Missofie

Skola!!

Publicerad 2007-08-31 22:42:16 i ,

Jag är studerande!! Haha, coolt ju! ;) Trodde allt att det skulle dröja längre än vad det gjorde tills jag började skolan igen.. Var ju väldigt osäker på om jag verkligen skulle gå året innan jag började, det är ju inte ämnen jag älskar direkt (Kemi A och B, Fysik A och B, Matte D och E, Biologi A och B) Puuuh, men än så länge känns det bra, lite orolig över om jag kommer förstå allt men det märker jag väl.. Just nu går jag iaf Kemi A, Fysik A, Matte D - med rep från B och C. Går i en ganska bra klass tror jag.. 23 stycken tror jag vi är.. Dom jag umgås mest med är en som heter Klara och Caroline, dom kommer från Arvika.. :) Är nog ungefär hälften killar och hälften tjejer och vi är i typ samma åldrar.. Den äldsta tror jag är född 80 och den yngsta 88. Wiihoo, jag är inte yngst! =) Det brukar jag ha en tendens att vara.. Hihi! Har träffat på lite Trollhättebor också.. Första dagen sprang jag på Patrik och Tobias som gick i min klass på Gymnasiet, och dom berättade att även Mikael och Johanna från vår gamla klass skulle plugga här.. Caroline från samma klass har ju redan gått ett år.. SP3c going to Karlstad!! :D Partik och Tobias skulle iaf läsa till Lärare.. Har också hunnit att träffa på Svante Örtendahl, han skulle också bli Lärare, historia tror jag! Har även sett några andra, från 9d, Lyrfågelskolan, hahha, på den gamla goda tiden!!  ;) Universitetet är iaf jättefint och det känns faktiskt skitbra att vara här i Karlstad.. Förutom allt tjafs om min lägenhet.. Alltså jag hänger knappt med i svängarna nu, så det är inte konstigt om ni känner er alldeles vilsna.. Grejen var ju den att jag ville ha bytt ut vitvarorna i den.. Dom som fanns där var över 20 ÅR!!!! Sjukt, drar ju grymt mycket ström!! Dom ville inte jag ha.. Och först fick jag höra att det var självklart att dom skulle bytas, sen har det gått fram och tillbaka från det ungefär 3 gånger, så nu verkar det inte som det kommer att hända.. Å jag är så trött, så trött på att ringa till Akelius hundra gånger i veckan, så trött på att inte bli tagen på allvar bara för man låter som en liten tjej.. Så trött på att bli mottagen på en mindre trevligt sätt.. Bara så trött, så nu känner jag mig inte alls lika säker på vad jag vill.. Jag blir ju sån, om jag vill nåt men ingen lyssnar på mig och ingen tar mig på allvar, då ändrar jag uppfattning direkt.. Såg att dom hade ringt mig idag när jag satt i skolan.. Sen när jag hade möjlighet att ringa upp var ju givetvis telefontiden över.. ÅÅÅ!! Jävla skit Akelius, segare än segast!!! Ja, så ligger det till.. Jag vet inte vad jag vill än en gång.. Men jag behöver iaf en egen vrå där jag kan plugga, det måste jag faktiskt ha!!

Denna helgen måste jag plugga Matte, Fysik och Kemi.. I Matten ska jag räkna massa sidor med massa tal, i Kemin ska jag läsa 3 kapitel, ett häfte och skriva lite, i Fysiken har jag inte ens vågat kolla vad jag ska göra!!!! Haha!!

Men i helgen ska jag också träffa Sandra och Fredrik, dom goa göteborgarna!! ;) köpa gem (:P) och antagligen gå ut på Nöjes!! :D

Ush, jag ser hur Kemiboken ligger där och tittar på mig!! :( Jag har förövrigt köpt 3 böcker då, som jag fick betala över 1300 kr för!!!!!!!!!!!!!! Det är sjukt!! Jag har även köpt busskort, det var typ första gången i mitt liv!! Haha, jag är van att bo på landet och dessutom få gratis skolkort!! Typiskt....

Väntar nu på att Björn ska komma hem.. Han jobbar nämligen.. Han började klockan 6 imorses och jobbade till 15.. Sen var han ledig till 18 för att sen cykla tillbaka till jobbet igen.. Dom ska tydligen inventera hela butiken och dom vet inte när dom ska sluta ikväll!! Jaha, det va ju kul!!! :P

Yihoo, slippa gå upp tidigt på 2 dagar, skönt!! Min kropp är inte van vid tidiga mornar.. Jag har känt mig alldeles konstig denna veckan.. :) Hahah!

Nope, nu ska jag försöka göra lite nytta.. Jag har iaf diskat idag.. Börjar bli vuxen? Hi!!



Puss och Kram!! ;)

FLYTT!! ;)

Publicerad 2007-08-23 23:58:32 i ,

Om några minuter är det den 24e, då flyttar jag till KARLSTAD!!!!!!!!! Weeeiiiiiii!!!!

Uppdatering: Helg!!

Publicerad 2007-08-20 21:42:26 i ,

HEJ!!!

Glöm allt jag sa om lägenheten i senaste bloggen.. Den va inte alls vad jag hade tänkt mig, så jag bröt mitt löfte till fastighetsbolaget!!! Å det va jättejobbigt, jag va jättenervös!! Men killen som jag pratat med var faktiskt snäll och förstod mig ändå, även om han krävde ett löfte av mig när jag pratade med honom första gången.. Lägenheten var okej, men det var en enplansbyggnad med korridor, precis det jag inte ville bo i.. Dessutom såg huset ut som ett kontor eller lager och låg jättetråkigt!! Men gud va jobbigt det va ändå, jag är inte bra på att säga nej!! :S Så då va jag bostadslös igen.. Men... Då kom jag på att jag skulle titta på en till lägenhet samma helg.. En som jag hade hört skulle va rätt hemsk men ligga centralt, men det skulle va typ en byggnadsarbetsplats bredvid.. Men jag och Björn åkte och kollade på den ändå, även om jag nästan hade glömt av den, eftersom det lät så dåligt.. Och det var tur!! Den va perfekt, och så hemskt såg det inte alls ut utanför.. Killen som hade den hade bott där i 15 år, kanske inte så konstigt att han va så negativ! Hihi, då blev jag iaf glad igen och kunde inte sluta babbla om hur bra den va!! Stackars Björn!! :D Hihi!! Denna vet jag inte riktigt när jag får dock.. Ska prata med nån Mats (?!) först, kanske om 2 veckor?? Snylta på Björn först!! :D Under helgen i Karlstad han vi bl.a med att besöka mitt Universitet.. Hihi, det va jättefint och görfräsht!! Så nu känns det lite bättre!! :) Men fan vilken uppförsbacke!! Shit!! Nästa gång jag åker upp igen är på fredag, då blir det flytt nr 1, anhalt: Sommarro.. Antagligen hämta nycklarna till MIN lägenhet också!! Tjohoo!!

Idag har jag och mamma storhandlat på Elgiganten och Siba!! Hahhaaha!! Det blev skrivare, damsugare, mikro, brödrost och dvd.. Dessutom köpte mamma en ny mobiltelefon som jag blev väldigt avundsjuk på!!! Hihi!! Oj, vad bra allt känns!! :)

Fram tills fredag har jag inte så mycket planer, mest packa tror ja.. :P Med tanke på att jag glömde både mitt körkort och bankkort i Karlstad känns det inte som jag kan göra så mycket heller.. Fuck!!



Nä men hej då!! Kraaam!!!!

Sista helgen i Trollhättan!! :S

Publicerad 2007-08-13 21:26:03 i ,

AJ!!!! Det gjorde ont i mig förut!! :( Jag va nämligen på Fairlane och piercade mig.. :D Först i navel (för andra gången.. första gången åkte ju jag till Hawaii.. den tyckte inte om sand!! :S hihi!!) och sedan i örat.. I den där broskfladdergrejen (jag är fräsch!! haha!) I örat kändes knappt men i naveln däremot, ajjjjj!! Killen som gjorde det lyckades skrämma upp mig innan också!! "Aa det gör ju tyvärr mycket ondare andra gången!!" Va fan!! Du ska stötta mig, jag ger dig pengar!! :( Så där låg jag på britsen och blunda jättehårt och grimasera en massa!! "Försök slappna av.." ÖÖ JAHA LÄTT!!! Hahaha!! Efteråt sa han att jag var fantastisk mjuk i hela kroppen!! HAHAHA!! Öö killen, navel och öra, jag är faktiskt en riktig hårding annars, med enorma muskler!! :D

Fick en bärbar dator av mina snälla päron i fredags!! :) Behöver ju verkligen en dator när jag ska flytta!! Så den sitter jag och skriver på nu! :) Hihi, den är kul! :) Oj föresten, har skaffat Facebook!! Hitta mig om ni har nån! :D

På fredagen fikade jag, Lena, Sandra och KarinSmulan!! :) Mysigt!!! Prata en massa och käka kladdkaka!! :D Mm! Vi kom fram till att alla ska bo i olika städer nu!! Jag i Karlstad, Lena i Borås, Sandra i Göteborg och Karin i Linköping!! :S OJ!! Efter typ en timma på Smulan åkte jag å hämta Björn på stationen!! Gjorde föresten av misstag en springnota innan det!! Hahaha!! Å jaaa, det var faktiskt av misstag!!!!! ;P Björn hade jag hunnit sakna i 266 timmar innan jag fick träffa honom.. :( Det är mycket!!!!!

Helgen var underbar, men gick såklart apfort!! Jag är bortskämd!! Gud va Björn skämmer bort mig!!!! I love it!! ;) Hahaha!! Han är verkligen världens bästa kille!! :D Under helgen greja vi med min nya dator, va på Överby, käka på Butlers och myste massor!!!! :D Älskar dig!!!

Imorn ska jag på SPA!! Hallå!! Jag ska få en ansiktsbehandling och fotmassage (hur fan ska det sistnämnda gå till?!) Fick nämligen ett presentkort på det när jag fyllde 20!! Min kusin Therese fick ett likandant när hon fyllde 30 i början av maj, så vi ska götta oss ihop!! :) Fan härligt ju!! Tänkte använda mitt presentkort på Do More som jag fick av mina kära väner ocskå, innan jag flyttar.. Men dom varken svarar i tfn eller har funnits där när jag varit i stan så dom kanske har semester?? Nån som vet?!

Till helgen ska jag upp till Karlstad!! Åker på torsdag kväll faktiskt.. Jag ska titta på min lägenhet!! :D Jag har nämligen sagt ja till en lägenhet utan att ha tittat på den!! :S Oops!! Men jag kände att jag var tvungen, jag kunde inte vänta, då hade den varit borta.. Men det är iaf en nyrenoverad 1a på 36 kvm som ligger i Södra Kroppkärr.. Nära och bra till skolan, längre till Björn :( Så på fredag ska jag skriva kontrakt och få nycklarna.. Hoppas det blir bra!! :) Har kommit på att detta var min sista helg i Trollhättan.. Helgen efter denna ska jag antagligen flytta upp helt!! :D Ihh, spännande!! 27e är det upprop!!!

Nä nu ska jag lägga in lite mer musik på datorn!! :) Kanske fortsätta packa lite.. Tur att jag är ensam hemma för just nu ligger MASSA grejer på golven, i typ ALLA rum!!!! Haha!!


Puss å Hej!!

Skatteåterbäring!! :D

Publicerad 2007-08-08 14:50:09 i ,

Jag är ledig idag och det är dåligt väder!! Skräll!! :(  Ååå!! Dåligt väder förföljer mig!!

Oj vad glad jag blev förut!! Jag har fått tillbaka pengar på skatten!! :D :D Yey!! Och jag får lön på onsdag!! Jag har kommit in i ett stim!! :P Haha!! Har kommit på att jag vill vara ekonomisk ett tag.. Hihi! Så jag ska faktiskt SPARA pengar! Det ni!! Det hade iofs varit lite roligare att haft lite mer pengar att kunna spara!! :)

Ska träffa Malin och Karin sen! :) Alla flyttar ju snart!! Ahh!! Läskigt!!

Jag och mamma sov ute i stugan natten tills idag.. Mysigt!! Vi bada!!! Hihi!! När jag var liten kallade folk mig för fisk för jag var mer i vattnet än på land på sommaren.. Men nu har jag blivit lite av en badkruka, iaf innan jag kommer i vattnet.. Men när jag väl har kommit i leker jag som när jag var liten.. Hahaha!! Jag är verkligen fortfarande ett barn, ibland försöker jag dölja det bara.. :)

Imorn blir heldag! :S Men sista dan på Glitter förhoppningsvis! :)

LÄNGTAR tills fredag!!! Åå, vad jag vill att det ska va fredag idag!!
 


Men puss, nu ska jag återgå till mitt kalenderdilemma!! Hahahha!! :P

ANDRE!!!

Publicerad 2007-08-02 14:33:42 i ,

Det är redan augusti!!! HALLÅ!! Vart tog sommaren vägen!! Speciellt arg är jag över att dom få dagar det faktiskt har varit fint väder, så har jag jobbat (jag som nästan aldrig jobbar!) Jag är nu ledig torsdag och fredag, då ska det va mulet.. Sen jobbar jag lördag och söndag, då ska det bli bättre!! Va faaan!! ÅÅÅÅ TYKET!!!

Idag har jag hunnit med att ringa Sony (min kamera är cp!! zoomen funkar inte!! ARG!!) och så har jag ringt Akelius igen! Jag telefonterrroriserar dom!! Hahah!! Men blev inte så mycket klokare, men jag var bara tvungen att göra en sak klar för mig! :)  Vill helst ha en lägenhet i en stadsdel där dom bara hade typ 3or som minsta lägenheter!! Aj då!! Hihi!! Men nu glömmer dom nog inte bort mig iaf, nu har jag ringt och tjatat så!! :)

Idag ska jag åka ut till stugan en sväng, käka lite iaf!! =) Släkt från Skåne är där, så jag får väl åka ut och säga hej! Inte för att jag kommer förstå vad dom säger, fast dom är vana tror jag.. Vi brukar svara på helt andra saker än vad den andre frågar!! :D Haha!! Men det gör inget, vi pratar ju ändå!! :) Hihi!! Kanske åka hem till Jenny en snabbis också, hämta lite saker! =)

Skönt som fan att va ledig!!!! Antagligen bara 3 arbetsdagar kvar på Glitter!! (hallå, jag börja ju där nyss!!!!! :P)



image103




Men Puss, måste hitta nåt gömställe, Mattias kommer snart med Åsakas värstingar (igen!!) dom ska leka män tror jag!! :P Hahahah!!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela