Missofie

Kritik..

Publicerad 2008-07-21 22:54:30 i ,

..har jag fått och jag ska försöka bättra mig.. :) Hihi! Jag ska försöka att lugna ner mig när jag bloggar och inte verka svinförbannad jämnt.. Svordommarna ska jag också försöka råda bot på! :P Men det som händer runt omkring en påverkar ju självklart humöret och den senaste tiden har jag väl inte kännt mig jätteglad och lycklig, därför en lite arg blogg.. Och som ni säkert har förstått så beror ju humöret på min arbetsplats.. Känner mig inte riktigt hemma på det stället så att säga, men nog om det..

Har varit ledig idag vilket har varit väldigt skönt.. Jag har städat och lagat mat och faktiskt varit på bio med mamma! Mycket mysigt så här en måndagskväll! :) Vi såg iaf Mamma Mia! som var jättebra! Vi har ju även sett musikalen en gång och filmen och musikalen var ju väldigt lika.. Mycket skratt blev det, bland annat åt Stellan Skarsgårds rumpa!! :D

I helgen var det ju Fallens Dagar och det lilla jag han se av festivalen var mycket trevligt.. Även om jag jobbade hela helgen han jag se och hejja på Linus i Knatteprovet, festa med Anna, Johannes och Emil och såklart mitt vanliga underbara crew..


Tokar!!! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela