Missofie

Dagens i-landsproblem

Publicerad 2008-10-30 12:16:12 i ,

Nu fick det va nog! Nu har jag tröttnat! Man hoppas och man tror men det slutar alltid med att man blir besviken! Det låter så himla bra, det ser så fint ut, men efter en liten stund flagnar allt!! Ja, jag pratar om nagellack! Djup blogg? ;) Haha! Nu får det vara nog med IsaDoras fina färger som alltid ropar efter mig, nu satsar jag istället på kvalite! "Håller upp till 7 dagar" och va bara 30 spänn dyrare.. Oh my God, I'm in heaven! Dumsnål och naiv?? ;)


Upp till bevis L'oréal!

Gårdagens minishopping slutade även med nya vantar och massa schampoo och balsam.. Nödvändigt och tråkigt!


Killarnas Tysklandresa slutade för oss med Vodka, Passoa, Amarula, Dooley's, Små Gule, Minttu, vin och öl.. Shit, det kommer räcka flera år!!

Både idag och imorgon ska jag stänga förbutiken och butiken.. Ush, stress!! Alltid massa folk som handlar på torsdag- och fredagkväll! Kan inte alla bara stanna hemma och strunta i att helgen börjar närma sig? Vi säger så, tack hej! (Någon som fatta mitt Marianne skämt? Haha!)

Ny vecka

Publicerad 2008-10-28 21:03:33 i ,

Shit va tiden går snabbt! Till helgen blir det november! Det är ju helt galet, det är ju snart december! Det är snart jul! :D Jag älskar julen!! ♥

Denna veckan har börjat med jobb måndag och tisdag, men imorn är jag faktiskt ledig! Skönt! Inatt åker Björn och grabbarna grus till Tyskland för att handla på sig lite dryck, så jag blir alldeles själv hemma.. :) Jobbar gör jag igen på torsdag och fredag.. På fredag har jag även tänkt att åka hem till pappi så jag får bytt till vinterdäck på bilen, för efter jobbet på fredag går rallybilen upp till Värmland och Karlstad! Ska bli skönt att komma bort en helg och bara va! :) Helgen kommer bjuda på familjebesök, shopping, ikea och vänner.. Underbart!

Förövrigt så har jag jävligt ont i svanskotan! Vettefan vad jag har gjort riktigt, men jag tror att det har med situps och hårda träningsgolv att göra!! ><

Vilken dag!

Publicerad 2008-10-21 23:59:29 i ,

Klockan ringde 05.30 imorse!! Då fattade jag inte vad som hände, jag hade väl precis somnat? Och det var ju faktiskt nästan så, sov nog ungefär 3 timmar inatt.. Jajks! Men upp gick jag och cyklade iväg till jobbet i regnet.. Där väntade en dag full med stress stress stress i förbutiken.. Hem kom jag strax innan 16.. Då var jag slut! Björn försökte prata med mig men jag tittade bara rakt in i väggen.. Haha! Därför blev jag mer eller mindre beordrad att ta en powernap..

Nu har vi precis kommit hem.. Jag och Björn har haft värsta myskvällen!♥ Efter att jag vaknade åkte vi ner till Butlers och käkade jättegod mat!! Sen gick vi på bio, Patrick 1,5! Och det bästa av allt, vi var helt själva i biosalongen.. Då förstår man att Trollhättan inte är så värst stort! :) Jättemysig feelgood film som delades med bästa tänkbara! Älskar sån här spontanitet, restaurang och bio en tisdagkväll!!

Nu blir slöande framför tvn tills jag somnar, vilket nog blir snart! :) ZzzZzzZzz

Ny design

Publicerad 2008-10-20 15:21:17 i ,

Ser ni att jag har designat om lite här på bloggen? Haha, som ni ser är jag inte världens bästa på photoshop! ;) Ni kan få skratta om ni vill, men jag har känt mig som världens hacker här en stund.. Lite nybörjardesign iaf! :)

Wacko Saturday

Publicerad 2008-10-19 20:37:51 i ,

Gårdagen var alldeles knas.. Iaf kvällen.. Jag och Björn åkte till Vänersborg och gick på Café Mic! Hahah, sist jag var där gick jag i högstadiet tror jag.. Det började som en minst sagt annorlunda lördagskväll där bland alla 16-åringar och ttelabesserwissrar (!).. Förbandet var i själva verket bara en person som faktiskt inte kan ha några kompisar.. Jag satt där i en soffa på Mic och skämdes.. Varför har vissa personer ingen självinsikt? Varför förstod inte killen att han inte va bra på musik? Hans musik hamnar i en helt egen genre.. Jag ska göra ett försök till att beskriva den.. Synth med gameboyljud, inga noter, bara stå och klinka på alla tangenter samtidigt och "sjunga" lite ord här och var som inte har något samband.. Det var det absolut värsta jag någonsin har hört.. Jag var bättre när jag var liten och satt hemma och klinkade på tangenterna på keyboarden och sjöng för full hals.. Har ni sett avsnittet i Vänner när Ross visar sina musikaliska talanger? Det som jag "lyssnade" på igår påminner om det... Fast ungefär 100 gånger värre och 1000 gånger pinsammare!!

Men det var ju för Detektivbyråns skull som vi faktiskt hade tagit oss till Mic igår! :) Jättemysiga och så himla duktiga! Bara skön instrumental musik! Så lördagen slutade ju riktigt bra trots allt... :)

http://www.youtube.com/watch?v=GoA5kJMskm4

 

My new shoes!!

Publicerad 2008-10-16 20:22:45 i ,

Som jag bara älskar!! Jag har varit på jakt efter en kilklacksstövel med lagom långt skaft hur länge som helt (jag pratar år).. Och nu har jag äntligen hittat dem! De var faktiskt jättefina i brunt också, men min storlek va slut där.. Fast det kanske va tur, annars hade jag bara gått och grubblat över vilken färg jag skulle köpt..



I söndagskväll tog jag och Karin oss en promenad och kollade skräck.. Då hade hon ett par nya jättefina kängor på sig.. Om jag minns rätt låg prislappen på 1100:- för dem.. Samma dag hade jag gått och gnällt över att skorna här uppe kostade 900:-.. Haha, snålSofia! Jag förstod då att det är dyrt med vinterskor och att man helt enkelt får acceptera att det är så.. När jag igår upptäckte att Wedins har 30% på alla damskor just nu, så kunde jag bara inte stå emot.. Det måste ju va ett tecken?! Det trodde inte Björn.. ;) Men om jag inte kan skylla på Guds vilja så får jag väl skylla på Karin då som gjorde mig avundsjuk över hennes nya fina skor!! :)

Nu ska jag käka något.. Har precis varit och tränat.. Ganska seg va jag idag, inte helt motiverad.. Kände att jag mest flängde med armarna och struttade runt! :P Men det är det som är bra med Friskis, man behöver inte alltid vara sådär tipptopp! :) Imorn blir det jobb!

Slöonsdag

Publicerad 2008-10-15 21:42:59 i ,

Hej hej!

Nu sitter jag och nördar mig vid datorn.. Men det är nödvändigt nördande och roligt nördande.. Jag sitter och kikar på sevärdheter i Australien och Nya Zeeland.. Ihh! :) Såklart kommer man få sålla ganska rejält bland tipsen men shit va mycket kul man kan hitta på.. Vem vet, kanske är jag en daredevil så fort jag kommer utanför Sverige? Surfing, bungy jumping och water rafting, here I come! Haha, ja vi får väl se.. :P

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket.. Jag och Björn va nere på stan och kikade lite och fikade på Smulan Coffee Club.. Jättemysigt va det ju där.. Jag har inte varit på Smulan sedan dom delade upp sig, men det va riktigt najs!

Imorn ska jag se till att ringa Willys.. Tycker att jag har fått jobba så lite den sista tiden och det är ju inte så kul när man har resplaner..Så jag ska iaf säga till att jag gärna jobbar mer, så får vi väl se om dom kan ge mig några extra tider.. Vi är nog några stycken som slåss om dom där tiderna men då vet dom ju iaf att jag är på.. Om det inte blir jobb imorn så ska jag luncha med en av mina kusiner som jag inte träffat på aplänge, Frida.. Ska bli kul!

Nu ska jag se vad Björn gör och terrorisera honom istället! ♥
Puss!

Hämnden är ljuv

Publicerad 2008-10-08 21:15:55 i ,

Jo för visst blev det så att jag stannade hemma från jobbet.. Fast hämnd och hämnd? Jag ville ju faktiskt jobba! :P Så hur jag än vrider och vänder på det är det bara jag som förlorar på mitt lilla elände.. Kan ni tänka er det, att man faktiskt vill jobba? Igårkväll var jag och handlade på Willys och kom på mig själv med att gå runt och le där i butiken.. Jag hejade på alla arbetskamrater och stannade och pratade med flera.. Jag trivs så bra där! Hur ofta trivs man på sitt jobb? Eller är det bara jag som har dåliga erfarenheter? Willys och Branäs is the shit, de är arbetsplatserna jag har haft där jag verkligen har trivts! :)

Vad har hänt idag då? Dagen har faktiskt varit ganska händelserik för en sjuk Sofia.. Jag och Björn har faktiskt lagat pannbiff, brunsås och potatismos! :) Görduktiga! Vi har även tvättat och jag har provat på olika metoder för att bota en förkyldning.. Metoderna jag hunnit med idag är:
1. Käka Strepsils för min ömmande hals. Har även testat på att somna med en i munnen, det va läskigt!
2. Dricka grönt vaniljte med färsk hackad ingefära i (husmorliga jag).
3. Frossa i Buffalo Bill (glass). Kanske inte världens nyttigaste metod, men jag sken iaf upp för stunden!

Nu återstår bara att se om mina metoder för att bota denna usla förkyldning är bra.. :)

Min pyssliga sida kom plötsligt fram när jag insåg att jag skulle vara instängd i lägenheten hela dan (praktiskt taget).. Hihi, ganska mysigt att pyssla faktiskt! Var det enda jag gjorde när jag var en liten skit! :) Björn tyckte iaf att jag var söt!♥
Här ser ni resultatet av dagens pysslande:



"KÖK"design © Sofia Lindberg
(haha!)

Hurts, oh it hurts..

Publicerad 2008-10-08 08:19:17 i ,

..really hurts, in the middle of the night, in the light of the day.. Jag har drabbats av den värsta av åkommor man kan ha (förutom magsjuka) inom ramen "vardagliga små svensson sjukdomar, som man gnäller jättemycket över".. Jag har ont i halsen!! Why God, why? Ush!

När man har ont i halsen:
  • Gör det väldigt väldigt ont när man sväljer
  • Ökar salivproduktionen = man sväljer hela tiden!!
  • Försöker man tänka på något annat än att svälja vilket resulterar i att man sväljer ändå något mer
  • Kan man inte sova för att man helt plötsligt ska svälja när man sover, något som man i vanliga fall aldrig gör
  • Leder för lite sömn och självömka till dåligt psyke hos Sofia som blir lättirriterad
För en och en halv timma sedan ringde jobbet och väckte mig.. Någon hade blivit sjuk i förbutiken så dom undrade ifall jag kunde jobba från 9 till 16.30 där idag.. Men efter min natt av sömnlöshet och tanken på hur jag mådde igårkväll behöll jag min vanliga tid (16-20.45) och förberedde dom på att det kanske är jag som ringer och sjukanmäler mig om en stund.. Lite lagom payback.. Väcker mig som äntligen somnat vs. hota med att ringa och sjukanmäla mig senare.. Mohahaha! Vilken makt jag känner att jag har.. Halsontet plockar tydligen fram en ond sida av mig!! Vilket hot! ;)

Nä nu funderar jag på att titta på någon Disneyfilm, som man gjorde när man var sjuk när man var liten.. Högst osäker på om jag och Björn har någon Disneyfilm bara.. :P Krya på mig!!

"Hörrö"helg!

Publicerad 2008-10-05 19:10:04 i ,

Nu börjar även denna veckan gå mot sitt slut.. Shit va tiden alltid går fort! :) Början av veckan bestod mest av stressande på jobbet men helgen har varit riktigt skön! Har faktiskt varit ledig ända sedan i fredags och det har varit välbehövligt! :) Fredagen började med storhandling av mat med Björn och sedan Friskis med Emelie och Jenny! På eftermiddagen kom Björns pappa och hans tjej på besök från Norrtälje! Mys det! Kvällen avslutades med fläskfile och Tiramisú, just the way I like it! ;)

Igår lekte jag och Björn guider här i Trollhättan.. Men shit va kallt det va ute.. Fick ju leta upp mössa och vantar för att överleva.. Middag blev det på thairestaurangen Phasa Thai.. Jag trodde för en stund att jag skulle orka äta 4 små rätter.. Det gjorde jag inte.. Men satan så gott det var!! :)

Efter att dom for iväg idag har jag och Björn flängt runt på Överby.. Jag har letat efter både vinterjacka och vinterskor, men det går sådär.. Allt är så jäkla dyrt ju!! Trötta har vi varit också, har typ gått runt som zombies där i affärerna.. Det enda vi köpte var varsin glass.. Haha! Jaja, gott var det ju iaf!

Nu ska vi söndagsmysa oss med tacos! :) Yum! Jag har ju faktiskt varit duktig och tränat ett Mamma Mia passFriskis & Svettis precis! Jag va grymt omotiverad innan jag stack iväg och jag var rätt slö även där kan jag väl medge.. Varför vet jag inte riktigt, men vissa dagar är man ju bara sådär seeeeeg.. Fick iaf oväntat sällskap av Malin vilket va mycket trevligt! Nä, nu är det dags för tacos och sedan kanske en sväng till Åsaka om jag orkar för att leta upp mina gamla vinterkläder.. :( Buhu, tycker väldigt synd om mig själv! ;)

Hoppas ni haft en bra helg mina kära vänner!

Me and my blog

Välkommen till min dagboksblogg. Här skriver jag om stort och smått från tankar och hjärta. Lämna gärna en kommentar och gör mig extra glad! Kram S.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela