Missofie

I'm a brownie!

Publicerad 2008-09-24 23:06:38 i ,



Vad tycker ni? Bättre som blondin eller brunett??

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2008-09-25 18:31:39

Svårt att välja... lite ovant att se dig som brunett nu:) Men det var superfint, så jag tror nog att brunett och blondin går jämt ut;)

Postat av: Linda

Publicerad 2008-09-27 11:45:21

Oj vad ovant att se dig som brunett! Men du är lika söt som både och! ;) Alltså jag har försökt kika lite ang priser... Dumt att jag inte skrivit ner hur mkt saker och ting kostade... :/ Men priset på biljetten låg runt 13000:- Då var vi sena med att boka också, så går att få billigare! Vet att jag hade med mig 32000:- Men hade endel tusen över när jag kom hem! Då bodde vi billigt och shoppade inte alls mkt. Men hann knappt att resa runt nåt kändes det som. En månad i Australien är minimum! Hann inte med Cairns, Withsundays island, Ayers rock och Perth... Detta får bli nästa gång!! :p Men det jag absolut tycker att ni ska göra när n är där är att surfa!! Vi gjorde det med Black dog i Byron bay. Himla roligt! Å duktiga lärare! (Killen var dessutom jätte söt! Hihi) Man fick dessutom köpa dvd med massa bilder när man surfade vilket var jätte roigt! Sen "måste" ni åka till Steve Irwing zoo! Total upplevelse att klappa kägurur och koalor! Detta ligger typ en halvtimme norr om Brisbane! När var och hur ska ni åka? Om det är nåt mer du undrar över är det bara du hör av dig! Kramar!

Postat av: Linda

Publicerad 2008-09-27 11:54:23

Glömde... Ni måste ju snorkla ju!! ;) Även det en häftig känsla att simma runt med rockor, sköldpaddor och leopard hajar! Vi gjorde även detta i Byron bay! Vi åkte med STA travel, kan kanske va värt att kika på? Om ni ska resa runt i flera länder kan man ju göra så att man åker till ett land och hem från ett annat. Anna gjorde så! En sk. öppen biljett. Hmm ja.. Hoppas jag varit lite till hjälp iaf! :) Kram kram!

Postat av: emelie

Publicerad 2008-09-29 11:21:41

Blev ju jättesött jue!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela