Missofie

Förkylt läge

Publicerad 2008-08-28 18:39:11 i ,

Ojsan, jag snarkade nyss till så högt att jag vakna! ;) Haha! Jag är jätteförkyld! Helt tät i näsan så jag knappt kan andas, alldeles tjock i huvet och jättevarm.. Med andra ord tycker jag väldigt synd om mig själv.. :) Men jag har faktiskt jobbat ändå.. Tycker det känns så tråkigt att sjukanmäla sig första veckan på ett nytt jobb, man vill ju visa vad man går för då liksom.. Så jag har knarkat alvedon nu i två dagar.. Men men, nu kanske jag får någon dag att vila upp mig på, som det ser ut än så länge är jag ledig i helgen.. Men mycket kan ju hända.. Jag har iaf jobbat 7 dagar i sträck nu.. Först 3 på MAX och sedan 4 på Willys..

Igår fick jag hem min helt underbara, mysiga, varma, goa grå älsklingsttröja från H&M.. Jag älskar'n! Och om några dagar får jag hem ett nytt paket på posten!! Ihh!! En present från B!♥

Pussar och Kramar till er!

Då va det klippt..

Publicerad 2008-08-26 16:39:41 i ,



Och såhär blev resultatet.. Fråga är bara den, vad ska jag göra med utväxten? Ska jag göra den ljus eller göra alltihop mörkt? Jag hade ju eg inte tänkt göra hela frillan mörk förens i höst/vinter.. En sak som tåls att tänka på..

Uppdatering på jobbfronten kanske?? Jag har nu gjort mina två "upplärningsdagar" på Willys och det känns jättebra..  Personalen verkar görmysig och dom tycker att jag är så duktig så.. :) Hihi!  Men än så länge har jag bara provjobbat, så imorn får jag förhoppningsvis reda på lite mer.. Då blir det jobb från 10.30 - 16.. Skön dag!

Nu ska jag försöka ta itu med disken.. Men jag lovar inget.. Den är fruktansvärt stor.. :(

Ensam hemma..

Publicerad 2008-08-23 23:12:37 i ,

Imorn är min sista dag på MAX! Gud va härligt! Men redan på måndag börjar jag på Willys.. Hihi! Hoppas det går bra och blir kul! Men som sagt, det kan inte bli annat än bättre.. :)

Nu sitter jag invirad i en filt, myser, käkar lite godis och kollar på nån film.. Jag är ensam hemma ikväll! Jajks! :P Björn är på minifestival i Rådanefors..Haha, världens håla skulle jag tro! Känns faktiskt ganska konstigt att gå runt här i lägenheten alldeles själv.. Och hur ska jag kunna somna?? Jag har inte sovit själv på xx månader!! :)

I veckan kommer denna mysiga tröjan hem till mig.. :) Jag älskar varma och mysiga huvtröjor! Ska även försöka hinna klippa mig någon dag.. Hmm..

Bilder från kräftskivan!

Publicerad 2008-08-17 18:40:34 i ,


Hungriga gäster (minus Karin)


Kräftdekoration :) Precis så töntigt som det ska vara på en kräftskiva!


Mmm!


Älskling är söt!

Girlicious

Publicerad 2008-08-16 15:52:52 i ,

Resultatet av shoppingsuget.. Hittills.. Har även spanat in lite kläder på H&M och en finfin väska på Wedins, I want!! :) Guud vad tjejig man känner sig ibland, hihi! :)


Svarta pumps, ny söt rosa kalender, rosa cardigan och två flaskor vin! ;)

Nu laddar jag och Björn inför kräftskiva här ikväll! Kram!!

Nytt jobb!!

Publicerad 2008-08-14 13:19:26 i ,

Vilken lättnad!! :) Gud vad skönt det ska bli att komma ifrån Max! Bägaren rinner konstant över.. Björns mamma är här nere och hälsar på oss nu.. Jag skulle jobba natten som kommer nu och kunna spendera nästan hela denna dagen med henne och Björn.. När vi sitter och käkar frukost börjar min telefon ringa.. 3 gånger ignorerade jag den, men när jag sedan fick ett sms med ett röstmeddelande som sa "Va fan svarar du inte för, ring mig när du hör detta!", så gav jag upp och ringde upp, och även om jag sa att jag inte kunde jobba så slutade det med att jag ska åka in snart och jobba till kanske 23 ikväll.. JAG ORKAR INTE!!! Hela tiden denna hets.. Varje ledig stund, varje ledig dag.. Men snart är det över!!! :D Willys here I come!! :D

Shoppingsugen..

Publicerad 2008-08-12 22:36:41 i ,

Åå gud så det suger i shoppingtarmen!! :) Var väldigt väldigt längesen jag hade en shoppingdag på stan, men på fredag får jag lön, så på lördag när jag är ledig ska jag nog unna mig en liten sådan.. Idag har jag jobbat och har nu jobbat 6 dagar i rad.. Det är väldigt jobbigt för mig som för det första inte är så van vid att jobba än och för det andra inte trivs så där jättebra på jobbet (för att uttrycka mig ganska milt).. Idag hade jag ett litet catfight med en av mina arbetskamrater.. Men eftersom jag vann varenda diskussion vi hade tror jag han kände sig ganska bortgjord, vilket störde honom.. Men mig trampar man fan inte på tårna!! ;P Imorn är jag iaf ledig och då kommer Björns mamma på besök, najs! :) Sedan blir det att jobba två nätter för att sedan vara ledig hela helgen! :D Det ni! Kräftskiva på lördag lutar det mot.. :)

Nu ska jag mysa med Björn i soffan och kolla film! Kram på er!

Min tur!

Publicerad 2008-08-05 18:59:59 i ,

Min gourmetkock och pojkvän står i köket och lagar mumsfillibabbagod mat till oss nu.. Potatisgratäng, fläskfile och någon god sås.. Mmm! Och jag sitter bara här och tar det lugnt och väntar på att maten ska bli klar! Hihi, ibland får man nästan nypa sig i armen för att se om man verkligen har sån tur som det verkar som.. Och det har jag ju! Puss! ;)


Fina blommor som stod på bordet igår när jag kom hem!:)

Imorn vankas jobbintervju.. Önska mig lycka till!

Älska

Publicerad 2008-08-03 22:47:40 i ,

Nu har jag och Björn varit tillsammans i ett och ett halv år!! :)


Hopp!

Publicerad 2008-08-01 13:39:23 i ,

Oj, men nu blev jag plötsligt lite glad i all skit.. Hihi!! Verkar som att tisdagens gärningar börjar ge goda effekter! :D Bye bye Max, hello Willys?!

FAAAN!

Publicerad 2008-08-01 05:19:17 i ,

Tre inlägg blev det, ja inlägg utan svordomar alltså.. Men nu spricker löftet, sorry mamma! :P För FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!!!!!!!!!! Så, kände bara att jag behövde få ur mig det.. Jag har nyss kommit hem, och lägg märkte till tiden detta inlägg är publicerat.. Jag har jobbat natt och då är det meningen att man ska sluta 02.00, jag slutade 04.00.. Det har varit "århundradets kallaste natt" för att citera Rudolf Andersson, men kanske inte kallaste föresten, men mest förjävliga då? Just nu sitter jag typ och hetsäter jordgubbskräm för att jag är så hungrig.. Jag är trött i hela kroppen och har ont som *** i ryggen! Och dessutom är jag inte själv om att vara upprörd.. En viss herre har varit så orolig (okej, jag glömde höra av mig, men jag trodde att du sov baby..) så strax innan 04 ringde han till mitt jobb! Det finns så mycket jag skulle kunna svära över just nu, men jag tror att det blir bäst om jag bara tar ett djupt andetag och går och lägger mig.. Så får helvetet bryta lös imorn istället! ;) Pust..

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela