Missofie

Edblad armband

Publicerad 2012-12-30 12:04:00 i Shopping, Skönhet,

Någon vecka innan jul råkade jag köpa en julklapp till mig själv, jag kunde helt enkelt inte låta bli. Senaste tiden har jag, tack vare svärmors introduktion, blivit förälskad i Edblad-smycken och det var alltså ett sådant som impulsköptes. Smyckena är gjorda av stål och säljs lite varstans, både på nätet och i fysiska butiker.
 
Fint va?
 
Jag tänkte förresten publicera en liten skönhets-följetång här på bloggen. Tre inlägg med vilka produkter jag använder för hår, hy och smink. Inte för att de är särskilt speciella, utan för att det kanske är roligt att se vilka produkter någon annan använder. Ibland snöar man ju in på något och kan tycka att det är kul att se någon annans rutiner. Vill ni inte se får ni helt enkelt blunda eller scrolla vidare. ;) Haha!
 
 

Mellandagsrea

Publicerad 2012-12-29 11:01:00 i Shopping,

Jag brukar inte vara sådär jätteförtjust i reor. Mest för att det brukar bli sån hysteri och sånt kaos, annars gillar väl dem flesta att fynda. I torsdags gav jag det ändå en chans och begav mig ut på stan för att se vad Nyköpingsbutikerna hade att erbjuda, och jag gjorde faktiskt en hel del klipp tycker jag. För dryga tusenlappen fick jag allt nedan.
 
 
Mestadels finare jobbtröjor, men även lite sportattiraljer. Reorna jag shoppade på var Vero Moda, MQ, Cubus, Lindex, Gina Tricot och Åhlens.
 

God fortsättning!

Publicerad 2012-12-28 15:31:38 i Allmänt babbel,

Hej vänner! Hoppas ni haft en bra jul! Min har varit toppen. Jag har hunnit umgås med nära och kära, ätit och druckit gott, öppnat fina klappar och bara varit. Underbart! Och än är inte ledigheten över. Jag tog faktiskt semester under mellandagarna och får på så vis njuta av 11 lediga dagar, mm!
 
Några av julens klappar, *t a c k s a m*. ♥
 
Amerikanska klappar importerade av svärmor + hårinpackning av mamma och pappa.
Sötaste symaskinen från mamma och pappa.
Martini- och vinglas från mamma, pappa och svärmor.
KitchenAid från B (ja, han är galen!).
Finaste Efva Attling örhängena från B.
 
Ja, vad ska man säga? Jag har världens bästa pojkvän och vi har världens bästa familjer! ♥
 
Nu är det dags att börja planera nyårsfirandet! Jag och B får besök av fina vänner från Trollhättan. Wihii, vad kul det ska bli!

Merry Christmas!

Publicerad 2012-12-23 23:29:16 i Allmänt babbel,

Ville bara kika in och önska alla mina läsare en riktigt GOD JUL! Njut nu av ledighet, god mat, fint sällskap och kanske en och annan klapp. Själv firar jag julen hemma hos mamma och pappa i Trollhättan, tillsammans med B, katterna och många andra fina människor. Supermysigt!!!

Löften är till för att hållas!

Publicerad 2012-12-18 17:29:00 i Shopping,

För ett tag sedan lovade jag ju att visa några av mina senaste Åhléns-inköp! Här kommer de roligaste: ett par väldigt snygga och sköna skor och en kuvertväska (i ordets rätta bemärkelse). Hihi, har jag varit så snäll?
 

Seven days left..

Publicerad 2012-12-17 22:21:21 i Allmänt babbel, Inredning,

En vecka kvar till julafton. Herregud vad snabbt denna hösten har gått! Men jag gillart, det ska bli så mysigt att komma hem och krama om familjen och vännerna. ♥ Jag är nästintill klar med alla julklappar också, skönt att slippa panikhandla något det sista. Nej, nu ska jag bara njuta och räkna ner dagarna till tomten och en låång julledighet kommer.
 
Även om jag älskar julen och allt som hör den till, är jag inte överförtjust i massa skrikigt pynt. I år är pyntningen mer minimalistisk än någonsin, jag får skylla på tidsbrist. När man flyttat till ny lägenhet är det så mycket som ska fixas med den "vanliga" inredningen så julpyntet har hamnat på prio två-listan. Självklart har jag adventsljusstakar eller stjärnor i fönstren men så mycket mer än så är det inte. Julgranen skippar vi helt i år, istället har jag fyllt upp ett drivhus med julgranskulor som står på ett fat med grankvistar. Det får duga! :)
 
 
 
 

121212

Publicerad 2012-12-12 22:13:20 i Allmänt babbel,

Hej vänner! Nu var det längesedan jag skrev här igen. Fy! Idag är det en speciell dag, 121212, så jag kände att det var dags att knåpa ihop ett litet inlägg. Hoppas allt är bra med er och att ni hinner njuta av december! Lättare sagt än gjort, men det är viktigt att försöka slå bort stressen och bara insupa allt som gör denna månad så speciell, inte minst naturen. Imorgon är det redan lucia! Myyys!

För att detta inlägg inte ska se så tråkigt ut lägger jag upp några mobilbilder från veckan som gått. Puss på er finingar!

"Kortvecka"

Publicerad 2012-12-02 18:50:00 i Nyköpingsliv, Resor,

De senaste dagarna har verkligen bidragit till julstämning. December är här, första adventsljuset har tänts, snön har lagt sig och första julklappen är inhandlad. Hur är det för er, känner ni någon julstämning än? Min kommer nog öka än mer i slutet av veckan, för tordag till fredag ska nämligen jag på konferens till Köpenhamn! Yey! Blir nog en del shopping, tivoli och andra roligheter (och lite konferensande också såklart). Haha. Senast jag var i Köpenhamn var julen 2010 då jag och B gjorde en liten avstickare. Mysigt men kallt! Såhär såg det ut då.

My week on Instagram

Publicerad 2012-12-01 22:36:35 i Nyköpingsliv, Pyssel, Skönhet, Ät- & Drickbart,

Pysslade ihop en tavla till hallen.
Present från svärmor som nyligen kom hem från USA. ♥
Julstämning i Nyköping.
Gott fredagsvin!
 
Måste visa er mina senaste Åhléns-inköp någon dag. Har kommit på att jag älskar den affär'n, ALLT finns ju verkligen där. Haha! Håll till godo.

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela