Underbart som alltid.

BakaBakaBaka

Publicerad 2011-08-30 20:26:40 i Ät- & Drickbart,

Mm, jag har hittat vääääärldens godaste kladdkakemuffins-recept! Alldeles underbart goda blir de faktiskt. Görgörgör! Receptet hittade jag inte helt otippat här. :D

Malmö

Publicerad 2011-08-24 21:57:48 i Fest,

Shopping, ölprovning på Malmö brygghus med vänner och hotellövernattning. Bra och mysig lördag! :D

 











Haha!

Lättnad

Publicerad 2011-08-24 19:49:04 i Skola,

Äääntligen är finansieringstentan skriven och de senaste veckornas plugg över! Weeii! :D Nu efteråt känns det väldigt bra och den där välbekanta känslan av frihet har infunnit sig. På måndag börjar jag termin fem men innan dess ska jag jobba några dagar. Skönt med omväxling! Men det ska ändå bli skönt att skolan börjar och man kan komma in i rutinerna igen. Tänk att jag om tio månader har min första examen. Coolt! 


Frihet om nåt! Tongariro National Park, Nya Zeeland.

FridayFriday

Publicerad 2011-08-19 23:11:16 i Shopping,

Freeedag, äntligen! Denna vecka har till största delen bestått av plugg men idag hoppade jag faktiskt in och jobbade några timmar. Skönt att göra något annat en stund. Efter jobbet blev det faktiskt en snabbtitt på stan och tur var väl det, annars hade jag ju aldrig hittat godingen nedan. Ester Elenoras sjalar är to die for och denna sofi-iga har jag spanat på ett bra tag, men snäll ignorerat eftersom den kostar en sisådär sju-/åttahundra. För en sjal! Tokigt! Men idag hittade jag en för halva priset, yey! Jag fick tillslut betala 350:- för den (vilket jag fortfarande tycker är ganska mycket för en sjal) men oj vad jag kommer använda den. ;) Imorgon drar jag och B till Malmö för shopping, partaj och hotellövernattning. Mys! ♥


Här säljs bl.a. Ester Elenora sjalar.

Dagens

Publicerad 2011-08-17 23:30:19 i Ät- & Drickbart,

Spenatsoppa med ägghalvor, mm! Många avskyr spenat men jag älskar det. Dessutom är det ju fullproppat med nyttigheter. Receptet jag använde hittade jag här, men jag kryddade också (inte helt oväntat) med en vitlöksklyfta. Haha. ;)

Nails

Publicerad 2011-08-14 20:30:00 i Skönhet,

Rosa tippar, är det snyggt tro? Lite annorlunda iaf. Fast jag föredrar nog den ljusrosa/glittriga varianten som jag gjorde sist.

 

Friday

Publicerad 2011-08-14 19:15:41 i Allmänt babbel,

I fredags stannade jag och B till i Falkenberg efter en runda på Gekås (B's förslag!) och käkade på Laxbutiken. Jag tog en ceasarsallad med friterad lax och B tog en stor laxtallrik. Naaaam vad gott! :D Gekås var faktiskt ovanligt lugnt och vi fick med oss en hel del grejer hem. Jag köpte bland annat en Volumaster från OBH Nordica.

Yesterdays

Publicerad 2011-08-12 12:00:00 i Ät- & Drickbart,

Igår lagade jag god god middag. Synd att inte B äter svamp så jag fick allt för mig själv (?). Haha, ego! En kantarellpasta med vitlök, grädde och persilja skall det iaf föreställa. Såklart med kantareller plockade av papsi i Åsaka. ♥ Här hittade jag receptet.


Höst?

Publicerad 2011-08-11 23:51:28 i Shopping,

Nu har jag precis beställt mitt första höstplagg. Fast än är väl inte hösten här? Jag hoppas och tror att veckans oväder beror på ett tillfälligt lågtryck. Sommaren kan ju inte vara över än, den har ju knappt börjat? Koftan nedan har jag sneglat på ett tag, utan att den ens har gått att beställa. Visst ser den fin ut? Hoppas storleken blir rätt nu bara. :D

Body Scrub

Publicerad 2011-08-10 13:00:00 i Skönhet,

Denna himmelska body scrub köpte jag i NY. Förutom att den är superbra luktar den helt fantaaastiskt! Synd att man inte kan känna doften via bloggen. ;) Jag hittade precis butikens hemsida men tyvärr verkar det som att man inte kan frakta till Sverige. Well well, då gäller det att bunkra upp nästa gång vi åker! :D

 

 

Semester

Publicerad 2011-08-07 21:10:14 i Allmänt babbel,

Söndagkväll och jag är hemma och slappar efter en lugn dag på jobbet. Vanligtvis har FOREX inte öppet på söndagar men eftersom seglingseventet Tall Ships Races har ägt rum i Halmstad denna helg så har vi haft extraöppet. Helgen har iaf varit riktigt rolig men jag kan erkänna att jag lite smått börjar tröttna på män i vita uniformer. ;)

Nu sitter ligger jag i soffan och njuter av ett glas Stone Valley, en av Systembolagets absoluta roséfavoriter denna sommar (inside info!), gott! Njuter lite extra gör jag med tanke på att dagens avslutade arbetspass innebär "semester". Dessvärre kommer min semester bestå av mer plugg än ledighet, men det är en annan femma...

Slutligen, TACK fina arbetskompisar för denna sommar, vi ses nog snart igen! :D



Favorit

Publicerad 2011-08-03 17:35:06 i Skönhet,

Bästa solskyddsfaktorn! Kladd- och klibbfri, luktar underbart (!), skyddar bra och är inte sådär jobbigt fet som alla andra krämer är. Jag köpte min i USA men den finns säkert att köpa på nätet någonstans. Bästa vännen dagar som dessa! :D


God Morgon Onsdag

Publicerad 2011-08-03 12:41:30 i Ät- & Drickbart,

En god frukost är verkligen det bästa sättet att starta dagen på. Idag är jag ledig och skall försöka få gjort en massa ärenden. Jag har faktiskt haft en liten minisemester sedan i lördags och har ju verkligen haft tur med vädret! Dessvärre får man inte så mycket gjort när solen skiner eftersom man vill utnyttja soltimmarna till max. Underbart har det iaf varit, Sverige är jäkligt fint när solen skiner. ;)


 

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela