HERLIGE KNÆCKBRØD
Tack för en underbar helg i Karlstad! ♥ Nu är vi tillbaka i Halmstad igen och 2011 börjar med tentaplugg. Buuu! Motivationen är sämre än någonsin men jag ska iaf försöka.
Dagen startade jag med knäckebrödsbak. Gottgottgott! Här kommer receptet:
Dagen startade jag med knäckebrödsbak. Gottgottgott! Här kommer receptet:
1 dl linfrön
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
1 dl havregryn
1 dl pumpakärnor
3 ½ dl mjöl
1 tsk salt
1 dl rapsolja
2 dl vatten
Blanda alla ingredienser och rulla ut hälften av degen mellan två bakplåtspapper. Rulla ut resten av degen mellan två andra bakplåtspapper och lägg upp degarna på var sin plåt. Skär knäckebrödsdegen i bitar innan du sätter in plåtarna i 180° (varmluft) cirka 15-20 minuter.
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
1 dl havregryn
1 dl pumpakärnor
3 ½ dl mjöl
1 tsk salt
1 dl rapsolja
2 dl vatten
Blanda alla ingredienser och rulla ut hälften av degen mellan två bakplåtspapper. Rulla ut resten av degen mellan två andra bakplåtspapper och lägg upp degarna på var sin plåt. Skär knäckebrödsdegen i bitar innan du sätter in plåtarna i 180° (varmluft) cirka 15-20 minuter.