Missofie

"Som Mona Lisa har sitt leende"

Publicerad 2010-07-31 21:01:59 i Shopping,

Mina grannar sjunger så fint. Killfest och singstar, hur går det ihop? Sött är det iaf! :) Jag sitter här hemma och snorar i min ensamhet, historiens tråkigaste lördagkväll. B är på avtackningsfest för sin chef som ska sluta. Hmm, jag kanske ska knacka på hos grannarna och bidra med några nasala toner?

I förmiddags var jag iaf trött på att sitta inne i lägenheten och åkte till Eurostop och shoppade lite. Jag hittade en massa fint! Så lite kul har jag iaf haft idag.



Samt några andra plagg som inte var så fotogeniquea. ;)

Fredag

Publicerad 2010-07-30 16:47:31 i Allmänt babbel,

Idag blir det soffläge hela dan. Egentligen skulle jag ha jobbat idag men eftersom jag har feber och är jätteförkyld fick jag snällt stanna hemma. Nästa vecka är min sista vecka som sommarjobbare. Ska bli ganska skönt att börja skolan igen och bara arbeta lite extra då och då. Heltidsjobb är bannemej jobbigt! ;)

Förresten, vilket oväder! Regn, regn och regn! Därför trivs jag ganska bra i soffan. Däremot är jag sällskapssjuk och räknar minutrarna tills B kommer hem från jobbet. Jag har lååångtråkigt! :)


Bilden är inte fotad idag. Riktigt sådär pigg ser jag kanske inte ut just nu! ;)

Måndag

Publicerad 2010-07-26 18:11:05 i Allmänt babbel,

Igårkväll och imorse hade jag riktig måndagsångest. Den härliga helgen var slut och en ny 40-timmarsvecka skulle påbörjas. Fast nu är dag ett gjord och det känns lite bättre. Dessutom har jag bara 10 arbetsdagar kvar tills jag får lite semester. Härligt! :D

Tänk att juli snart är slut! Augusti tillhör också mina sommarmånader men sedan är det verkligen kört. Då har man 8 månader av regn och mörker framför sig innan solen tittar fram och börjar värma. Haha, vilken pessimistisk tanke! Det är tur att jag faktiskt längtar till skolan börjar och har mycket att se fram emot.


Sommar.

Ängel

Publicerad 2010-07-25 11:58:42 i Allmänt babbel,

Sov så gott söta Rut. Hälsa Hasse från mig! ♥


Rut och jag kramas och fnissar. Midsommar i Burvik -10.

Pink memory

Publicerad 2010-07-21 18:40:40 i Shopping,

Har jag visat er mitt minne? Ja, jag skulle garanterat behöva ett extra till min egen hjärna ibland men detta är faktiskt till datorns lilla. Rosa och fint. Teknik med stil, I like! ;)



 

PS. Sofia goes teknikblogg. Hihi, nejdå det är en engångsföreteelse, jag lovar. Att blogga om ett rosa minne är kanske snarare tjejigt än tekniskt dessutom? :D

Pearls for Girls

Publicerad 2010-07-21 18:04:18 i Shopping,

Häromdagen blev jag kär i ett armband på Tradera, men jag förlorade budgivningen. Det var tur, för idag hittade jag ett likadant i en butik i Halmstad, billigare! :D Pearls for Girls har så himla fina smycken tycker jag. Väldigt Sofia!





REA

Publicerad 2010-07-18 16:18:36 i Shopping,

Idag har jag och B shoppat. Mest B. Nästan allt vi köpte var dessutom på rea. Hur ofta blir man först kär i ett plagg och upptäcker sedan att det är en reavara? Aldrig! Men det gjorde vi idag. Jag köpte ett par skor och ett par träningsbyxor och B köpte två par shorts och två t-shirts. :D Roligt!


Mina nya söta blommiga skor!

Falling

Publicerad 2010-07-16 18:52:27 i Fest,

I helgen är det Fallens Dagar hemma i Trollhättan. Tråkigt att man jobbar och inte kan umgås med sina fina vänner, hoppas iaf att ni får skitkul och tar det hyfsat lugnt i öltälten! ;) I augusti ska tjejgänget till Göteborg och det kommer nog bli allt annat än tråkigt och lugnt, läängtar! :D


Fallens Dagar 2009. Här firade vi att Wille precis kommit till världen. ♥

 


Triss i blondiner. Jag fortfarande brun efter Thailand.

Tradera

Publicerad 2010-07-13 22:40:28 i Shopping,

Hihi, jag har precis vunnit två auktioner på Tradera. Spännande! :D

PS. Jag tycker inte mitt liv saknar spänning, kickar och äventyr, men när man blir helt exalterad och får puls av att sitta och buda på Tradera så börjar man ju faktiskt att undra. ;) Haha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Forsränning i Rotorua, Nya Zeeland.

Almanacka

Publicerad 2010-07-12 22:14:40 i Shopping,

Idag kom min nya egendesignade almanacka på posten. Jag blev jättenöjd! :D Jag har valt layout, bilder, texter m.m. själv och t.o.m. lagt in familjemedlemmars och vänners födelsedagar. Almanackan beställde jag härifrån!

 




Söndag

Publicerad 2010-07-11 20:46:33 i Ät- & Drickbart,

Vaarmt! Hur har ni det i värmeböljan? Jag har blivit alldeles seg av värmen och orkar knappt göra någonting. Igårkväll var vi dock på grillfest med B's arbetskamrater, riktigt roligt och gott! Ytterligare en anledning till varför man är seg idag kanske? ;)

Min lediga dag började med nybakta scones i sängen, mm lyx! ♥ Resten av dagen har söndagsmyset fortsatt. Vi har ätit god sommarmat och jag har gjort eget iste, svalkande och gott! Nu ska jag njuta av de sista lediga timmarna för imorgon är det dags för en ny arbetsvecka.

 

Kram!


Ka-ching

Publicerad 2010-07-09 22:56:28 i Resor,

Euron var låg idag så jag har handlat inför Italien (som vi åker till om typ 1,5 månad!). Snacka om att jag inte är en gambler (och redan yrkesskadad?!). Sjunker den ytterligare blir jag sur, hoppas den stiger, stiger och stiger. Ja ni förstår kanske hur intressant mitt liv är just nu. Imorgon är det dags för jobbdag 6 denna vecka. Hurra! ;)

I Am Violet

Publicerad 2010-07-05 19:01:43 i Shopping,

Den här färgklicken har jag precis beställt hem! Dessa typer av klockor känns så jag, därför finns det stor risk att jag kommer köpa fler varianter i framtiden. :D Just denna klocka kommer från GrandSand men jag köpte den från Bellme med typ 70% rabatt! Tokigt, men jag är glad! ;)

Klocka: I Am Violet

Slappsöndag

Publicerad 2010-07-04 21:35:24 i Ät- & Drickbart,

Idag har vi slappat hela långa dagen. Det behövdes efter en lång jobbvecka och en ny som är på ingång. Bullar har jag iaf bakat och en god pastasallad med mozzarella, kallrökt skinka, pesto och soltorkade tomater har jag lagat. Älska slappa lediga söndagar! ♥

Helg!

Publicerad 2010-07-03 11:10:29 i Fest,

Nu är vännerna påväg till Halmstad. Det kommer bli en riktigt rolig helg! :D


Förmodligen en av de fulaste bilderna på datorn, haha. ;)

Äntligen

Publicerad 2010-07-01 23:14:45 i Allmänt babbel,

Sommar med Ernst! "Det här med att sitta så här och tälja, det är någonting jag tycker är väldigt skönt". Haha! :D


Bild: tv4.se

Idag är ingen vanlig dag..

Publicerad 2010-07-01 19:38:42 i Allmänt babbel,

.. nej för idag har min pappa jobbat sin allra sista dag! Från och med idag är han en lycklig och fri pensionär, tänk vad avundsjuk man kan vara! ;) Grattis grattis lilla papsi! ♥


Haha, den här bilden är sååå min pappa. ♥

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela