Missofie

Hemma!

Publicerad 2010-08-30 10:40:45 i Skola,

Igår eftermiddag kom vi hem till Halmstad igen. Resan har varit helt fantastisk, underbar och romantisk. ♥ Fast som alltid när man har varit iväg är det väldigt skönt att komma hem igen, och kanske är det tur att man känner så? Under en vecka har vi hunnit uppleva så otroligt mycket och jag lovar att snarast lägga upp massa bilder på exakt vad.

Idag går vi in i vecka 35 vilket innebär att sommarlovet är slut. I eftermiddag har jag min första lektion/introduktion. Idag börjar jag tvåan! Coolt! ;)


Sofia i nolle-outfit för ett år sedan

Rom

Publicerad 2010-08-24 16:50:47 i Resor,

Skickar har ett litet vykort fran Rom som ar sa otroligt fantastiskt. ♥ Sa manga vackra byggnader, sa rent, sa mycket historia och kultur, sa mycket god glass, sa harlig stamning, sa varmt (35-40 grader) och sa lugnt och harmoniskt trots att det ar en huvudstad. Vi trivs som fiskar i vattnet. :D

Hoppas allt ar bra med er dar hemma ocksa!
Pussar.

Italy here we come!

Publicerad 2010-08-21 22:26:30 i Resor,

Packa packa packa. Imorgon är jag och B på resande fot igen. ♥ Denna gång besöker vi Italien i sju dagar. Underbart! :D Vi har hunnit med en hel del resor ihop redan, och fler lär det bli. Tur att vi båda älskar att upptäcka nya platser och se oss om i världen, det är verkligen något av det bästa jag vet!


Italienresan var B's födelsedagspresent till mig!

Torsdag

Publicerad 2010-08-19 22:19:22 i Allmänt babbel,

Idag har nollningen börjat för de nya ettorna. Hihi. Jag är varken nolla eller etta längre, jag är tvåa! ;) Idag har jag bott i Halmstad i prick ett år. Herregud vad tiden springer iväg!

Imorgon ska jag till Göteborg och möta upp mina tjejer för en fantastisk eftermiddag/kväll/natt. Roligt! :D


Idag har jag gjort egen müsli, mammas goda recept. ♥

Delivery

Publicerad 2010-08-18 17:56:37 i Skönhet,

Min beställning från FeelUnique har kommit, weeii! :D Paketet innehöll en foundation, ett mineral veil och ett rouge från i.d. samt ett schampo till B från Tigi Bed Head. Lyx!

 

 

Hemma. Äntligen!

Publicerad 2010-08-17 01:58:37 i Allmänt babbel,

Helgen på Fårö och Gotland har varit fantastisk men den slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss. Major bilhaveri skulle nog sammanfatta det hela. Som tur är har jag världens bästa pappa som alltid ställer upp! ♥ Älskade pappa! Tack tack tack tack tack, du är bäst!


En efterlängtad kram av en efterlängtad pappa!

 


Bil - #!¤%!#!

 

Bilder från vår annars väldigt fina helg kommer! :)

 


Inception

Publicerad 2010-08-08 02:09:30 i Allmänt babbel,

Semeeeester! :D Ikväll firades det med bio. Inception var filmen vi såg. Bra, snygg, avancerad och tankekrävande. Plusplusplusplus!

Fredag

Publicerad 2010-08-06 20:25:42 i Ät- & Drickbart,

Här sitter jag med ett glas rosé och väntar på att den krämiga kycklingpastan alldeles strax blir klar. Mm, gott! Dessutom har jag precis gjort en beställning från FeelUnique i UK som innehåller en massa smått och gott. Ahh, fredag! :D

Torsdagsfunderingar

Publicerad 2010-08-05 23:58:32 i Allmänt babbel,

Torsdagkväll. Sådana tycker jag om. Ernst på tv och snart är det helg. Ikväll har vi myst i soffan och ätit god falafel, hummus, bröd, grönsaker och dipp. ♥ För mig kommer denna helg vara extra speciell eftersom jag går på "semester" efter 14 på lördag. Weeii, bara två arbetspass kvar! :D Hur helgen spenderas beror lite på vädret men roliga planer finns.

Vad tycker ni om designen så långt då? Bättre eller sämre än den gamla? Det är iaf en förändring vilket jag gillar. Vi får se hur länge jag är nöjd denna gång. ;)

God natt!

Update: Ser ni inte den nya designen eller ser det konstigt ut, tryck på F5 för att uppdatera sidan.

Ursäkta röran!

Publicerad 2010-08-04 22:47:47 i Allmänt babbel,

Jag tröttnade lite på den gamla bloggdesignen så nu är en ny på gång. Dock är det lite rörigt än så länge, men ni får ha tålamod. Hihi. :D

Loveletter

Publicerad 2010-08-03 19:02:47 i Allmänt babbel,

Vi har haft finbesök de senaste dagarna, Annica och Anette har varit här! Mys. Vi har hunnit med stan, Tylösand, pratat, ätit glass och massa annat gott. ;) Igår fick jag en söt berlock av Annica från Pearls for Girls, tack fina svärmor! ♥  

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela