Missofie

Mumsfaktor

Publicerad 2008-06-26 22:27:21 i ,

Mm, jag och Björn har nyss firat det nya jobbet med att äta kyckling, ris och currysås!! Yum! Dessutom har vi en ny Ben & Jerry's i frysen, Fossil Fuel heter denna! Hihi, jag blir alldeles fnittrig när jag tänker på hur goda dom där glassarna är! :)

Imorn blir det färd mot Norrtälje för en helg tillsammans med Björns familj! Mys! Ha en trevlig helg!


Vaser och kokkosbollar..

Publicerad 2008-06-25 21:45:22 i ,

Haha, jag tror Björn blir tokig på mig snart! ;) Jag är alldeles exalterad över mina senaste shoppinginköp och kan gå runt säkert en timma och prata om hur söta dom där små vaserna va som jag köpte.. Men jag känner att Björn inte riktigt är på samma nivå som mig angående vaserna.. Han skiter nog rätt stort i om vaserna ska stå på samma hylla eller om dom ska stå på olika.. Hihi, ja jag vet jag är tjejig! :)

Förutom dom där fina vaserna som jag har köpt har jag även shoppat jättesöta blommor att ha i (hihi, okej nu får jag ge mig).. Jag har också köpt en jättemysig ljuslykta och ett nytt lyxig påslakarnset.. Även lite kläder följde med mig hem.. En söt gul 3/4 tröja, ett somrigt linne, och en sjal.. :)



Jag har även sett ut ett vinställ från Indiska som gärna skulle få stå i mitt vardagsrum!! :P

Btw, igår va jag ju på intervju.. Jag vet inte hur det gick, bra tror jag, jag var mig själv iaf.. :) Sen har ju inte jag nån restaurangerfarenhet och jag tror att det i värsta fall är det jag förlorar på.. Det var iaf närmare 70 sökande och 10 fick komma på intervju, så jag slog ju hur som helst ut några iaf! ;) Haha.. Besked får jag imorn skulle jag tro..

Man skulle kunna tro att jag vunnit på lotto så som jag shoppar utan jobb, men jag shoppar faktiskt smart.. Den gula tröjan där uppe betalade jag ynka 49:- för! Dessutom hittade jag lite födelsedagspengar i ett kuvert hemma som jag helt hade glömt bort, ah lycka!!

Nä nu ska jag sabba den nyttiga salladen jag och Björn käkade idag genom att proppa i mig kokkosbollar!! Är det inte bland det underbaraste som finns, så säg! Hihi! Puss!

Helan går...

Publicerad 2008-06-22 14:58:05 i ,

Då var midsommarhelgen över och jag och Björn är hemma i Trollhättan igen.. Helgen har varit jättemysig och trevlig även om inte jag var på mitt bästa partyhumör.. Men som sagt, vänner och god mat är en oslagbar kombination! :) Idag händer inte mycket.. Jag och Björn ska ta en långpromenad i regnet, mysigt!!



Allt som hör midsommar till.. Mat, midsommarstång (?!), lekar, jordgubbar och vänner!! ♥

Äntligen..

Publicerad 2008-06-19 18:58:51 i ,

...fast ändå inte! Jag känner mig kluven! Nu äntligen är det någon som har nappat efter en låång tids (känns det iaf som :P) jobbsökande.. Men vill jag verkligen det här?! Vad ger jag mig in på?? Det är hamburgerestaurangkedjan MAX som har hört av sig, dom som inte ens var trevliga mot mig när jag sökte jobbet.. Fy fan, vad jag har sjunkit lågt.. Men så är det när man behöver pengar, ibland gör man allt, ibland lite till.. Det här är lite till.. Men vadå, det duger väl tills jag hittar nåt annat? Jag får ju ändå betalt.. Haha :) Intevju blir det iaf på tisdag..

Annars har jag haft besök av pappa idag! :) Vi hade ett riktigt fikakalas.. :D Mums! Jag har även hunnit tvätta och varit nere på stan en snabbis.. Med mig hem från stan följde ett par jättesöta trosor från Lindex och en t-shirt från Gina Tricot.. Jätteenkel och simpel men ändå har jag gått och blivit alldeles kär i den! Hihi!



Nä nu blir det nog till att börja packa iordning lite för morgondagen då det blir färd till Bokenäs för att fira midsommar med vännerna! :) Glad midsommar på alla!!

Brödbak?!

Publicerad 2008-06-18 21:09:22 i ,

Hej!

Sitter och lyssnar på fotbollen.. Har fått för mig att det alltid går bra för Sverige när jag inte tittar, så om jag lyssnar kanske det blir oavgjort iaf?! :) Hoppas ju att vi får se på mer Sverigefotboll detta EM.. Annars håller jag på och bakar solrosbröd.. WTF, hahaha! Jag vet inte vad jag håller på med.. Så här blir det alltid när jag är arbetslös.. Jag gör massa husmorsgrejer som jag aldrig gör annars.. Men lite nybakt bröd är väl aldrig fel.. :)

Idag har Björn varit ledig och jag och han har varit på stan lite.. Vi har bland annat varit på banken och fixat ett nytt bankkort till mig, fikat på Strandgatan (Björn har ju faktiskt namnsdag idag ♥), shoppat kläder till Björn, shoppat nagellack till mig och varit på systemet och laddat upp inför midsommar.. :) Väldigt trevlig dag med andra ord!!


Kolla söta flätan jag har i luggen idag.. Väldigt mode, hehe!

Fotboll och kryckor

Publicerad 2008-06-15 21:56:09 i ,

Nu är denna helgen avklarad, men snart är nästa här, midsommar.. :) Den ska spenderas med primitivt leverne tillsammans med vännerna ute i Johans stuga i Bokenäs! ;) Haha! Det kommer nog bli jättebra!

Igår var det förfest/fotboll hos Fredrik som gällde för att sedan fortsätta mot Nitlotten, där man som vanligt stötte på en massa gamla bekanta! ;) Sedan var det planer på Lipz eller Sand men jag följde hjärtat och gick till Max!! :D Haha! Gött som fan! Lena var nattgäst hos mig och Björn även denna helg, denna gång inte krypandes genom lägenheten utan hoppandes på kryckor! ;)



Efter att Lena åkte härifrån vid typ 11 idag somnade jag om, och sov till 14:30!! Hahaha!! Jag behövde ta igen lite sömn tror ja! ;) Detta har varit en Sofiadag! En riktig ta-hand-om och pyssla-om-sig-själv-dag.. :) Jättemysigt! Jag har bl.a gjort en hårinpackning, badat fossingarna och manikyrat mig.. Najs!

Btw, det planeras en roadtrip till Norrtälje nästnästa helg, ska bli mys! :)
Älskar Björn! ♥


Helgen!!

Publicerad 2008-06-09 14:28:38 i ,

Jag är helt slut!! Jag har städat lägenheten efter helgens strapatser.. Som bekant hade jag och Björn Ost- & Vinkväll i lördags och guuud, va mycket disk.. Ett av världens bästa påfund, papperstallrikar, får inhandlas till nästa gång säger jag bara! ;) Vi fick ju även en nattgäst med oss hem, kära Lena, underbar och invalido! :P Haha sötnos, man ska inte bråka med folk som är större än en själv.. Och om förra helgen var Björns så va nog denna helgen min! ;) Mycket god kväll iaf! :)

Bilder från lördagen


Igår, söndag, var jag och Björn och min käre bror Mattias och hans flickvän Jenny på familjemiddag hemma hos päronen i Åsaka! Skiiitgott och jättemysigt.. Efter det åkte jag, Björn, mamma och pappa vidare till Grästorp för en runda på golfbanan.. Denna rundan gick bättre än den jag hade tidigare i veckan, men jag har ju en del att träna på om man säger så! :P Hade iaf världens bästa och snyggaste caddy! ;)



Haha, världens roligaste bild på Björn som skulle testa att slå.. Jag gav honom en rosa fin boll som tydligen var ganska svår att träffa!! :) Och när han väl träffa gick den jättefint rakt... ner i ån! ;) Hihihi, söööt!!

Sommargöra

Publicerad 2008-06-07 11:53:32 i ,

Hej bloggen!

Jag ser fram emot kvällen! Då står jag och Björn som värdar för en finfin Ost- & Vinkväll! :D Hihi! Det ska bli görmysigt och görgott! Vänner + God mat och Gott vin = Oslagbar kombination.. Haha!

Annars i veckan har jag:
 • Spelat golf med Jonas (första rundan för i år och första rundan efter ett uppehåll på typ 2 år, ni kan gissa hur det gick! :D)
• Klippt storebror
• Fikat med Jenny Strandgatan, yum!
• Ringt Universitetet som ska skicka intyg att jag gått basåret!
• Solat och badat på Gardis med Sandra och Pernilla
• Sökt jobb
• Joggat (den ni!!!;))
• Storhandlat med Björn
• Hälsat på i Åsaka och ätit mammas mat!! :)
• Gjort en massa småärenden

Ja som ni märker, inte så mycket nyttigt! :) Saken är den att jag redan börjar bli uttråkad av att inte ha något vettigt att göra.. Jag vill verkligen ha ett jobb! Ahh!


Slänger in en bild på min nya fina jeanskjol också! :) Efter år av letande efter en söt jeanskjol hittade jag den äntligen! Stolt! Hihi!


Nu blir det frukost! Puss & Kram! 



PS.
Björn lagade skitgod mat till mig igår.. Potatismos och folieinbakad fisk!! Ville bara skryta lite.. ;) Jag åt iaf så jag nästan storkna, haha!! Puss på honom! ♥

Åå sommar..

Publicerad 2008-06-03 11:08:41 i ,

Fick nyss reda på att jag klarade sista tentan, biologitentan, vilket betyder att jag är färdig med basåret!! :D Yey!! Så jäkla gött!! Dessutom fixade jag mig genom hela året utan en endaste omtenta, skål på den! ;)

Idag ska jag och Björn ut till stugan på kusten och sola och bada! Vi känner oss som riktiga blekfisar och tycker att alla andra är hur solbrända och fina som helst i jämförelse med oss.. :( Haha, så här ska pressas! Men jag är faktiskt ganska mogen och ansvarsfull av mig, jag köpte faktiskt solskyddsfaktor igår.. ;)

Nä här har jag inte tid att sitta, solen väntar..
Puss & Hej!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela