Missofie

Nattaxi

Publicerad 2009-10-15 20:23:58 i Allmänt babbel,

Tydligen ska det bli regn och kallt inatt. Det brukar innebära hala vägar morgonen efter. Planen var att åka till Trollhättan imorgon men med tanke på halkrisken rullar vi från Halmstad redan ikväll. Föreläsningen imorgon klarar jag mig nog utan och vem längtar inte ihjäl sig efter Åsaka? Det avgjorde saken! Se upp på vägen ikväll nattugglor!

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2009-10-15 20:55:30

Finns det nånstans där man kan lära sig detta med att trixa med bakrunder och bilder? Du fattar vad jag menar?! Kör försiktigt!

Postat av: Sofia

Publicerad 2009-10-17 14:33:54

Om du googlar "bloggdesign" så kommer du se massor med sökresultat på bloggar som tipsar om hur man kan ändra sin design. Man gör det genom att redigera sin stilmall med olika koder under inställningar. Det är lite trixigt men sitter man en stund så brukar det lösa sig. Designadinblogg.se tror jag är adressen till en designblogg som är ganska bra. Lycka till, jag håller koll på bloggen din! ;) Kramar!

Postat av: Linda

Publicerad 2009-10-17 15:13:05

Hihi, tack så jätte mycket för tipsen!! Ska se om jag fixar detta... ;)

Postat av: Kajsa

Publicerad 2009-10-17 16:01:49

Jo, det känns riktigt bra nu. Allt börjar liksom sättas på plats igen, och inte minst i tankar o så :) Jobb syns inte än på vägar, men det kommer förhoppningsvis! hihi. Jo, jag sökte lite engelska och tyska på högskolan i jönköping samt lite historia nere i växjö men hoppas mest på engelskan i Jönköping.

Skönt o komma "hem" lite kan jag förstå, mysigt! behövs ibland det med. Hoppas allt är bra annars och att tentaplugget rullar som på räls! Håller alla tummarna för er ska ni veta :)

jag får komma ner efter tentaperioden o umgås med er tjejer :) saknar er...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela