Missofie

Nu har det riktigt börjat klia i fingrarna..

Publicerad 2008-11-27 18:55:17 i ,

Och jag måste erkänna att jag inte kunde motstå att ställa fram ljusstakarna i fönstren, sätta upp julstjärnan i vardagsrummet och göra iordning adventsljusstaken.. Oops! Jag är nog först i huset.. Men vadå, jag är ju inte jättetidig?  Varför är alla så sega? Är det bara jag som har julstämning? Än så länge har jag iaf inte gjort ett schema där jag räknar ner dagarna fram till julafton, vilket jag alltid gjorde när jag var liten (okej, ganska stor också), så jag tycker ändå att jag kan lägga band på mig själv! :) Just det, glömde jag skriva att jag precis har bakat lussekatter och lyssnat på en julskiva ända sen jag kom hem från jobbet klockan 14?

Äsh, varför ska jag försöka dölja att jag älskar julen? Att jag lätt hade kunnat börja dra fram ljusstakarna redan i oktober? Jag älskar ju julen, that's it! Det är mamma och pappas fel som har gett mig alldeles för underbara barndomsminnen med helt fantastiska jular.. :) Snart är det ju dags för att hämta julgran också!! Då ska jag dra med mig Björn ut i skogen och gå på jakt efter den perfekta granen.. Det kan ta timmar, det vet pappa! :) Men om julen ska bli perfekt så måste man ju ha en perfekt julgran också! :) Hoppas att Björn har samma uppfattning! ;)

Hihi, nog om julprat, jag blir ju alldeles tossig.. :) Nån som vet att bra och billig frisör här i Trollhättan? Tänkte att jag skulle besöka en sådan och göra nåt kul! :)

Yippie!

Publicerad 2008-11-27 00:00:44 i ,

Idag kom ett brev från STA-travel hem till oss!! :D Ett brev fullproppat med massa roligheter!! Ihhh!!

PS. Den jäkla utbildningen är nu avklarad.. Den kostade mig nästan 4 timmar av min lediga tid.. :(

Jobbigt

Publicerad 2008-11-22 11:59:35 i ,

Ush, kom precis på att alla på Willys måste göra en utbildning innan slutet av november.. Självklart har lilla jag skjutit upp detta så länge som möjligt och nu när det bara är en vecka kvar av november och utbildningen fortfarande inte är gjord så börjar jag bli smått stressad.. Dessutom jobbar jag ju mer än vanligt nu.. 6 dagar denna veckan och 5 dagar nästa.. Jag får helt enkelt sätta mig innan jobbet och efter jobbet på vardagarna om jag ska slippa ägna helgerna åt detta roliga! :S Som tur är kan man göra utbildningen hemma och man får ju självklart betalt för mödan.. Men ändå, orka!

I min hjärna..

Publicerad 2008-11-22 00:45:32 i ,

Trots att jag bara kunde två ord i denna låten har jag gått runt och sjung på den hela dan på jobbet.. Tom högt ibland :) Hihi! Bra är den iaf!

Jobb jobb

Publicerad 2008-11-18 23:38:15 i ,

En ny vecka är nu påbörjad.. igen! Jag slutar aldrig förundras över hur snabbt tiden går.. Veckan började med en överraskning.. En av tjejerna på jobbet har blivit sjukskriven så jag får ta över hennes vik + mina egna tider = jag kommer att tjäna fett med pengar men det finns en risk att jag kommer dö på kuppen.. :S Tough one!

Idag jobbade jag från 06.30-15.30 och när jag kom hem lagade jag och Björn pannbiff, potatismos och brunsås!! Yum!! Vi börjar bli grymma i köket faktiskt! Pannbiff måste va något bland det godaste man kan äta tror jag! :) Annars har vi mest slappat och myst och nu ska vi gå och lägga oss.. Upp tidigt imorn igen för att jobba förbutik.. Hua!

Coctailparty!

Publicerad 2008-11-15 18:34:19 i ,

Iaf för mig, vi får väl se vad mina kära vänner tar med sig.. Jag ska dricka fina coctails hela natten lång! :P Hihi!

Överraskning!!

Publicerad 2008-11-13 17:55:38 i ,

Idag fick jag och Björn ett litet paket i brevlådan! :) Jag älskar paket!!! :D Det var en jättefin bok från Björns mamma Annika, som jag och Björn hade tittat i igår på BokiaÖverby.. Jag blev alldeles kär i den då och idag fick vi en likadan på posten.. Haha, gud va konstigt va? Telepati på hög nivå! Den kommer definitivt packas ner i resväskan i februari! ;)



Var även hemma hos mamsi och papsi igår.. Tvättade bilen lite, åt god mat, hämtade passet och fick en julklapp! Haha! Mina ögon får någon slags röntgensyn när julklappar ligger i närheten tror jag.. :) Jag var på väg upp för trappan när jag plötsligt tvärvänder för jag såg nåt i ögonvrån som såg högst intressant ut.. Jag gick ner för trappan och fram till skänken där en bok låg.. Jag tar upp boken och ser till min lycka att mamma har köpt boken "a piece of cake" med Leila Lindholm! Så jag tar med mig boken ut i köket och säger till mamma "vad är det här mamma?!" och tänkte att gud vilken bra idé hon har fått som köpt denna boken (tjejen gör ju grymt goda bakverk och annat himmelskt!).. Då tar mamma boken ur händerna på mig, slår mig i huvudet med den och säger "jäkla skitunge!".. Det var tydligen en julklapp som hon hade köpt till mig men inte hunnit slå in än.. Haha!! Tack mamma, jag blev jätteglad!! :D



Idag jobbade jag till 13.30 och efter det har jag väl inte hunnit med att göra sådär jättemycket.. Men nu har jag iaf en sats rågbröd på jäsning och ikväll ska jag nog träna tror jag.. Imorn blir det jobb typ hela dagen.. Hoppas allt är bra med er! Kramar!

Resan bokad och betald!!!!

Publicerad 2008-11-11 21:51:42 i ,

Drömresan är bokad!! Äntligen!! Gud vad jag längtar!! 23e februari åker vi!!!
 


Nu är jag motiverad till att jobba jobba jobba! Så sscchhyy, this is a secret between you and me, jag vill gärna jobba så länge jag kan.. :)

Ny dator typ..

Publicerad 2008-11-10 14:30:40 i ,

Björn har installerat Windows xp på min dator istället för Windows jäkla skit Vista som jag hade förut.. Känns som jag har en helt ny dator som inte behöver tänka en halvtimma för att  gå ut på internet.. Yey!! Min pojkvän är världens bästa datanörd! ♥ Puss!

Mysiga sovrum

Publicerad 2008-11-10 14:24:05 i ,

Har skaffat lite ny inredning i sovrummet.. :) Nu sover jag som en stock! :)



Ny väggdekoration, nya kuddar (sytt själv!! ;)), ny pläd, ny hylla.. Även sänggaveln och tavlan är Sofia-design ;) Hihi!

Bowlinghelgen

Publicerad 2008-11-08 11:39:49 i ,

Hjälp, jag och Björn har träningsvärk lite överallt tror jag.. Ska man behöva strecha efter man har bowlat?? Haha, då kommer man ner på jorden ganska snabbt och inser att man inte är så speciellt vältränad.. :P Vi har iaf börjat denna helgen med en rejäl dos bowling.. Vi som typ aldrig bowlar har nu gjort det två dagar i rad.. Hela årets bowlingdos är nu avklarad tror jag.. :) Men det har varit riktigt kul!

I torsdags så bowlade vi med mamma, pappa, storebror och hans Jenny.. Riktigt mysigt och det bästa av allt: Jag vann!! :D

(Det gick inte så bra för Björn i torsdags, vilket bilden kanske avslöjar? :P)

Igår bowlade vi med några av våra kära vänner.. Gick ju inte riktigt lika bra för mig då som i torsdags *harkel* men för Björn gick det desto bättre! ;)




Nu ska jag jobba kväll lördag och söndag.. :( Det blir ju en del pengar iaf, får tänka på det! Puss och kram på er!

Back on track

Publicerad 2008-11-04 21:37:32 i ,

Hej! Nu är jag hemma igen och vardagens alla bestyr har börjat rulla på i sin vanliga takt.. Fan va skönt det är att inte vara hemma ibland.. För hemma är allt så seriöst! Man måste jobba och tjäna pengar och hinna med att städa, diska, tvätta och handla (okej jag vet Björn att du gör mest av dom sistnämnda! ;)).. Men är man på resande fot så är man.. Då kan man inte jobba, man kan inte tjäna pengar och man behöver inte göra det där tråkiga som att städa, diska och tvätta.. Jag längtar till våren, till vår resa!! :D Då ska jag och Björn vara oseriösa i 3 månader!! Kan det bli bättre? Vi ska bara ta det lugnt och göra precis vad vi känner för! Ta dagen som den kommer och inte oroa sig för något! Underbart!!

Helgen i Karlstad va jättemysig! Jag älskar Karlstad! :) Förutom att vi umgicks med underbara människor så han vi med att shoppa lite.. Björn shoppa mest kläder och jag gick loss inne på Ikea! ;) Haha! Jag skulle ha en grej, varför slutar det alltid med att jag handlar för flera hundra?? Oh darn!

Idag har jag jobbat 10 timmar!! :S Fast det har gått bra, jag har fått cirkulerat runt i butiken hela dan så tiden har gått snabbt! Skönt! Imorn är jag antagligen ledig, sen jobbar jag hela helgen..

Hoppas allt är bra med er!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela