Missofie

Trollhättehelg med julmys!!

Publicerad 2007-12-03 21:51:38 i ,

Sitter hemma hos Björn och frysen om bena.. :) Tog oss en kvällspromenad hit efter att jag har suttit hemma och pluggat kemi typ HELA dan! Blä! Kemitentan jag tokpluggar inför infaller den 17 december, sista veckan.. Och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Den är så himla stor och så äckligt svår!! Min kemilärare erkände förra veckan: "Jag ställer ju lite högre krav än vad man vanligtvis brukar göra på denna kursen".. Jaha! Why?? Jaja, det är bara å göra sitt bästa och hoppas att det går vägen.. Motivationen hos mig och eg hela klassen är verkligen i bott! Nåja, fick iaf tillbaka fysiktentan jag gjorde för några veckor sedan och det gick ju väldigt bra.. Så jag lever på det! Så länge det bara går! :) Hihi!

I helgen var jag och Björnen hemma i Trollhättan!! Gud va skönt det var att få komma hem faktiskt! Man kan verkligen slappna av och bara njuta när man är hemma! :) Sen hjälpte ju sällskapet till också.. Mycket roligare att åka ifrån Karlstad när man har sin älskling med sig! :) I fredags så bakade jag och Björn pepparkakor!!! :D Björn var lite mer exalterad än vad jag var (och jag hade ändå laddat inför det där pepparkaksbaket!) Men 1,7 kg pepparkaksdeg tar ett tag att baka ut, så jag förlåter mig själv och ser mig själv besegrad på just dom julmyspoängen.. 1 - 0 till Björn I guess..

I lördags stog vi nästan 3 timmar i skogen!!!! Novemberkåsan (enduro sm) gick i pappas skog så då var vi ju bara tvungna att titta.. Men vi tittade nog lite längre än vad vi hade tänkt från början.. Men när jag fick reda på att en tjej var med i tävlingen så ville jag ju se henne åka! Så vi stod där å vänta och vänta (i regn kan jag ju också tillägga).. Blöta och hungriga blev vi och ingen tjej kom (NÅNGÅNG!!) Äh, jävla tjejer.. ;) Efter att vi panikåkt till systemet och Björn (!) shoppat på Överby så begav vi oss hemåt igen.. Fick ha passerkort för att öht komma hem för den där tävlingen skull.. På kvällen blev det födelsedagsförfest hos Emelie och sedan utgång på Lipz..

Söndagen.. Hmm, ja då hände inte så mkt.. Vi var väldigt slöa.. Var faktiskt ute i skogen (en gång till???!!!!) Jo, denna gången var uppdraget "Julgran!" Å efter 10 min hade vi redan plockat ut en ute och en innegran.. Herregud, så fort har det aldrig gått.. Men det var nog tankarna från skogsbesöket dagen innan som gjorde sig påminda kanske.. :) Jag och pappa brukar gå i flera timmar för att jag ska hitta den perfekta julgranen.. Det är väldigt viktigt för mig.. Jag vill att julgranen ska se ut som dom gör i alla disneyfilmer!! :) Och vem var det som hitta båda julgranarna, jo Björn.. Va fan händer.. Var är min christmas-spirit??!! Jag ligger efter.. 2 - 0!!!

Men nu är vi iaf tillbaka i Karlstad och möter vardagen igen.. Men snart är det jul, snart! Å det ska det konstiga som nu har hänt, ha vänt.. Jag tänker inte förlora julmyset! Det är ju jag som uppfann det (näst intill..) Haha!!

Pussar på alla!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela